Diskusia k téme Trnavské rádio
Nemyslím že na 100% ale ozaj do prvej desiatky kľudne možno zaradiť
Tiež si myslím že výborne rádio a dá sa počúvať a je to jedno z najlepších o na Slovensku máme lebo vedia čo robia v rádiu a stoja si za tým
Super rádio ktoré nedávno začal počúvať cez stream a dúfam že čoskoro aj cez fm pasmo. Pohodové rádio ktoré sa počúvať celý den
Tiež dúfam že čoskoro spustia ten Holíč aspoň a pokryť Skalicu,Holíč,Gbely,Senicu a dalo tu niečo poriadne počúvať keďže skúšal počúvať cez stream a páči mi toto rádio. A keď sa to potom napojí na 106.2 tak sa bude dať súvisle počúvať aj v aute. Nech to RÚ čím skôr rozhodne
Myslím že do letných prázdnin to stihnú. Tiež fandím tomuto rádiu
Super rádio. Čoskoro dúfam že aj na novej frekvencie 106.2 v TT a aj 106.0 v Holíči. Držím palce nech tak pokračujú v tom čo robia dobre
Myslím že aj tu získajú lebo chýbal 1hlas q to vinou pána Holeštiaka ktorý to odignoroval zato že dali Holíč namiesto Rádio Mária za ktorých loboval
Áno skrz frekvencie že získali. A ešte chýba Dunajská. Bude jarné konanie tak zas podaju
pozmenili nejak nenápadne aj logo ak dobre pozerám :)
dostali aj 93,4 :) Verím, že ten Holíč dostanú tiež.
Trnavské rádio získalo 106.2 Trnava 250w
Všimol som si že nakoľko je toto rádio lokálne tak ma správy a príspevky z celého kraja a preto sa nečudujem že ho chce aj celý pokryť. Dúfam že RVR rozhodne v ich prospech a pridelia všetky frekvencie o ktoré ziadali
Na vypočutí prezentovali kraj a dúfam že ho aj pokryjú aj keď že Dunajská streda či budú rozumieť. Prečo nie. Sme na Slovensku. Pesničkám rozumejú každej a informácie zo župy tiež. Ja som za to nech získajú všetky frekvencie a časom možno bude aj lepšie a niečo ešte zkoordinujú. Rád počúvam toto pohodové rádio. Nech sa vám darí.
Presne tak. Takže je voľná a je to len zbožné prianie rádia Mária. A keď pri tom určite by tam radšej uvítal Trnavské rádio ako rádio Mária keďže katolíckych rádií je tu dosť a nezískali ani prevodom z rádia Jazz
Radio Maria si nekoordinovalo Holic, to nie je pravda. Ta frekvencia bola koordinovana dokonca este pre radio Aktual (Rockovu republiku), v case kedy radio Maria ani nesajnovalo o nejakom vysielani. A plus ak by bola tato frekvencia niekym koordinovana, bolo by to uvedene uz v tej tabulke s frekvenciami, ze si to koordinovali.
Schmidt koordinoval pre Jazz a to už neexistuje takže je voľná pre všetky keďže to bolo dopísanie v článku. Schmidt by len chcel zarobiť.
Prečo by malo dostať zahorácke? Oni majú Skalici aj Senici a pokrývajú Záhorie. Trnavské robí všetko pre kraj aj v príspevkoch. Myslím že si viac zaslúži túto frekvenciu a aj Dunajskú stredu a chcú pokryť kraj a mať ako bývalé Forte a k tomu teda aj Trnavu.
Ako bolo napísané v tlačovej správe RVR, túto frekvenciu skoordinoval Jozef Schmidt pre Rádio Mária ... (viac info v diskusii pod pôvodným článkom z jesene)
Zajtra prajem tomuto skvelému rádiu nech zajtra hovoria ako sa patrí co majú v pláne pokryť kraj a verím že im to povychádza čo majú na pláne a získajú Trnavu,Dunajskú stredu aj Holic
Ako tu čítam článok o trnavskom a jeho plánoch o pokrytí tak by bol moc rád keby im to vyšlo všetky frekvencie pre kraj lebo si to zaslúžia keďže už teraz robia pre kraj maximum v správach aj príspevkoch. A tu trnavu tiež by chcelo zvýšiť keďže za trnavu už miešajú 100kw fm4 a fun. Držím palce
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň