Diskusia k téme Rádio Expres

Neviem ci stupaju moje naroky, no mne sa zdaju vsetky nase radia velmi biedne. Chyba tu nejaky napad, zaujatie posluchaca, inakost od inych. Expres iba tazi zo situacie a ponuka uroven, ktora (zda sa) ludom postacuje. Tazko je veru naladit nieco zaujimave... Asi aj preto mi ide aj teraz Radio Slovensko - hudba v pohode a navyse info, ktore ini nedavaju...

Najotravnejsi rozhlas aky u nas vysiela!!! Kolovratok s 20 pesnickami, fakt je sa s cim chvalit! Hocijake regionalne radio uz ich davno prečuralo!!! Len tym ze nemaju tolko vysielacov sa na nich nechytaju!!!

Expres som asi rok nepočúval, ale keď som šiel autom minulé leto na východ, tak som si ich naladil a bol som vtedy milo prekvapený programom aj hudbou, to obmieňanie moderátorov a letné hity bola dobrá voľba a odvtedy som sa vrátil k expresu, hoci tie skladby idú dookola..lenže rovnako je to aj na Funku aj E2... Čo sa týka programu, tak je Expres stále N.O. a dúfam, že aj toto leto bude také pestré...avšak chcelo by to vymeniť moderátora Hemendexu, lebo ten Bindas to je viac ako zlé...počúvať ho ráno je horšie, ako keď niekto vŕta do panelu.

Som zvedavý čo pripravia na sezónu tento rok.
Mne sa páčilo minulý rok nepretržité vysielanie hlavne v noci kde iný hrali samohrajku

Neviem, kto tu plete koše z baňami. Počúval si už niekedy ranné vysielanie expresu? Lebo tá hodinka medzi 5-tou a 6-tou, to je fakt sila

čítam tu diskusiu a nezdá sa mi Pietro že dve vymleté moderátorky sú na exprese...mýliš si koše z baňami..to je Europa2

Ono sa tu môže diskutovať kolko len chce, čo je zle alebo dobré na exprese
Je fakt že čisla im hovoria jasne! Su jednotkou na trhu
Stači si v obchodoch , v čakarnach u lekára všimnúť čo hrajú za radio.Expres sa pretlači takmer všade.
Takže im len zaželať nech im to vydrží

Ivan, nezahraju ti takych... Nezahraju to, kym to nebude aspon ako-tak overena pesnicka, ktoru ked ludia budu pocut, nepreladia. Boja sa o to, ze to risknu, ludom sa to nebude pacit, ale to je ich filozofia, s tym nic neurobime...
Xman, Bindo je vyborny redaktor a vyborny moderator Expresparty, diskotek, zuriek atd.... v tom Hemendexe mi nijak raz nesedi :-/

preco nechcete pustit aj kapely ktore maju vonku album a hraju ich lokalne radia... to naozaj bez tlacenky a penazi sa to neda? chapem ze vyberate a skladieb je dost.. ale aspon dajte prednost kapelam ktore maju co to za sebou a investovali aj do albumu , reklamy a pod..neubudlo by z vas..

Bindo je dobry redaktor, nie moderator, viac nieje co dodoat

Aj u nás sa 3 dni v robote ráno počúval Expres, ale dnes som zavelil koniec.
To sa fakt nedalo, tak blbé poznámky a akože humor tých dvoch slepíc je uplne nechutný.A Binďo?Kto tohoto uškriekaného akože moderátora pustil do ranného vysielania? Pasovalo by mu víkendové vysielanie v nejakom regionálnom rádiu.Je to zlé , velmi zlé...

Pravdepodobne išlo o rubriku Hit navyše, bežne Kelly family sa nehrávajú na našich najväčších rádiách. Nijaká hudobná revolúcia sa nekoná

Predvčerom približne o 12:15 hrali na Exprese Kelly Family. To sú tí, čo majú také dlhé mastné vlásky. Angelooo))) a spol.

Počúvam ranné vysielanie Expres,ale tie dve vymleté moderátorky čo ešte nič múdre nepovedali to je sila. Tie sa bez príčiny smejú že dnes je streda aj tomu že tráva je zelená! Zobudte ráno majiteľa Rádia nech si ich vypočuje !!

Včera 4.4., keď som pred polnocou zapol radio Expres tak som myslel, že zle počujem, že je naladené nejaké iné radio, viete čo hrali: MC Erik a Barbara: Keď príde láska !!! z 1995

Na reklamu, ktorá bežala v roku 2009 na Vive, bola podaná sťažnosť. Dnes táto reklama beží na Exprese. O sťažnosti a samotnej reklame si pozrite tu: http://www.rpr.sk/sk/nalezy/simply-you-slovakia-s-…

Áno vyprchávajú máš pravdu ale to je len chvíľková záležitosť, neboj čoskoro pôjdu opäť hore :D :D :D :D

Nieže by som Expres nemal rád, ale hlavne kvôli dopravnému servisu ho mám naladené v aute a už ma dožiera to neustále "digitálne" sekanie a trhanie. Ako by na tej optike bolo preťaženie a akosi nestíha prenášať dáta. Mohli by s tým už niečo urobiť nemyslíte ??

Radsej "stupidnu" pesnicku, ako amaterske NIC. Som zvedavy, s cim pride to vase Funko neschopne. Expres by to partnerstvo vyuzil urcite profesionalnejsie.

fun im vyfuklo medialne partnerstvo MS v hokeji, tak urobili stupidnu pesnicku

Ano suhlasim čo prešli z 23,5 na 1W satelit odkial baluju signal
je kvalitu zvuku upne niekde inde
Použivaju aac format
Preto radšej si naladim 90km z BA Kamziku 107,6 ktorý je balovaný zo študia
ako 8 km vysielač od mojho bydliska

Ja som tiež toho názoru, že Matej Landl nahovoril pre expres naozaj dobré jingle a to čo je teraz je také čajové!

Rádio Expres malo ešte pár rokov dozadu super jingle, ktoré perfektne nahovoril Matej Landl, najlepší bol tento: "Rádio Expres - ži - svoj - hit". Škoda, že ich zrušili. Niekedy bol aj oveľa lepší zvuk, mal také zvýraznené basy.
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň