Diskusia k téme Rádio Expres
Pokiaľ viem, vstup do tejto diskusie je dobrovoľný, tak ak sa Ti nepáči jej obsah prípadne jej členovia, tak Ťa tu nič nedrží. Aj Ty mi lezieš na nervy s takýmito príspevkami. Ak máš niečo k téme, tak napíš. V opačnom prípade tu len zapĺňaš priestor slovnými spojeniami, na ktoré nie je nikto zvedavý.
Moerátori Expresu by mali niečo robiť s ich intonáciou, vskutku nepočúvateľné
nikdy neviem či už prestali rozprávať alebo ešte niečo chcú povedať, podľa mna má byť zreteľné kedy chce rekdaktor ukončiť svoj prednes, ak chce natiahnuť čas v pesničke do začiatku spevu v pesničke tak to nemá robiť dlhými pauzami medzi slovami , ale si má pripraviť vopres scenár aby mu to pekne vyšlo !
pocuj student, uz mi naozaj lezieš na nervy.
V com???????? Vlastne v 1 su lepsi- vyliat tolko nexutneho slizu na posluxacov ako moderatori Exprdu nedokaze fakt asi nikto... :))))))))
ale oni sú lepší len to nechceš priznať!
Lebo podaktori blazni tvrdia, ze Exprd je lepsie nez FUN, co samozrejme nie je ani len tou najvacsiou nahodou...
prečo rozoberáte moderátorov Funka keď debata je o Exprese?
Rudo- Pyco nie je gay- poznam ho troxa osobne a viem, ze je na baby...
za to, ze je pyco gay ho nemozes odsudzovat, ma na to pravo...mna minule ale skutocne pobavilo, ako spolocne s brunom v magazine posielali babam cez obrazovku pusinky:o))to bol fakt gol!!od oboch:o)
na margo: na to, ze tak EXPRES neznasas, vies o nom a o praci moderatorov, co kedy presne hovoria, doslova maximum:o)k super-star: myslim si, ze adela a pyco to robia dost staticky, nevravim, ze su zli, ale chyba mi tam viac vtipu a pohotovosti, myslim, ze EXPRES ma takych moderatorov, mozno sa predvedu v druhom kole super-star...pre porovnanie: skus si stiahnut zopar casti superstar z TV2, a porovnaj madarskych moderatorov s tymi nasimi z fun-ka:o)
aktualny hit a aktualny singel su dve...to len k tej KELIS a TRICK ME:o)inak pohoda, neber zivot tak vazne...
Vy ste teda fakt trapni.No co,ked sa nudim aspon sa zabavim na Vasich super nazoroch.
hlavná choroba slovákov je závidiet! keď je niekto slávny, tak ho hned obvinia ze je teplý a pod.do konkurzu sa mohol prihlásiť hocikto, teda aj expresáci, len oni na to nemajú aby sa zapracovali do takejto modernej relácie, kde treba pohotovo reagovat, hovorit nieco stále nové, byť štýloví..oni by boli schopný povedať v priamom prenose , že počúvajú rádio expres !
Exot- pokial viem, tak z Expresu zneju vsetci jak prihriati alebo vykastrovani :))))) Btw. Toto bola moja posledna reakcia na teba, lebo ty si budes furt mliet svoje. samzrejme kazdy ma pravo na nazor, ale ten tvoj je uz ocividne zdegradovany EXprdackymi shitmi, ktore sa opakuju kazde 2 hodiny a slizkymi recami, takze fakt to nema cenu sa s tebou bavit.
Exot to vystihol. Trafil klinec po hlavicke
No práve: ´´v rukách funradiovských speakerov,, aj vdaka tomu nestojí Superstar za nič,teda hlavne kvôli nim (pico=gigolo ja som vždy vedel,že je teploš a Banáška=pudlík to som vždy vedel,že je strelená ) niet čo dodať trápne!
Evosonic- marna snaha... pre takyx pribrzdencov ako su Exot a expresbb je takyto sposob pisania prispevkov nepoxopitelny a vylozia si to po svojom...
Do kelu, Ty si tiež nájdeš na všetko "argument". Takže oni si radšej nezavolali expresákov, lebo tí by im ukázali ako sa to robí. To akože sa boja mať kvalitných moderátorov, alebo ako tomu mám rozumieť? :-))) Mimochodom, najviac by som sa tešil na toho športového redaktora - ten by tam sadol ako riť na šerbeľ a našiel by široké pole pôsobnosti. Kua chlapi, šak čo toto trepete!
A ešte Exot: jeden detail, ja som nepovedal, že superstar organizuje Funradio. Iba, že superstar je v rukach Funradiovskych speakerov. To je všetko.
Uz davno som sa tak dobre nepobavil ako na tvojom prispevku- dufam, ze si to myslel len z recesie...
To asi na konkurz na moderatorov superstar nezavolali expresakov.(Tý by im ukazali ako sa robi dobra sow)
Mas pravdu Exot. Fun tam nema nic ine len tich troch "moderatorov".(Expres by tam mal cely stab vratane sportovych redaktorov)
Tak co?
Exot netrep- na com s aprosimta EXsit podiela na Superstar- akurat na tom, ze jeho ludia tocia prispevky o slovenskyx "scootrox" a pod. blaznox, lebo si s nimi aj rozumeju :)))))
Funradio nemá so superstar nič spoločné okrem toho,že tam má tých troch trápnych bláznov. Expres je jedným z organizátorov slovenskej superstar a má tam aj svojich ludí,ktorý prinášajú napr.bleskové správy z diania súťaže do éteru radia expres a taktiež tam je aj ich hudobný dramaturg , asi tolko na upresnenie.
Evosonic- opat trefa do cierneho- neda sa nic ine nez suhlasit... :)))))
To máš pravdu, až na to, že oni si cez superstar robia len reklamu. Celá show je v rukách speaker-ov FUNradia :-) Prečo to neuvádzajú expresáci, hm? Keď sú takí dobrí! Ale expres ma to svoje X-ko všade, to je pravda - promotion vedia robiť - to je ale jediné.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň