Diskusia k téme Rádio Expres
veru ze tak, instalater ma vlastny web....a expres ma tak akurat h.....
Tak to hovori o vsetko, ak nema akekolvek radio internetovu prezentaciu, tak to v sucanosti mam problem pochopit. Je to riadna ignorancia, ved je predsa rok 2004 a najpocuvanejsi sukromnik nema webku!!!! UBOHE JAK CELY EXPRES.
Ale pozor, expres.troky.sk nie je oficiálna stránka, je to stránka jedného poslucháča, oficiálna je nefungujúca doména expres.sk
e-mailová adresa nie je aktívna, prípadne reakcie prosím sem.
Rado, tiež som sa zamýšľal nad tým, ako je možné, že najpočúvanejšie komerčné rádio nemá vlastnú web stránku. Práve na tejto stránke radia.sk v kolónke rádia expres bola linka na adresu www.expres.sk , lenže kde nič, tu nič. Jednoducho doména nebola aktívna. Teraz je to už jasné, expres je na expres.troky.sk.
Inak tiež mi dlho vŕtalo hlavou, ako je možné, že rádio expres sa stal najpočúvanejším, lebo ešte tak pre rokom to nebolo nič moc. Dopravný servis, správy, a to bolo asi tak všetko. Nedokázal som si vysvetliť, ako dopravný servis môže spôsobiť takú vysokú počúvanosť. Expres je všade, v predajniach, kaviarňach, baroch... akoby všetci boli šoférmi a ostatné rádiá vôbec nedávali dopravný servis. Zišlo by sa vyjadrenie niektorého fundovaného sociológa na tento pre mňa dosť nepochopiteľný jav, ak teda vôbec nejaké vysvetlenie existuje. Kvalita vysielania sa však za posledné mesiace vylepšila, najmä publicistika, hlava hudby, dobré rady a tak.
Anti Expres Listener =listener že by to bola tá istá osoba? odpoved´: zrejme ANO!! (schizofrenik jeden!).P.S. Ešte že ty nepracuješ v rádiu,pretože to by bola úplná katastrofa a hrôza!
Anti Expres Listener-plne s Tebou suhlasím..a chcel by som dodat - pracovnici radia expres uz nikdy nechodte robit do radia..v inej praci by ste boli užitočnejší!
Prosim Vas, cely team z radia Expres. Uvedomte si konecne, ze ste trapni a nikoho nezaujima co tam vlasne tarate.
Jednym slovom "vysertesanato"....Dakujem....
Presne tak čistá pravda že Expres je NAJpočúvanejší a NAJlepší medzi všetkými súkromnými rádiami pretože má NAJlepší dopravný servis,NAJväčšie hity a NAJlepších moderátorov! Uplne s tebou súhlasím Expresbb a b0b0, len tak dalej Expres nech sa Vám darí. :-)))
v tom ekpresze musia byt " riadne ksichty " ked nemaju ani fotky na webe :-))
Aka je OFICIALNA webka expresu? Nemozem ju najst! To akoze najpocuvanejsie sukromne radio na SK nema ani web??? Ved to je maximalne ubohe!
Ti co stale hundru na Expres su sami zaskatulkovany a nevedia co je to poriadne radio. Expres je fajn a najma Moderatori. Tomas Ducek a podobne. Tak preco potom ma Expres take dobre preferencie. Asi preto ze je 1. Len tak dalejExpresaci
lubosss, ja som ta baba na tom obrazku hore:)
ani tam to nebolo, a uz zrazu je to tu i tam.....na to som prisiel :))
lubosss, skus sa pozriet do diskusie k clanku: Rádiá Slovensko, Expres a Fun sú najpočúvanejšie. Na co si prisiel? :)
ja len dodam tolko, ze FUN bolo prvym radio v republike, ktore zacalo poskytovat dopr.informacie posluchacom....
matus::::FUN je take, ako to ma v nazve :)))
cize vesele, zabavne. sem tam prepnem vecer na expres a nemozem moderatorov....hovori o nejakej teme ale mam pocit, ze sa nijako nepripravil a nevie, co ma hovorit. robi dlhe pauzy medzi slovami a tak t napr. jednominutoveho vstupu je dvojminutovy....zbytocne natahuje cas a hovori k tomu vacsinou blbosti.
bolo to urcite tu, prekukal som celu stranku a nic
lubosss, a určite to bolo v tomoto diskusnom fóre? :) možno to bol príspevok niekde inde, prípadne na konkurenčnej stránke ... Ale nespochybňujem to!
hmmm....no toto??? tu vladne cenzura....predvcerom som tu dal svoj nazor, vcera tu bol a dnes uz nie sa :)))) zeby to tu mal pod palcom niekto z expresu???? totiz, kydal som na nich, ale nic vulgarne....a oni ma vymazu....toto je vasa prava tvar expresaci,co????
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň