Diskusia k téme Rádio Expres
A preco nie??????? Sak argumentuj........ aaaaaaaaaaaa to ty asi nevies........
Vieš radšej som s tebou súhlasil ako by som sa mal s tebou zase o niečom hádať.
Exot- vies vobec,co xces a com pises?????,, lebo z tvojix prispevkov sa to poxopit bohuzial neda....
Sak od teba som ani ine cakat nemohol- "zombici" + pseudoskupiny, co ani spievat nevedia- s vynimkou Taslerovcov a Desmodu...
Mne napr.Horkýže,I.M.T Smile,No Name,Desmod,Inekafe... ale dobrá je aj klasika-Elán...
Tak kto sa ti vlstne zo slov. tvorby paci???????
Až na toho Nagyho a na tích zombíkov by to sedelo :-)
Samozrejme, treba pocuvat zombikov aka Elan, Team a P. Nagyho, ze jo???????????
OK-v pohode.Ved´aj mne sa páčia niektorí Sk.interpréti ale čo sa tíka týchto nových tváričiek tak to nemusím.Lenže aj expres hrá Sk.hudbu,len nie vo veľkom rozsahu a mne to úplne stačí.
Expres menil cislo na dopravny servis. TC je 0800 800 444
Už minule som sem kdesi napísal, že s Tebou nebudem príliš diskutovať na tému Expres, lebo máme v zásade dva nezlúčiteľné pohľady na toto rádio. Dovolím si ale oponovať na Tvoj názor o slovenskej hudbe. Kde si nabral, že spomínaní a iní SK interpreti sú trosky? Je to plnohodnotná hudba, ktorá plní v našom teritóriu svoju úlohu a na ostatných staniciach je často žiadaná poslucháčmi - viď telefonické, SMS-kové a mailové priania. Škoda, že dnes nie je v platnosti zákon, ktorý by určoval predpísané percento SK hudby v éteri. Skladby majú okrem hudobnej zložky aj slovne-obsahovú stránku. Sú totiž medzi nami aj ľudia, ktorí nerozumejú angličtine, a tí sú automaticky ochudobnení o tú druhú - obsahovú stránku piesní. Pokiaľ ale expres bude hrať naďalej ako hudobno - podmazové médium bez významnejšieho obsahu, nič sa nedeje, a kľudne môžu ignorovať SK hudbu. Sorry, ale teraz neurážam, to rádio fakt stavia na tom, že ľudia si ho naladia v práci ako hudobný podklad.
A ešte jedna pripomienka. Expres ako dopravné rádio je nanič, pokiaľ nedokážu pokryť aj cesty mimo katastra mesta. Akonáhle opúšťate hranice nejakého mesta, dostávate sa mimo dosahu signálu. Otestoval som to včera. Medzi Vyšehradným a Jasenovom (medzi PD a MT) bola neprejazdná cesta vďaka poľadovici - vznikla "masovka" - tlačenica áut, ktoré sa nemohli pohnúť. Expres ako dopravné rádio by ma malo informovať o vzniknutej situácii, tak som sa ho cestou snažil naladiť. Márne! Jediné riešenie bolo FUN na 104FM (príp. Radio_FM), ktoré hlásilo problém po 7 minútach od vzniknutia komplikácie. A takto to je s Expresom na väčšine územia SR. Toto bol jeden z mála príkladov, ktoré som zažil.
Pekný deň.
Chvála bohu a hudobnému dramaturgovi,že na Exprese nepočujeme také kraviny ako spievajú títo úbožiaci,ktorých si napísal,pretože aj vdaka tomu je Expres naj oproti ostatným rádiam.Ked´chceš počúvat´takéto trosky tak si nalad´Okey-tam Ti to určite splnia,
Moj nazor na Expres? Velmi caste rotacie maju aj ine radia v Europe. Ja va vsak cudujem,ze posluchacom Expresu ani trosku nechyba sucasna slovenska hudba. Je to normalne aby radio ignorovalo Mishu,Tinu,Vidiek,Roba Papa,Zuzu Smatanovu...mohol by som pokracovat. Expres takmer vobec nehrava aktualnu skovensku hudbu!!!
nic si z toho nerob.....expres tvrdi, ze ma najlepsie spravy, ze ma najlepsi dopravny servis, ze hraju IBA hity......a ci je to pravda, na to vies odpoved ty sam, len skoda, ze ludia im slepo veria, lebo to opakuju x-krat za den...uprednostnuju kvantitu pred kvalitou
Jedna redaktorka ??? V promo šotoch na rádiu Expres uvádzajú, že dávajú dôraz na regionálne spravodajstvo, aby boli ľuďom blížšie. A v regionálnom štúdiu funguje len jedna redaktorka? Nuž, však ani to regionálne spravodajstvo v exprese nemá také silné zastúpenie ako to tvrdia. Presne naopak! 80% správ z domova sú s Bratislavy, tlačovky v Bratislave. 10% sú tlačové správy s územia SR mimo Bratislavy a len 10% sú skutočné regionálne správy skutočných regionálnych redaktorov
V exprese v BB je len jedna Redaktorka
No sláva, že si sa tu konečne objavil. Tak koľko ľudkov to teda funguje v štúdiu rádia Expres v Banskej Bystrici?
Neviem co vsetci maju proti expresu je to super radio a ti co nan nadavaju tak nech idu nadavat niekde inde
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň