Diskusia k téme Bratislavské rádio
Inými slovami povedané, do mierne ziskovej spoločnosti vstúpil stratový investor. Aj takéto veci sa dejú
CD Holding vlastní Rádio ON s.r.o. ktorá prevádzkuje TOP rádio. Holdingové spoločnosti slúžia na daňovú optimalizáciu. Teda to, čo čestné a férové firmy nerobia......
oficiálnym názvom je aj naďalej „Bratislavské rádio“.
https://rpms.sk/zoznamy-regulovanych-subjektov
https://rpms.sk/sites/default/files/2024-01/ROZ_20… (str. 5)
Podľa playlistu to vyzerá, že o polnoci došlo k zmene. Aj RDS už je TOPRADIO.
Počúvam pár minút a jingle sú Top rádio. Teda rádio je už pod novou značkou? Kto založí novú tému, keďže táto už aktuálna nebude?
Aj alternatívny rock je rock, takže formát sa ani veľmi meniť nemusí. A možno ani nebude
no kus svojej primitivnosti a politickej zamindrakovanosti si tu napisal....
...este by som si pockal na konecny playlist tohto noveho radia. Lebo aj Radio Rock, nieje uplne rock. Aj ked to maju v nazve radia. A Top moze znamenat tiez vselico.
Beriem to ako sarkazmus....
Ale ešte sú formáty, ktoré by sa do exBratislavského Rádia hodili oveľa viac.....
si vybralo zlý formát. Namiesto rocku, to malo byť rádio zamerané na liberálneho LGBTI+ človeka. Takéto rádio by najlepšie reprezentovalo značnú časť BA vrátane tých čo sú v uliciach. Moderovať by tam mohol ten chlapec Puchovsky čo na internete odhaloval hoaxy a samozrejme dalši, však ich je dosť. Mohli by tam nadávať na "homofobnu" ministerku a podporovať opozíciu, uspech by bol zaručený a aj pani prezidentka by ich prišla podporiť v tomto nelahkom boji. Ha ha a volať by sa mohli Dúhové rádio ps
Spomenul som si, že voľakedy bolo v Košiciach TOP rádio......
Je otázne do akej miery si dokáže získať poslucháčov a či tie top festivaly k tomu nejako dopomôžu. Predsa je len dosť zvláštne, aby lokálne rádio z Bratislavy s takmer nulovou počúvanosťou robilo reklamu festivalom niekde na severe Slovenska.......
Najprv bolo Radio Metropola,potom Radio Aligator,potom Radio The End,potom BA Radio a nakoniec TOP Radio :-) :-)
Uz s tych naznakov na FB bolo jasne,ze to bude Top Radio.Len som necakal Rock format,ale no uvidime.Este stale nevysielaju.Aj ked maju uz novy web,stale tam ide BA radio.
Tak to som zvedavý, predsa len predchodcom predchodcu Bratislavského rádia bolo rockové rádio Aligátor.
ani poriadne rádio nemajú na rozdiel napríklad od Banskej Bystrice či Trnavy.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň