Diskusia k téme Rádio Expres
Myslím, že Tvoja znalosť pôvodu moderátorov (FUN) ich podľa Teba odsúva do roviny neprijateľných. Mám silné podozrenie, že v prípade ich domovskej stanice - napr. Expres - by to boli dvaja super moderátori s typickým a nezameniteľným štýlom humoru a tiež ľahkosťou prejavu, ktorým disponujú výhradne moderátori Expresu. Akože, je mi to fakt jedno, a SHS si pozriem bez rozdielu na nasledujúci názor v tejto diskusii, no aj tak mi to nedalo :-)
SHS je v pohode len moderatori nie a v tom je rozdiel.
presne tak kexxx :)
pre exota, aby uveril> tycinka KitKat a FUN rozdavaju vstupenky na SHS, ktoru ty tak nemas rad.....cakal by som, ze na Ex budes nadavat kvoli SHS, ale ako sa hovori "vodu kaze,vino pije!"
Ano, v spolupraci s 1 tycinkou aj FUN prinasa informacie zo zakulisia a rozdava vstupenky... ale na rozdiel od EXpresu neotravuje kazdou vtakovinou. Na EXprese hovoria aj o tom, ked si niekto prdne... Po 4 mesiacox som totiz mal opat moznost pocut ten nas unikat v 1 nak. centre v ZA a zasa som sa dosytosti nasmial... myslel som si, ze trapnejsie vstupy nez ma plzensky Kiss Proton uz ziadne radio mat nemoze, ale nas EXpres ma opat presvedcil o opaku :)))))
A na Funku rozdavaju aj vstupenky na SHS? Rad by som to vedel tak preto sa pýtam.
a este ta doplnim o nieco...nielen expres prinasa info zo SHS, aj na FUN davaju v rubrike showbiz, prave som to pocuval :)
objavil sa v magazine SHS, robi "stajlistu" , ale v piatok vyzerali vsetci spievajuci otrasne....
A že som si Mysha z Okeyrádia ani raz v SuperStar nevšimol. Skladá kulisy alebo niečo také? Som nevedel, že až tak behá Viršíkovy kolo ritzi možnože mu robí osobného asistenta
hudobnymi producentmi SHS su aj B3, cize spominany Graus plus Zubak :)
niekto je niekde :)
A ja iba doplnim, ked uz ste to tu nacali, ze V.Vondrak pracuje aj na TA3.
No a ja Ťa doplnim ešte v tom,že Barbara Š.z Expresu pracuje aj v extra ako preklad zahraničných reportáží spolu s Tomášom Ďurčekom a Pavlom Michalkom zo sprav a opkrem toho je Barbara aj v hitparade XXL.Vlado Vondrak robil v Superchytoch na STV. No a k tomu zastupeniu radia Okey v Superstar patri okrem Viršíka aj Mysho Sabo asi tolko :-)
a hudobného dramaturga robi tiez clovek z FUN - Graus
...este by som dodal ze scenar pise Peter Sestak alias Sesto z FUNka.
V SUPERSTAR spolupracujú ľudia s niekoľkých rádii. Trojica moderátorov Adela, Pyco a Bruno sú FUN rádio. Viršík okey. Hudobný dramaturg celého projektu je Antala rádio Expres. Rádio Expres je tiež v prípade SUPERSTAR exkluzívnym mediálnym partnerom, a ostatné rádiá nemôžu prinášať informácie zo zákulisia Superstar. Neviem ako to rieši napríklad Pyco s Adelou počas telefonického rozvoru s poslucháčmi.
A ešte, Michal IVANIČKA robí reportáže v lampárni TV MARKÍZA, Marian Palesch robí v Črepinách TV JOJ. Ingrid Gorčíková vraj pracuje vo V.I.P. TV JOJ, Barbara Stubňová v lúskaní stv. Michal Račko tiež v črepinách TV JOJ. Michal Slanička extra. Poradili mi kolegovia, lebo na sledovanie televízie veľa času nemám. Pozriem si superstár, televízne noviny, občas Vadkerti talkshow a SITO, to je asi všetko.
A ako to potom ze ked ja pocuvam Expres tak viem presne co povedia. Ha. A na tvoju odpoved ze testmagazin nestihnes ani zaregistrovat tak si skus nastavit hodinky o 5 min dopredu potom to mozno stihnes zaregistrovat. A ako mozes stihat vobec zit, ked nestihas nic zapamatat. Tak ja len tolko.
tak test magazin sa moze tak akurat rychlostou priblizit k rýchlim autám , pretoze moderator vsetky informacie tak rychlo odverklikuje, ze viem len ze test magazin bol ale obsah si clovek len zťažka zapamätá....žeby choroba z rádia Express? ani tam sa nezamýšľajú nad tým čo komu hovoria...hmmmm
Ak si myslel ze manserati je Test magazin A superstar je Ten trabant tak to mas pravdu. Superstar je najvacsia ... a moderuju ju ... aj taky ludia.
Ja len tolko
Čo sa týka toho moderátora z Test magazínu - je mi srdečne jedno, že je z Ex, pripájam sa k lubosss-ovi, je v poriadku a netrápi ma jeho Ex-nálepka. Zároveň ale jedným dychom dodávam, že podobnej reakcie napr. na moderátorov FUN-ka by sme sa v živote od Ex fandov nedočkali, v živote!
montechristo: dobra poznamka :)
exot: je to ten isty moderator...napis dalsieho.
a este dodam, ze test magazin pozeram, je fajn, ze nieco take existuje a nevadi mi moderator Ex, da sa
len porovnavat Extra + Test magazin so Superstar je ako porovnavat Maserati s Trabantom
lubosss:čo takto aj Test magazin na dvojke.Evosonic: máš čistú pravdu konečne s tebou súhlasím :o)
Náhodou, oni sa vôbec nepotrebujú pretŕčať kade-tade po obrazovke. Aj tak sú najlepší vo svojom rádiu - povedal by fanda expresu, no nemám pravdu? :-)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň