Diskusia k téme Rádio Expres
fiiiha, to je ale cool stránka :-))) Ako som už inde napísal, páči sa mi akurát tá mapa pokrytia - fakt je pekná, a ešte je fajn ten dopravný servis, pokiaľ ho budú aktualizovať každú 1/2 hodinu. Inak je to šedý priemer. To kvoli tomu mali nahodené tie heslá, a čo tam preboha testovali? :-))) Ale aby som nebol považovaný za nekritického jedinca :-) uznávam, že momentálne je ten web na tom lepšie ako web Twistu. Na spravodajské rádio je to úbohé. A nesmierne ma to štve, dúfam, že s novým vedením prejdú úpravami aj také oblasti ako je net ... ale to je už o inom. :-)
No dobre s pravdou von od dnešného dňa funguje už oficialna stranka www.expres.sk a to heslo tam bolo iba dočasne kým nebude spustená pre verejnosť a teraz už je dostupná každému.
Ja by som Ti mohol povedať,že očo ide ale nema to zmysel len by ste začali rýpať kade tade ale poviem Ti len toľko,že ten kto čaká ten sa dočká tak chvilu ešte vydržíš a potom sa dočkáš (tej web stranky) aj Ty.
Ty si mi ale drsnacik len tak dalej malicky
Mimochodom, Vážení expresáci, môžete mi prosím do tejto diskusie napísať (nakoľko je Vami ostro sledovaná), prečo nemáte webovú stránku určenú bežnému smrteľníkovi nedisponujúcemu vstupnými heslami? Vopred ďakujem za skorú odpoveď.
To že tam nakopírovali Tvoje príspevky je úplne v poriadku. Asi sa s nimi pomaly ale isto stotožňujú aj expresáci a takýmto spôsobom len zvýrazňujú významnosť Tvojich výrokov :-) Inak, už chápem, prečo chcú kade-tade najmä v zahraničí zakázať zamestnancom prístup do súkromnej pošty. Ja by som zakázal niektorým ľuďom z ex-rádia prístup do takýchto diskusií. Keby aspoň diskutovali inteligentne a k veci. Takto mrhajú svojim vzácnym časom, ktorý mohli využiť v prospech kvalitnejšieho programu spomínaného rádia. Potom to vyzerá tak ako to vyzerá.
Mal som na mysli ten moj odkopceny text.... ludia z EXpresu sa ocividne nudia- ved sa ani necudujem- dalsi bezduxy vstup je az o pol hodiny- comp dovtedy nieco zmixuje- zopar "hitov", ktore ta dostanu...
Toto malo takisto "hlboku myslienku" :))))))
mam pocit, ze FUN sa v posl. case snazi robit neagresivny a neurazlivy humor aspon na vonok to tak vyzera-ale ked s tomu pozrie clovek viac na prsty- tak ta ironia je tam sxovana....
No, a co ste tymto akoze xceli dokazat???? Fakt znovu originalita v podani ludi z Expresu... Ano aj za tymyto prispevkami si stojim- co sa tyka tyx vianocnyx pesniciek, cele to bolo myslelne ironicky....
Btw. Napiste vsak, na co- resp. koho som tymyto prispevkami reagoval...
kexxx, 27.12.2004 13:44, adsl-flat-basic-5.84-47-89.telecom.sk
No ked si xcel pocuvat vianocne pesnicky, tak stacilo naladit Tvoj "oblubeny" EXprd :)))) Podla mna to bolo v poriadku. Proste radia ako FUN alebo _FM nehraju 20 pesniciek dokola a navyse treba brat ohlad aj na ix formaty- avsak mam pocit, ze obe stanice sa viac-menej vyhli nejakym agresivnym veciam- na _FM som aspon cez den nepocul, zeby hustili Xemikov, Fatboya a pod...
bez názvu
kexxx, 08.12.2004 14:34, dante.lfp.cuni.cz
Btw. Tvoje prispevky naozaj svedcia o tom, ze EXshit je radio plne idiotov, ktore vysiela pre rovnaku skupinu ludi.......
-------------------------------------- ---------------------------------------- --
df
kexxx, 08.12.2004 14:31, dante.lfp.cuni.cz
... s idiotmi tvojho formatu nemienim diskutovat- keby malo prist k vymene nazorov rucne-strucne-uz by si xlapce nebol nazive :)))))))))
Stranka radia na heslo... To sme tu este nemali. Jedinecne super skvele Radio Expres opat potvrdilo svoju vynimocnost, inovativnost, kreativitu a na slovenske pomery priam neuveritelnu originalnost :o)))
v prípade, že patríte medzi vyvolených, môžete ísť kuknúť www.expres.sk :-)))
A čo by si čakal, že Ti z expresu niekto odpíše? A obzvlášť po tom, čo si napísal Ty? :-))) Bol to inteligentný príspevok bez emočného podtónu s reálnym základom. To je ako by si napísal, že sneh padá biely, a čakal by si, či Ti neodpíšu, že padá červený :-))) Raz je to tak a padla klec ...
To platí skôr pre teba to čo si napisal nechapem prečo tu stále musíš obsmrdať a kydať niečo na expres ja viem,že to,že su najpočuvanejšia sukromna stanica Ty nevieš prijať ale taká je skutočnosť a Ty s tvojími trápnymi prispevkami na tom nič nezmeníš,lebo ako som už pisal každý až na par jedincov tu na teba kašle.
Inac este nieco pre Teba EXot: Zda sa, ze do medii a spec. do radii sa prd rozumies- takze uz tu laskavo prestan otravovat- xod si vypisovat maily tym svojim milacikom z Expresu a pokial nemas napisat nieco k veci, tak sem radsej ani nexod...
Hmmmm, zvlastne, ze na moj prispevok akosi nikto z EXpresu nereagoval... asi sa budu este mesiac radit, co odpisat :))))
Inac, caw lubosss- dufam,. ze mail si dostal...
ako viem tak z expresu sa o nikom ani len neuvažovalo, že by mal moderovať Superstar !
V utorok večer pozeram vždy niečo ine lebo niesom zas nejaký fanatik do Superstar,a mňa netrapi žiadny priamy prenos stačí ked viem kto postupuje a nie počuvať všetký tie spievajúce´´hviezdy´´ to ma nebaví a zas nezabijem celý večer kvôli programu,v ktorom sa len spieva to nech odomňa nikto nechce.
A co hovoris na Magazin SHS v utorok vecer? Aj ten je onicom, lebo ho moderuje Bruno z Funka? Ved aj tam sa dozvies vsetky fakty a pikosky zo SHS.
Povedz mi, ak su naj-moderatori v Exprese, preco nedostal nejaky aspon tento flek?
A este nieco: prenasa na zivo Expres piatok vecer SHS? Lebo to potom z tej sutaze nemas nic, iba take omacky.
...vsetky radia na slovensku su len "gulasove radia" to iste x-krat a hodnota informácií = 0 a aktuálnosť nič moc...tak o čom to je ??? o rádiu expres som osobne vedel mnoho mesiacov pred spustením a už vtedy sa mi to zdalo ako odvážny krok...ale zopakovalo sa to ak vždy gulaš všetkého možného a hudba :) ... hráme iba (s)hit-y .......
Pyco bol chvíľu aj v OKEY. To je ďalšie rádio, ktorému fandia naši expresáci. Nevydržalo mu to dlho a dostal sa nazad do FUN-ka. Prioájam sa k Valdovi, že keby bol Pyco na obrazovke a pochádzal by z OKEY, alebo nedajbože z expresu, tak by bol podľa našich expresných priateľov coolový moderátor :-) Pretože všetko, čo odtiaľ vychádza je "super". Rád by som si prečítal Vaše tipy na "Vašich" moderátorov SuperStar.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň