Diskusia k téme Rádio Expres
Pokial viem, BZ nechodi na facebook, aspon som ho tam nenasiel, skus mu napisat e-mail zavodsky @ expres.sk
dobry mohol by mi niekdo poradit z radia expres chcel by som sa nieco opytat brana zavodskeho z radia expres je to osobne ze ci ma facebook dakujem
pozri sa... ty ides spominat, ze expres kradne posluchacov fun radia??!! chvala bohu.. radio expres si dokaze ziskat posluchacov aj bez televiznych hviezd. Expres je radio, ktore ak vypadne nejaky moderator, tak sa nemusi bat, ze kolko posluchacov preladi radio ;) ale zas... tebe je to skoda vysvetlovat... a okrem toho.. ked pocuvas fun radio, na kju rit pises do diskusie Rádia Expres???!!!
Prosim Ta, ty si doteraz nepocuval radio? Podla toho co pises, predpokladam, ze taku relaciu Stroj casu na Exprese asi nepocuvavas, ked toto vypisujes, to si zrejme v skole, co?.. Tam bezne hravaju taketo pesnicky...
Expres reaguje na poziadavky ludi,jednoducho tak to teraz letí...rýchla a nová hudba je in...
na exprese vo stvrtok premiera hitu zahada od rytmusa.
:) Zas expres kradne posluchacov funku, hlavne mladych.
teraz ak mi niekto povie ze E2 nezamiesala trh, tak neviem preco by expres menil program a hudbu v poslednom pol roku. Ked nemal na to dovod. Ma 100 000 ludi na FB, jasne ze moze si to pridat hicokto ale po case sa ukaze ze ma dost ludi. Aj strana SAS mala na FB dost ludi, a mala aj dost %. Najviac sa podla mna moze obavat funradio. E2 nema co stratit, takisto ani expres.
Treba povedať že Expres hrá toto leto super..je pravda že hrá viac progresívnych pesničiek ale tento trend trvá už niekolko mesiacov..čoraz viac nových pesničiek a čoraz menej pomalých...takže toto leto až na pár vynimiek je podla mna pokracovanim toho začatého...a pesničky ktore si uviedol nižšie pod mojim prispevkom sa hravali aj predtým...
Ale tiež ma teší jedno - že zaradili do eteru taku vec akou je Yolanda Be Cool - We No Speak Americano..
tststs...Peťulko,len sa nezblázni z toho pokroku...ako by si ináč ďalej počúval ako nepríčetný alebo ako duchom neprítomný sa rozplýval nad tým, čo sa Ti páči ako duchom neprítomný?
Tak sa hrali za sebou tri pesničky, ktoré sa dajú rátať za pokrokové, alebo rovno sú pokrokové. Páčila sa mi tá tretia v poradí, ktorá je aktuálna, a veľmi je dobre urobená. Ďakujem vedeniu za hudobný výber.
12:52 | DION AURA - I WILL LOVE YOU ...
12:49 | YOLANDA BE COOL AND DCUP - ...
12:44 | THE VERVE - BITTER SWEET SYMPHONY
Viem o tom, že Moby - Porcelain sa hrával aj predtým. Mám rád túto pesničku. Však je progresívna, no nie?! To je jedno z ktorého obdobia pochádza, hlavne, že je kvalitne urobená. Toť vsio.
Veď boli dve progresívne hitovice za sebou a teraz ide Lou Bega - Mambo no. 5. Úžasné. To sú už tri progresívne hity v tejto hodine. A to táto hodina ešte neskončila! Výborne. Asi dávate dobré tipy na facebook, treba sa tam kuknúť.
Expres zacina pritahovat coraz viac posluchacov,vysielanie je vskutku nabite hitmi,co o tom svedcia reakcie posluchacov.Vratim sa k mojmu vcerajsiemu prispevku-pokial by dokazalo vedenie Expresu vypocut nazor posluchacov,s tym 24 moderovanym vysielanim by dokazali dost.Pokusim sa tam napisat,ci dostanem odpoved uvidim.Vyzivam tymto aj ostatnych,komu sa toto paci,aby sa pridali.Expres ma ozaj na to,aby tu nieco taketo bolo a nielen moderovane non-stop vysielanie,ale i zachovanie si takehoto hudobneho obalu,aky teraz ma.
Reakcia na skladbu Moby-Porcelan-Tuto skladbu hravavali bezne aj pred tymto letnym vysielanim-dokonca som ju mal stastie pocut i 2-3 krat do tyzdna.Inak prijemna pohodova skladba.
No a teraz sa rozliehalo z Expresu dobre urobené 4 The Cause - Stand By Me. Napíšte na facebook nejaké skvelé tanečné pecky, a môžu byť kľudne progresívne. Nech sa páči. Expres je tu pre vás. Aj zajtra ráno o 6-tej počúvajte. Možno budú progresívne hitovice zaraďovať priebežne.
Dokonca za touto pesničkou teraz ide It´s not fair od Lily Allen. To sú teda dve progresívne bomby za sebou. Skvelý výber Expres! A to sa vraví, že Rádio Expres sa zbláznilo!
RE: C1-si trápny,skôr,ako tu budeš strápňovat a zosmiešňovať ľudí,už sa raz a navždy rozhodni,pod akým nickom tu budeš vystupovať,lebo raz si Juraj,raz si C1 atď...
Keď sa ti nepáči progres,tak aspoň rešpektuj názory iných,preto je diskusia diskusiou,aby sa o veciach diskutovalo,bohužiaľ,ty nediskutuješ,ty si na tomto portáli zrejme len vybíjaš komplexy...
Zastúpený je vo vysielaní Expresu už i progresívny pop, alebo ak chcete brit pop - britský pop - takzvaný kvalitný pop. Práve totiž dohrala skvelá skladba Maroon 5 - This love. No ten Expres sa teda činí, vám poviem. Možno sa do budúcna budeme môcť tešiť z Expresu i zo žánru takzvaný progress pop.
Veľmi dobre si to napísal. Vystihol si podstatu veci. Páčilo sa mi to, ako si to zosnoval. Super. Ozaj, a ako sa povie takému formátu, kde rádio vysiela progresívne hity. EHR to nie je, lebo to je europe hit radio. CHR je tiež niečo iné. Tak ako potom vo svete nazývajú rádia, ktoré hrajú progresívne hity? Napíšte, kto viete viac. Pobavíme sa.
No jasne, ze tvoje prosby boli vyslysane, ved som ti to napisal vo vedlajsom fore: Dnes mimoriadne zasadalo vedenie Radia Expres a rozhodli sa ze nebudu dalej hrat podla call-outov, ale idu by format PPHR (Peter's Progress Hit Radio). Malo to zacat az zajtra, ale vidim ze uz to ciastocne menia od dnes..
A zajtra rano si ich urcite zapni, bude to narez: Kazdu polhodinu budu mat (tvoju oblubenu) rubriku Koncert na zelanie a budu hrat vela pesniciek pri ktorych sa vynikajuco rozmysla. Tak dufam ze si to rozmyslanie uzijes!
Vynikajúco, práve sa hrala hitovica, ktoré je rátaná za progresívnu, a zároveň tak trochu alternatívnu. Je to Moby - Porcelain. Teším sa. Vynikajúco sa pri tom spomína a rozmýšľa. Započúvali ste sa do tejto pesničky? Úžasné.
Pred 20:00 hodinou išla opäť progresívna tanečná pecka: Loona - Bailando. Však som si zatancoval. Super! Uvidíme, čo prinesie hodina od 20:00 do 21:00 hod. Teším sa. Možno niektorí budete namietať, že Loona nevyprodukovala progres, ale to je vec pohľadu. Ja myslím, že áno. Teším, čo bude do hodiny.
Neverím vlastným ušiam práve pred chvíľou hral progresívny tanečný hit: Underdog Project - Summer Jam. Však ale chutí na všetky spôsoby. Všimli ste si to? Pokiaľ vám však pesnička neušla. To je super! Len tak ďalej. Stačí, ako som povedal jedna progresívna pecka za jednu hodinu, prípadne dve. Alebo podľa potreby, však už uvidíte ako. Záleží aj na vás poslucháči, aké progresívne tipy budete do rádia posielať, a či vám ich vyberú do playlistu. Ďakujem, že už možno si získavam i určitý fun klub. Ale to je len dobre. Teším sa. A nezabudnite na Exprese hrať i bežný pop, a bežné dance. Ono to jedno bez druhého nejde. Na to nezabudnite. Váš Peter
Teraz sa mi páčilo, ako sa éterom Expresu vlnila stará pesnička Phill Collins - Another day... Starinky sa vracajú. Samozrejme, treba hrať i súčasné hity, to najnovšie, aktuálne. Ale z času na čas sa vrátiť aj do minulosti, blízkej či vzdialenej. Expres to už tak vhodne kombinuje.
A práve ide Yolanda... Tak idem zvýšiť hlas na rádioprijímači. Cítim ten progres, vy tiež?
Suhlasim. Expres je dostatocne bohaty na to, aby si to mohol dovolit. A koniec koncov mohlo by im to aj zlepsit pocuvanost v noci, kedy su asi jedini. Clovek si radsej pusti "zive" moderovane radio ako "mrtvu" samohrajku zjavne odbavovanu pocitacom. S vynimkou Je__ych Melodii, ktore su mrtve uz z principu.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň