Diskusia k téme Rádio Expres
Zacnem od zadu tvojho prispevku. Znacne si prekrutila a zdemagogizovala to, co som chcel povedat.. Niekomu moze stacit malo, ale to sa tyka tych, co na to nemaju a nie ako Expres, ktory ma k dizpozicii obrovske financne prostriedky a od zaciatku ich mal k dizpozicii a prave aj vdaka radiu Expres (aj ked nepriamo), padlo viacero mensich radii. Lenze Expres je u nas preferovany ako megalomanske radio, ktore by malo splnat na to aj kriteria.. Takze o tom ze niekomu staci malo, je v tomto pripade ozaj na nespravnom mieste.. To ze Tebe to staci, tak to je ok, ale vedz, ze to je podpriemer a nemozes to hodnotit objektivne podla teba.
Co sa tyka odmietania, tak odmietaj. No toto radio je cistym prikladom konzumnej spolocnosti, ktora tvori tuto dobu, ktora je samoosebe negativna... Ale myslim, ze je to zbytocne o tom pisat niekomu, kto to bezhlavo odmieta a nechce priznat...
Palo:jasne ze to budeme odmietat =) nevsimla som si negativny dopad tohto radia na mna osobne, a to ho pocuvam take cca 4 roky, ci na inych vplyva negativne to naozaj neviem..je pravda,ano to uznavam, ze su schopni zahrat jednu piesen aj 3x za den(ak to bolo aj viackrat tak o tom neviem =) ale ak je to moja oblubena tak mi to nevadi, ak je to Rihanna vtedy radio vypinam.=) A co sa tyka techniky-ja sa do toho absolutne nevyznam, na radiu mi hra cisto a viac mi netreba..a to je asi podla teba najvacsia chyba, ze niekomu staci aj malo, ze naroky by mali byt ovela vacsie..
Neviem o tom, ze by mi niekto klepol po prstoch... Skor sa na tom zabavam:))
MiaT248 - to nie je pravda, ze to je chore... Totiz radio Expres je vymyvacim radiom, vsadilo na povrchnost, takze dookola prazdne reci a stale ta ista hudba posobia na ludi kazdopadne negativne, ci chcu, alebo nie.. Predpokladam, ze to budete znacne odmietat, ale je to tak. A to uz nehovorim o amaterskej stranke radia Expres, z hladiska techniky.. Ten otrasne nastaveny zvuk, ci uz z kompresneho, alebo korekcioveho hladiska, dalej to, ze kazdy vysielac ma ine vybudenie, inu kompresiu a ine korekcie..
Skor mi je luto, ze najpocuvanejsie radio by malo splnat aj tieto parametre a malo by byt perlou po tychto strankach... Keby bolo toto v poriadku, tak by som nemal proti Expresu nic.. Lenze na Slovensku je to tak...
MiaT248 a Mirka.Mate pravdu.Ja som sa tiez s Palom natahoval na tuto temu 28.11 a29.11.07.Konecne niekto klepol Palovi po prstoch.
Mirka-presne toto tvrdim aj ja, nech preladia a nemaju hlupe komentare..ja tiez ovladam gramatiku a pritom pocuvam Expres, hladat umeru medzi Expresom a pravopisom je fakt chore.Mali by sme dat Palovi nejaky kontrolny diktat =D
Načo vlastne chodíte do diskusie "rádio Expres" ked ho nemáte radi?
Nominujem Mirku za gramaticku policajtku:)
aj tak som tu ja gramatická polícia a pravopis ovládam aj napriek tomu, že počúvam Expres... neviem čo tu teda riešite. vôbec nejde o to, aké rádio počúvate... a keď má niekto niečo proti Expresu, nech ho preladí a prestane sa sťažovať...
Palko, aj ten Tvoj príspevok vykazuje potrebné prebratie učiva žiaka základnej školy. Skús si Tvoj príspevok prečítať a zistíš, že aj ty sa zaradíš medzi tých, ktorých haníš. Hrniec kastrólu vyčíta. HA
Jasne, len zaujimavostou je, ze sa to stava ludom, co maju radi radio Expres:)
banálny text sa pise s Y, lebo je to pridavne meno, jednotneho cisla... Skus navrhnut tomu Vasemu skvelemu radiu Expres, aby Vam vo vysielani urobilo okienko pravopisu, lebo som si vsimol ze viaceri posluchaci radia Expres maju problem s pravopisom:))))
MiaT248 : hej bola som najprv v miernom šoku,vieš ked máš človeka rád a nevieš dlhšú dobu čo s ním je a tu si prečítaš ten banálni text,až ma striaslo,blee
Anonymka: to sú len hlúpe vtípky, ale naozaj veľmi hlúpe...dotyčný čaká kto mu sadne na lep a potom je z toho v siedmom nebi keď mu niekto uverí. vraj tragická autonehoda..úbohé
Nestraš prosím ťa .a tiež som to nevidela v novinách ako Andy,a myslím,že kebyže sa mu niečo stalo,boli bysme o tom informovaní,ty ho asi nemáš rad,že?
Pavel: povies mi v ktorych novinach to bolo ? Lebo v novinach z 26.12.2007 nič o tej nehode neni ak teda nejaka bola.
Mirka: pocuval som iba ten koncert a pocuvam iba ked som v kuchyni lebo tam ho pocuvam moja mama takze musim a tichi si povzdychnem ked za každym pocujem hrame hity a frazu najrychlejsi dopravny servis. ale inak ak je dobry program rad si ho vypocujem aj ine radio. najcastejsie pocuvam FUNko a potom FMko ale vypocujem si každe radio ak ma niečo v programe co ma zaujima a ten koncert I.M.T. Smile ma zaujimal lebo je to oživenie každodenneho vysielania.
Je to pravda že Noro z rannej show mal ´včera tragickú autonehodu?
Viete niečo o tom?
Bolo to aj v Novinách tv JOJ.
ja som tiez vedela, ze nebude cely... nemas rad expres ale pocuvas ho? ktore radio mas rad?
no expres nemam rad ale tiež si myslim že mali fajn program aj ked som pocul len take kratke utrzky
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň