Diskusia k téme Rádio Expres
jaaj myslis partnerstvo SHS ale tak potom napr nechapem prečo funko bolo partnerom Lets Dance a tiež tam boli Adela s Pycom
Ja viem, ze to bolo davnejsie, co prestupil, len som tym chcel nieco naznacit. Zapojte mozgove bunky a zistite, co som tym xcel naznacit. howg
Expres patri americanom od zaciatku roku 2005 aspon si myslim a mika odisiel hned potom par mesiacov
lubosss: ty si ale skory, ved už asi 3 roky alebo kolko no ved odkedy Expres patri američnaom ci komu no odkedy maju noveho majitela
Neprešiel MIKA z exprdu do markízy ???
ale neviem co ste vsetci teraz mimo aj prvu SHS medialne podporovalo expres a vsetko bolo v pohode
zaujimave bude, ked bude davat adela a pyco rozhovory do expresu, a bindo ich bude nahanat :) aj vsetkych superstaristov
MAJAK: no argumentuj mi chcem vediet co si ty myslis
taku pindovinu moze zadret len clovek co ma t-com (uz som to vravel v jednej inej teme, ale tiez to bol nejaky pako co sa pytal aku antenu ma pouzit na vezu...)
nerad to hovorim ale bol lepsim, expres vždy dokaže urobit histeriu mohli sme to vidiet aj s tym autom co bolo zavesene pocas autosalonu no su lepsi
Mediálnym partnerom Superstar III je podľa všetkého opäť Expres. Prečo asi? Bol Expres lepším mediálnym partnerom 1.série ako Funko 2.série? Ako to vidíte?
dobry den mili posluchaci počuvate radio EXPRES
Nevravím ,ze je to najlepšia kapela na svete,ale som rada ,ze nemusím počuvať dokola Slov.blbosti,texty ako =ma velku rit atd...konecne nieco ,co posunulo slov.scenu dalej pekny den
Chcem sa ospravedlnit,ked som niekoho urazila,viem,ze je lahko kritizovat,nemyslela som to doslova a prajem im vela pohody...ale ich reci a tiez vo fun radiu nemusim!!!!!
sa zobud naco by ju hravali raz do tyzdna?? hraju ju niekolko krat za den a za chvilu bude v expres airplay.
no Komajotu som pocula viac ako raz do tyzdna, ale tej skupine velmi neholdujem ; ) No naduvanci asi mysli preto, ze vyhlasuju ze maju naj dopravne spravy, naj hity, najpocuvanejsi web atd. =) ale ja ich mam rada, naladeny mam len Expres =)
prečo nadúvanci? majú právo byť hrdí na svoju prácu, vďaka ktorej je Expres najpočúvanejšie rádio.
expres su jedni naduvanci,ale uz som si zvykla:)konecne zacali hrat aj komajotu,aj ked len raz do tyzdna,ale hraju!
najlepsie sa kyda na toho, koho riadne nepozante a s cim nemate nic spolocne. Nepaci sa vam Expres? tak si to radio nezapinajte a netrepne, ked neviete o co ide! Nepoznate tych ludi, tak byt na vasom mieste, drzim jazyk za zubami. Som zvedava, co by ste dosiahli vy na mieste Ivana Antalu ci hocikoho ineho...
Je hanbou, ze najpocuvanejsie radio, ma tak otrasne nastaveny zvuk a to uz nehovorim o tom, ze uz tri tyzdne na Novomestkej frekvencii 99,7 im vobec nehraju basy.. Neviem ci by sa taketo nieco stalo trebars v Rakusku..
To je blbost... podla mna je to rovnake.. nehovoriac o tom ze na to nemaju dovod..
LuboTS: no to ano, inak ja mam niekedy pocit že expres v nedelu medzi 10 a 12 ked ide na funko fun in cs hraju viac slovenskej a ceskej hudby ako bežne pocas dna
Ráno v novinách sa tam hráva stále a ďalšia vec, podiel našej hudby a hlavne aktuálnej je určite podstatne vyšší ako bol v takom roku 2003.
Andy: Keby ich nechceli hrat aj potom tak ich nemaju ako hosta ;) tam to funguje naopak ako vo Fun Radiu :D
billg: v pripade Expresu je uplne jedno ake priority ma vydavatel ;) a inak expres ma v Airplayke momentalne 4 piesne zo SR a jednu z CR..
skupina komajota je znacne uprednostnovana zo strany ich vydavatelstva. to je mozno dovod hranosti na exprese. odhliadnuc od toho, skupina sa mi paci, rovnako ich hudba - na inych radiach je hravana castejsie, ako na exprese. vo vseobecnosti, slovenske skladby sa v hranosti radia expres nevyskytuju velmi casto.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň