Diskusia k téme Rádio Expres
Zmysel pre humor Ti upriet nemozno :))) Za to mas u mna male + :)))
našli ste si novú tému, čo je na Exprese zlé? A predstavte si, všetci sa tam nekúpu, žerú malé deti a zapíjajú ich vodou z práčky! A miesto tanierov pooužívajú kvetináče!
Je vidiet, ze sa tomu absolutne nerozumies co pises.. Ja chytam presne tie iste frekvencie, ako ty v Leopoldove, kedze byvam cca 10 km odtial a poviem Ti, ze Expres ma otrasny zvuk aj na Hlohoveckej, Bratislavskej a Nove Mesto n/V radsej nebudem pisat, lebo to je nieco katastrofalne... A ak nazyvas zvuk Jemnych plechovy, tak to len potvrdzujes tvoju neznalost k tejto problematike, kedze Jemne maju asi najviac nakomprimovany zvuk na Slovensku, tj. preklade, ze maju maximalne vybudene vsetky pasma na urcitu nastavenu uroven a kedze ich zvuk procesor drzi hlavne na frekvenciach radovo od 80 po cca 500, a je taky tvrdy, ako je, tak sa to na radiach, ktore nedokazu zahrat komplet cele pasmo moze javit plechovo, no v ziadnom pripade sa to nejavi plechovo, na poriadnom aparate.. Zvuk Jemnych uznavam, ze sa nemusi pacit vsetkym ludom, pretoze je riadne nakomprimovany, no na rozdiel od Expresu, ich zvuk sa da oznacit slovom kvalitny, no o Exprese sa da pisat jedine slovo NEKVALITNY...
Aká veselá diskusia....ja mám....alebo ja rada počúvam rádio Expres s mojim obľúbeným moderátorom - s NAJkrajším hlasom !!!
Uhádnite kto to je, dám Vám zahrať...hehe
Ale ty robis v automobilke,sudiac podla tvojho hodnotenie
že má najkrajší zvuk.
Ja mam najkrajšie auto,heeh...
Inač neviem čo sa tu hádate .. Ak sa Vám Expres nepáči chodte počuvať vaše jemné melódie ktore maju plechový zvuk. Som z Leopoldova a Expres má najkrajší zvuk . Možno niekde nie ale tu určite áno. A inač 24 hodín nie je len tak lachke pracovať v rádiu. ONi 24 hodinmusia tvoriť vety atď...Nie lenrobiť v automobilke..
To nie len v Leviciach, to je vsade tak.. A okrem toho, na kazdom vysielaci to ma uplne ine vybudenie, korekcie a kompresiu.. Asi najhorsie je na tom 99,7 z Noveho Mesta, kde to hra ako z nejakej rury.. Hraju iba basy, stredy su zahltene a tiez stredovysky.. Je to nieco strasne, takyto zvuk veru nemal ani rozhlas v 86...
To čo mame za zvuk v LV už asi 3 tyždne?
Zvuk ako z dobre utesnenej pivnice.
Ako Slovenský rozhlas v roku 1986
Neviete čo sa deje?
Predtým to bolo v pohode....
Moderatori 24-hodinoveho hemendexu nech zo seba nerobia hrdinov....je kopec ludi, ktori tvrdo manualne pracuju 16hodin denne, nesedia za kreslom v teplucku, ale vonku v zime....ja taham 13hodinove smeny vonku a zijem....nerobim zo seba hrdinu. apropo, moj znamym im tam zavolal, vytykal im to, tak mu ta cuza zlozila telefon a ani ho nepustili do eteru....pekne od najsamlepsieho radia, ze ??
chlapec si asi mysli ze pojem "kvalita zvuku" znamena ci to v eteri sumi alebo nesumi :)))
kompresia, korekcie, vybudenie a limitacia su prenho cudzie pojmy.
Mohli to radsej urobit takym sposobom, ze ktory moderator dlhsie vydrzi. Po nejakych troch dnoch by to urcite bola velka sranda.
chlapci z Hemendexu su super, dufam ze im to vydrzi az do tej polnoci...
bol uz niekedy gasparovic v niakom radiu okrem SRO, bol napr vo fun radiu? Dneska bol v exprese a hovorili ze museli vybavovat ci tam vobec moze ist.
Michal Šimun: chlapec že najlepsi zvuk !!!!!!!!!! to kde pocuvas v jaskyni kde mas užasnu ozvenu ???
Aj ja som si všimol, že za posledné dni zvuk Expresu sa neskutočne zhoršil, je to katastrofa a ked to dlhšie počuvam, tak ma normálne rozboli až hlava, akonahle prepnem na hocijake iné rádio, tak je to v pohode, ale to, čo ma Expres teraz je až neznesiteľné....ROBTE S TYM UŽ NIEČO !!!
Pripajam sa k Palovi. Nech ti to boh odpusti, lebo zjavne nemas ani tusenie ake blud za bludom tu plodis. Ked si taky mudry, prid do DK a nalad si tu Expres zo vsetkych dostupnych frekv. (DK, RK, Trstena, MT) a potom daco hovor. Vysilelac DK a ostatne - zvuk ako nebe a dudy. Rozne prijimace. Ale to tebe skoda hovorit...
Ja ta nechcem urazit, ako si to urobil ty, ale si na obrovskom omyle.. Expres ma jeden z najhorsich zvukov na Slovensku, ci je to z kompresneho, korekcioveho a aj z hladiska vybudenia. Ak nevies, na com to kto porovnaval, tak radsej nepis nic, lebo to len svedci o tvojej urovni.. Ak si to pocuval v aute, tak to by si musel mat extra usi, aby si postrehol zmenu, pri tych par Decibelov, ktore ma auto.. Mozno mas:) Skus si to porovnat lepsie a rozdiel postrehnes uz aj na beznackovych radiach z Tesca, lebo Expres ho ma bohuzial taky vyrazny... Skus si to poriadne vypocut a sam zistis, ako si sa velmi pomylil..
Takže počúvajte. Rádio Expres má najlepší zvuk aký poznám. Neviem čo ste tu hovorili že jemné melodie maju dobrý zvuk. Ste hluchý?? MInule som prešiel celé Slovensko a počúval som Expres a stále mal veľmi kvalitný zvuk!! A nekupujte si beznačkové rádiá z tesca..ž ma serete!!
Držím rannému teamu palce, aby im dobre dopadla "24-hodinovka"
verím že to zvládnu, teším sa....
Moderátor JoNeS - János Hegyi, Abszolút Rádió. Začal v utorok 9. októbra o 17:04 a skončil v sobotu 13. októbra o 18:22. Čiže prekonal 97,3 hodín, ktoré si stanovil. Dovtedajší rekord bol 94,5 hodín.
Pravidlá: Musel mať minimálne každých 20 minút vstup. Každých 8 hodín mohol oddychovať štvrťhodinu - to bol čas na relax, jedenie, hygienu. Celé 4 dni nič nespal! Jedol najmä mrkvu, ovocie, čokoládu a hroznový cukor. Neustále tam bol aj lekár. Sledovali to 2 overovatelia z guinessovej knihy rekordov, ktorí sa striedali po 4 hodinách. Okrem nich mohli byť s rekordmanom v štúdiu aj jeho najbližší, aby to lepšie zvládal. A z druhej strany akvária v zábavnom centre "očumovači," ktorí mu fandili, nosili plagáty a tričká s nápismi: "Dáš to!"... "Nevzdávaj sa";...
cau Palo, pocuvaj prosim ta bol som teraz v Cadci tri dni ale nevedel som sa dostat tam nikde na net ale myslel som na teba, pokial si pamatam ty si z cadce a tak som chcel ze ked pojdem na buduce ci by si mi neukazal cestu na tej vysielac tusim sa to vola Husarik ci jako..... mam tam kamoskau na Kycerke ale ona nevie. Posli mi mail prosim ta bodmar@gmail.com Dik
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň