Diskusia k téme Rádio Expres
cooooo???????? to ako važne Tina na Exprese? ty brdo a ktora pesnička?
blbost. vo Fune to robila Adela pocas bezneho roka,co si ja pamatam a v Okey to robia pravidelne na Silvestra,staci si pozriet ich archiv.
expres star bola pred dvoma rokmi, minuly silvester expres rozdaval prasata ludom a sampanske
nakoniec bude predsa Bumerang z tohto roku :))
Nic, ja len hovorim ze to nie je opajc od Funka, pretoze tam to bola jednovstupova zalezitost, expresstar sa tahala cely den..
Co je prosimta originalne na hlasovani s vyradovanim?
Na Okeyi to robili rok po Exprese, ak sa nemylim.. A FUNko? Nepamatam si ze by tam niekedy fungovalo hlasovanie s vyradovanim a pod.
Ono na Exprese je toho originalneho minimum :)))
a neni to trochu neoriginalne, ved toto uz robia na silvestra v okeyi a aj vo funradiu adela isteho casu..
expresstar bolo ako Slovensko hlada superstar, len vyberali zo siestich ludi z expresu...moderatori, redaktori a tak...museli zaspievat niekolko pesniciek a po kazdom kole posielali posluchaci maily, koho by chceli ako expresstar..nakoniec to vyhral Bindo :)
Expresstar bola skvela :) Podla mna by mohli urobit Expres Bumerang z tohto roku :)
RW bude repriza, 25.12. od 19:00 ... a na silvestra tiez hemendex od 6 do 10 :)
nie je to haluz, hemendex bude od 6tej do 10tej...
a tiez som zvedava co vymyslia na silvester. ale tesim sa na to :)
pamatate si ako Radio hladalo expresstar? =o)
ako by mal vyzerat 31.12. na exprese? bude nejaka show? a avizovany koncert rw bude len repriza toho co uz bol, ci ot nejaky iny,
Preco by mal byt na stedry den Hemendex? To je volaka haluz..
ano, hemendex bude aj na stedry den vynimocne v v nedelu
pracuje v SRo - 1.zatial co som pocul tak robil popoludnie s rozhlasom
neviete kde sa podel stevo dvorsky?
inak ako bude vyzerat vysielanie pocas vianoc? ostane hemendex aj cez sviatky? ci?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň