Diskusia k téme Rádio Expres

Keby si sa po mne aspon neopakoval- tento vyraz tu pouzivam ja a mam nan patent :))))

hmmmm... inteligencia exota sa prejavuje... dokazuje, ze patri do tej kategorie, ktoru Faust tak vystizne pomenoval :)))))

Ty vygumovaný chudák jediný primitív si Ty a to tvoje IQ nedosahuje ani tých 0,00 Ty degeš!

No zase sprosties- to bude tym Expresom :))))))

Ja neviem presne, ked Marcel nastupoval do funkcie, taks a hpvprilo, zevraj hud. dramaturgom ma byt Graus, a aj to bolo na strukture hud. dramaturgie pocut... ja nemam presne info... musim sa spytat kompetentnyx...

VSETCI CO POCUVAJU RADIO EXPRESS ROVNA SA IQ 0,00!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NIE JE RADIO, TO JE BANDA PRIMITIVOV!!!

Expres je zas prvy,aj ked jeho program je prilis primitivny,ale fakt je,ze to odraza to,co ludia chcu pocut,to aki su ludia. Asi aj ine radia by si mali zaplatit Bci a boli by uspesnejsie.

Gramatiku tu nevieš jedine tak Ty, Ty chumaj!

...nie je nahodou hud. dramaturgom _FM, Demeter? (ex FUN, ex EXPRES/CR) Ak uz nie, tak je to zaujimava informacia :)

No exot, neviem, ze ci sa pacia iba nam- fakty hovoria o niecom inom... kazdopadne, keby vsetci, co sleduju SHS zacali pocuvat FUN a prestali pocuvat Expres, tak by som neprotestoval :)))))
Btw. V gramatike si sa stale nezlepsil- no to je pekna vizitka tvojej skoly :)))))

Samozrejme,že sa pamätám a čo teraz sa mam zblaznit,ved vtedy tí tzv.spevaci čo tam boli tak to bolo otras a moderatori tss tí sa pačia iba vám čo počuvate Fun,lebo ostatným ludom vôbec nie su to trapkovia totálny akurat len dobre zhrabnu dalšie prachy za tie dristy čo tam kecaju celý večer,ked to tam natahujú.

Exot;, 04.01.2005 20:36, dial1-248.ba.euroweb.sk
No práve: ´´v rukách funradiovských speakerov,, aj vdaka tomu nestojí Superstar za nič,teda hlavne kvôli nim (pico=gigolo ja som vždy vedel,že je teploš a Banáška=pudlík to som vždy vedel,že je strelená ) niet čo dodať trápne!
toto je tvoje vyjadrenie na SHS....pamatas sa? nejak si zmenil nazor ohladom SHS, nie moderatorov, nerezu ti, co je v poho.....coze sa stalo?

Ja by som xcel vidiet, akoby to ludia z EXpresu moderovali- to by museli vsetko citat z papiera a pritom by sa aj tak 100-krat zakoktali :)))))
Inac este na doplnenie- Graus je momentalne hud. dramaturgom RADIA_FM a Zubak je riaditelom RadiaB1. Je logicke, ze v tak velkom projekte ako je SHS sa stretlo kopu ludi z radii, takze nexapem naco okolo toho tolko vzrusenia... Len mam pocit, ze podaktori fandovia Expresu sa nemozu zmierit s tym, ze lukrativne fleky moderatorov dostali ludia z FUN, tak tu vypisuju kadejakyx looserov z Expresu, ktori sa vraj na SHS podielaju a pritom nie su uvedeni pomaly ani v zav. titulkox... Kazdopadne, vacsina reakcii na trio Pyco, Adela a Bruno je pozitivna a vedenie STV hodnoti ix kupu ako sqely tah... a recicky par zakomplexovancov an tomto fore, ktori sa nevedia zmierit s tym, ze oni moderuju SHS s tym nic nespravia....

Myslím, že Tvoja znalosť pôvodu moderátorov (FUN) ich podľa Teba odsúva do roviny neprijateľných. Mám silné podozrenie, že v prípade ich domovskej stanice - napr. Expres - by to boli dvaja super moderátori s typickým a nezameniteľným štýlom humoru a tiež ľahkosťou prejavu, ktorým disponujú výhradne moderátori Expresu. Akože, je mi to fakt jedno, a SHS si pozriem bez rozdielu na nasledujúci názor v tejto diskusii, no aj tak mi to nedalo :-)

SHS je v pohode len moderatori nie a v tom je rozdiel.

presne tak kexxx :)
pre exota, aby uveril> tycinka KitKat a FUN rozdavaju vstupenky na SHS, ktoru ty tak nemas rad.....cakal by som, ze na Ex budes nadavat kvoli SHS, ale ako sa hovori "vodu kaze,vino pije!"

Ano, v spolupraci s 1 tycinkou aj FUN prinasa informacie zo zakulisia a rozdava vstupenky... ale na rozdiel od EXpresu neotravuje kazdou vtakovinou. Na EXprese hovoria aj o tom, ked si niekto prdne... Po 4 mesiacox som totiz mal opat moznost pocut ten nas unikat v 1 nak. centre v ZA a zasa som sa dosytosti nasmial... myslel som si, ze trapnejsie vstupy nez ma plzensky Kiss Proton uz ziadne radio mat nemoze, ale nas EXpres ma opat presvedcil o opaku :)))))

A na Funku rozdavaju aj vstupenky na SHS? Rad by som to vedel tak preto sa pýtam.

a este ta doplnim o nieco...nielen expres prinasa info zo SHS, aj na FUN davaju v rubrike showbiz, prave som to pocuval :)

objavil sa v magazine SHS, robi "stajlistu" , ale v piatok vyzerali vsetci spievajuci otrasne....

A že som si Mysha z Okeyrádia ani raz v SuperStar nevšimol. Skladá kulisy alebo niečo také? Som nevedel, že až tak behá Viršíkovy kolo ritzi možnože mu robí osobného asistenta

hudobnymi producentmi SHS su aj B3, cize spominany Graus plus Zubak :)
niekto je niekde :)

A ja iba doplnim, ked uz ste to tu nacali, ze V.Vondrak pracuje aj na TA3.

No a ja Ťa doplnim ešte v tom,že Barbara Š.z Expresu pracuje aj v extra ako preklad zahraničných reportáží spolu s Tomášom Ďurčekom a Pavlom Michalkom zo sprav a opkrem toho je Barbara aj v hitparade XXL.Vlado Vondrak robil v Superchytoch na STV. No a k tomu zastupeniu radia Okey v Superstar patri okrem Viršíka aj Mysho Sabo asi tolko :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
3. + 4. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň