Diskusia k téme Rádio Expres
Nemyslite si že rádio expres sa stáva slabším nielen v počúvanosti! Veď ked to tak zoberiete pomaly každé rádio má službu dopravného servisu.Ja si osobne myslím že na slovensku sú aj iné rádia na takej úrovni ako expres.Ja expres nekritizujem len tu vzniká otázka že na expres už niektoré rádia pomaly ale iste dobiehajú ten "slávny"expres!!!! čo si myslíte VY?
Ahojte EXPRESACI sme velmi radi ze uz 3 mesiace nam sprijemnujete volne chvile sme s tale s vami a zaroven vam posielame trochu tepla z Kuala Lumpur. Prosim vas pozdravte a zahrajte bobru pesnicku pre 1.A. Gymnazia Andreja Vrabla v Leviciach. DAKUJEM Matus
Turis bol jeden z mala ludi v Okeyi ktory boli pocuvatelny, som rad ze sa objavil na Exprese :)
dost dobry bol, ale Simko je lepsi...ved uvidime po case..ja okey nezvyknem pocuvat, tak ho nepoznam zatial...
Turis odisiel z Okey, ktovie preco, zato dali späť do ranneho vysielania Zuzu.
Inak celkom mu to išlo, dovolim si tvrdiť, že je o mnoho lepši, ako Ďuro Šimko!
Mna by len zaujimalo, ci by si aj ty pisal pod pravym menom take blbosti, akymi nas tu vsetkych teraz otravujes.
pocuvajte obaja.Aj ty exotický fták aj ty detektiv orech.Som za to, aby sa sem mohlo prispevat len pod pravym menom.V tom pripade by ste si ale nepipli, lebo by sa mohlo stat ze by vam niekto opravil fasadu za ohovaranie a dristanie. Pretoze baby sportiacky z expresu nik nevyhodil, ale normálne odisli. Tebe by sa tiez nepacilo, keby o tebe niekto na forach vyhlasoval klamstva.
icm11-orange.orange.sk g.dusik, zebra, bravo, som zvedavy ake meno bude najblizsie....alebo žeby to bola nahoda...????? agent 007
Hej? baby boli povyhadzované? najprv si niečo over kym sem napišeš ty chudák trapny
Povyhadzovali, ale lepšie povedane, mali rozum, tak na to doplatili odchodom z Expresu a išli do Radia VIVA...
Tak na Exprese, namiesto toho, čo začiatkom leta vyrukovali do éteru, že v expresackom športe dominuju ženy, na konci leta už dominuje sam len Marek Matušica... :D
expres som mal rad. ale teraz ho nemam rad lebo tam velmi az privelmi hraju to hovno robbieho. ved on nevie ani spievat tak co sa cpe do hudby. radsej nech si spieva doma pred zrkdlom. ale najlepsie je fun a sity. tam hraju casto najma na fun hity od nelly furtado, a ta je bozska a sexi
Sorry, tazko sa mi to pise, no Expres, aj ked ho nemusim, ma velmi dobru kampan, trefu na vsetkych poliach. S profesionalneho hladiska sa trafili kompletne, ci v printoch, tak aj v elektronickych mediach. Zial, je to tak.
Profik, pracujuci v reklamnom priemysle.
yxo co ma Tvoj duchaplny prispevok s touto diskusiou?Vypatlany si zrejme ty___
NECHAPEM AKO TAKY VYPATLANEC SLANICKA MOZE ROBIT V MEDIACH
co chcel byt tento megainteligentny prispevok?
Expres .....
co tak si nastavit hodinky....
kuk na ich celu hodinu aspon z Trencianskeho vysielaca 102,5 1 a pol minuty pozadu.....
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň