Diskusia k téme Rádio Expres
To si spomenul jedine dve relacie v STV, ktore si pamatam. Tie boli pre mna taky sok, ze na STV uz ani velmi nezabludim.
Aby sme si rozumeli:pre mna X vzdy bolo,je a bude nepocuvatelne po
akejkolvek stranke. Te Wallnerov pseudohumor je len tou povestnou ceresnickou na torte.Tak odpudivy moderator v sk eteri snad ani neexistuje :) Neviem aky je ten Pindo,ak je este horsi nez Wallner,tak to s Panom Bohom :) Preto ta moja narazka,ze tie rubriky musi Wallnerovi vymyslat osadenstvo 4.cenovej. Pocul som to nedobrovolne asi 3x a musim konstatovat,ze je to na urovni Senzusu alebo Drislaku :)
Myslim, ze Wallnerove rubriky su v radiu to najschopnejsie, co sa tam teraz od septembra vysiela. Binda nepocuvam, ale on sa tiez aspon snazi, aj ked sa do Hemendexu bars nehodi...
10-14 slabe vysielanie
14-18 Wallner - ten je dobry
18-22 slabota, 22-24 nuda. O vikendoch uz ani nehovorim, okrem Maca s Misom je to takisto nuda... kde je radio expres z roku 2008 a prveho polroka 2009... vtedy to bolo nieco... teraz tam pomaly niet koho pocuvat
Vzhladom ku "kvalite" tych expresackych rubrik by som povedal,ze im to vymysla osadenstvo 4.cenovej :-D
a kto im to vymysla? Wallner si ich pokial viem, vymysla sam, o Bindovi neviem
Ty si myslis, ze Walner a Bindo si tie rubriky vymyslaju sami? Nebud naivny!
Wallner a Bindo aspon vymyslaju nejake rubriky, robia nieco kreativne a neflakaju vysielanie.
No a k Bindovi skoda reci, rovnaky trapko a exhibicionista ako Walner. Zrejme su obaja Antalovi velki kamarati, ked ich tak silno pretlacaju do prime-timu.
Uz ani ten dopravny servis nema Expres ani zdaleka najlepsi. Fun a Viva ho maju porovnatelny, ak nie aj lepsi. Fun to ma rozdelene pekne na regiony a odpojovane, takze neotravuju Kosicanov, co sa deje v Blave a naopak. Viva mi zas pride ovela aktualnejsia ako "slavny" Expres. No a najlepsia je momentalne Zelena vlna na SRo.
Na Exprese sa kedysi dali pocuvat aspon tie spravy a doprava, kedze hudba a moderovanie tam vzdy stali za prd, teraz uz ani len to. Ludia to ladia a udavaju v prieskumoch uz snad len zo zvyku, podobne ako aj Markizu.
ten moderator nebol martin fencak, toho z eteru uz par rokov vobec nepocut, robi v zakulisi... bol to Bindo - Ivan Bindas
Nuz, nepatrim k tym, ktori sa biju za RE, no obcas ho zapnem. To, co som ale pocul vo stvrtok cca od 9.45, to nema obdobu! Hostom bol Janko Kroner, zanietene rozpravajuci zazitky, plany a veci, realizujuce v oblasti prace. Prerusovali ho bezduche useky bľabôt, hlupych poznamok a este hlupejsie vyznievajuceho "rehotu" moderatora - Martina Fencaka? Tusim. Silne to pripominalo reakcie Dangla v Particke!
Vrcholom bol rehot na rozpravanie o snahe vybudovat vytah pre imobilnych a seniorov, ktori sa teraz do divadla dostanu len s namahou. Podobne nevhodne "vstupy" vo forme rehotu boli opakovane pocas vcelku neveselych prihod a planov hosta.
Ok, moze byt, preladim a mam pokoj... Ale NEDAAAA MI nenapisat uroven vysielania... Asi si zacnem ladit Dopravny servis Viva radia alebo Zelenu vlnu.
Expres mi opat dokazal, ze mi okrem DS nema co ponuknut... Nikomu neberiem pravo pocuvat ho, ani nekricim "Zruste ho!", len si zocelujem mienku o najpocuvanejsom radiu v eteri...
Expres sa pokazil este aj v hudbe... vcera pocuvam Expres party, ta hudba bola uplne taka ista jak aj inokedy, A, B, C rotacne hity a potom stare zname odrhovacky ako Guru Josh Project, Jay Sean, Verona alebo Cascada, ktore chodia aj viackrat za den... v lete ovela lepsie hrali, mam pocit, ze ten playlist robi Becaver cez kopirak, ziadne menej hrane hity, v kuse ABC+Verona a vyssie spominane veci... je to bieda
30.08.2010 09:13
VONDRACKOVA HELENA - DLOUHA NOC
dlouhá noc bola hraná aj 30.8. cca 9:15
som to nenašiel na songster.wladik.net :-D
Hrala z nej asi tak 20 sekund.. a potom pustila inu lady... GAGA Uz soms a tesil, ze konecne zahraju daco ine, ale oni zase len tie hluposti dookola. Pocuvanost im drzi jedine silna znacka, program a hudba je ubohost.A dopravny servis uz tiez davno nieje najlepsi....SZS
Na Rádiu Expres hrali Helenu Vondráčkovú - Dlouha noc !!!
Takže oni si len tak zrušia bumerang fíha, no pekne to posrali... bola to moja najoblúbenejšia relácia na exprese na expres som to preladil vždy len kvôli ním ale tak toto je teda úplná ignorácia toho čo poslucháči počúvali to sa mámé ako teraz tešiť že Ďurovia budú moderovať ráno to už je len teda náhrada ako pre ukrajincov 50centov na hodinu škoda reči Ahojte !!!!!!
expres sa na webe chvasta,ze hral rihannu v premiere exkluyivne. europa 2 ten novz singel dnes hrala skor!
som si web expresu, po dlhej dobe a podľa mňa orientácia na mladšieho poslucháča je očividná.
Marta Tomášová...hmm tú si pamätám dobre (dopravný servis), rovnako ako kedysi Slávka Golisová ;) ...no posledné info čo mám je, že Marta Tomášová sa presťahovala na východ a pracovala, myslím že v rádiu Kiks...
Nechcem to zakriknut,ale vyzera to tak,ze ano-este je skoro posudzovat.
zato Noro to na Vive popoludní slušne rozbieha....
wann ti odpovedal na otazku, ja by som ti na otazky ohladom radia_FM odpovedat nevedel, pretoze ho absolutne nepocuvam... Urcite je tam Durcek minimalne rok, pretoze som mu pred rokom v septembri pisal ohladom hudby maila (presmerovali ma nanho) a odpovedal mi. Dodo je na Exprese slabulinky ako vrecusko caju na 5x vyluhovane.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň