Diskusia k téme Rádio Expres
To je len uhol pohladu. 3, 4 vstupy do hodiny mimo dopravy su podla mna na nocne vysielanie dost. A navyse, ostatne radia tam ani toho dopravaka v noci nemaju, zapnu automat, pozatvaraju okna a idu domov.Takze aspon nejaky posun by som tam videl. A plnohodnotne vysielanie v noci? ja bych asi na to nervy nemal. Sak by som zaspal nad mixom
Nebudem sa hádať ale nad ránom som nepostrehol nič. Po pól noci neviem lebo som spal ale aj keby je to ako píšeš tak hovoriť o plnohodnotnom nonstop vysielaní je prehnané.
Ja som mal nocnu a pocuval som, nielen cela a pol, ale aj asi o stvrt a o tristvrte tam boli aj nejake veci, ale tusim medzi tou 4 a 6 len o strvt, co bola skoda
no nepočúval som celú noc, skúsim aspoň týždeň,aby som mohol urobiť nejaký záver. Ináč, keby všeobecne v noci (22-06) nahodili talk formát, nebolo by zle. Talk rádia všeobecne majú najlepšiu počúvanosť večer a v noci.
Nočné vysielanie žiadna zmena. Medzi 4 až 6 ráno nula bodov o celej správy a doprava a o pól doprava akurát pred 6 sa ozval Repčok že je rád že bol celú noc s nami a teší sa na dnešnú nočnú. Takže žiadne nonstop moderovanie. Pre mňa veľké sklamanie. Čo Ty PALO alebo mark6000 ale i ostatný?
Ide to Live, lebo teraz hlásil moderátor, že je 37. minút po polnoci...
Presne, suhlasim s tebou ze SRO je hamba, ze nejde aj v noci.. Presne toto sa aj mne rata, ze CRo ide 24 hodin denne... Uvidime uz o par minut, ze co nas caka na Exprese...
len neviem ci od 00:00 do 06:00 je "moderovane" pretoze v programe je "Best Of" cize podla mna tam davaju zaznamy rôznych vstupov ale aj tak podla mna lepsie ako keby v noci sla len hudba...
aj ja sa pridávam......nie som síce veľký fanúšik Expresu,ale skúsiť nočný program môžem. Uvidím resp.vypočujem a potom posúdim.
Hanba SRo, že aspoň na SRo1 nie je 24h. vysielanie naživo.Preto mám často naladený ČRo1-Rádiožurnál.
Z poľských staníc tu ide naživo 24h.poľská Jedynka-PR1,Trójka-PR3, regionálne štúdio PR KATOWICE, a aj súkromná RMF-FM. Pričom Jedynka ide naživo stále a Trójka či Katowice aspoň 20-21hod.,ale niekedy tiež celú noc.
No neverim, hodnotim to vysoko pozitivne, konecne sa aspon na dva mesiace vrati na Slovensko 24 hodinove vysielanie, ktore tu kedysi ficavalo..
ostatne casti dna sa budu striedat ostatni moderatori...
Bude tie nonstop bloky moderovať ráno Binďo a ostatné časti dňa neviete niekto?
http://medialne.etrend.sk/radia-spravy/radio-expre…
takze nie len do 20:00 ako som si myslel, ale dokonca aj v noci budu moderovat... takze ma prekvapili... je to pre mna velke plus...
Je to len nazor,ked to bude naopak,bude to naopak nic sa nedeje,ale skor tomu nasvedcuje to,k comu sa priklanam.A nie je to vobec problem zistit.
,,paci sa mi,, ako vy ,,medialny experti,, viete hned nieco odsudit a vytvorit si nazor z nicoho. Pracuje niekto z vas v X? Co ak to bude naopak? Co ak budu vysielat nonstop aj v noci? a noci budu moderovane? hm? potom co? zmlknete? Ja si radsej pockam a az potom vyslovim nejaky nazor.
Fuuu tak to Expres bude dalsie MP3 s reklamou a zbytočným dopravným servisom.
To je sila...
Ešteže máme _FM
Pochybujem,ze budu moderovane-ked non-stop,tak non-stop.Letna samohrajka Expres,rusene len spravami a dopravou.Takto to vidim.
... no ja len dufam ze tie bloky "Vase letne radio" aspon do 20:00 budu moderovane...
V programe od štvrtka je toto:
00:00 - 06:00 Vaše letné rádio: Best Of
06:00 - 10:00 Letná party
10:00 - 15:00 Vaše letné rádio
15:00 - 20:00 Vaše letné rádio
20:00 - 24:00 Vaše letné rádio
106,9 Mhz Holič Hrebeň (8km od Skalice)od 24.6.2010 beži
Dochádza ku kolizii v Skalici z 106,8 MHz Cro Olomouc na vyškových budovách
V zastavanej časti prejazd mestom autom dosť slušné na drobné kolizné výpadky.
Smerom na Senicu dochádza ku kolizii z 107Mhz Express Senica
Tam kde bolo počuť čisto 107 MHz napr. Radošovce nejde teraz poriadne ani 107 ani 106,9 Dokonca mi preladilo autoradio na 88,4 Mhz
Radšej to mali nasmerovať viac na Skalicu a zatieniť smer na Senicu
Inak porucha na vysielači s moduláciou.Včera OK dnes uplne slabo hraje takmer ho nepočuť akoby bola len nosná len v pozadí počuť express
Žeby nonstop v bežnej programovej štruktúre?
no už sa vo vysielaní objavuje, že "Toto leto ideme nonstop"
... len dúfam, že nie nonstop hudby bez hovoreného slova... lebo minulé takmer celodňové nemoderované leto bolo nanič...
Našiel som staršie znelky správ Expresu: https://www.radia.sk/_subory/expres-spravy_zaciato… (tesne pred siedmou sekundou) a potom si pustite na http://inforadio.hu/netradio.phtml 2 (dvojku)...znelka správ hneď na začiatku. Zrejme tá istá spoločnosť...
Ešte k tomu blogu, tiež som Peter, ale ja som ho nepísal.
Neodpustim si 2 poznamky na tvoj blog:
1. Citujem:Pre porovnanie som zobral najbližšiu konkurenciu, Funradio - nepoznal som polovicu skladieb.
Z toho usudzujem, ze asi moc velky prehlad v hudbe nemas :) Btw. Co by si potom povedal na playlist takeho Radia_FM? :)
2. Z tvojho blogu mi pride, ze sa snazis tvrdit nieco v style, ze X je tu jedine profesionalne robene radio, co tiez vobec nie je pravda...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň