Diskusia k téme Rádio Expres
Preco by to bola blbost... btw. vies preco to pisem takymto stylom??? lebo Expres furt tvrdi, aky je najlepsi, najaktualnejsi a ze hra iba hity- takze tak...
kexxx ty vobec nechapes o com to cele je..:-) hrat bezhlavo co najskor novinky je blbost..
Hehehe, som sa pobavil- tuto vec hravaju na FUN-ku uz od decembra min. roku :))))
Najnovsie sa spamatali s pesnickou Spanishfaster od Ringside. Prijemna uz dobre znama pesnicka je na Exprese ako nieco uplne nove.
Programového intendanta Jednotky STV Františka Borovského pravdepodobne nahradí dramaturgička STV a bývalá moderátorka rádia Expres Barbara Štubňová. Podľa dostupných informácií Štubňová momentálne zastupuje Františka Borovského vo funkcii. Podľa vyjadrení manažmentu STV pre Mediálne.sk Borovský nemá právne ošetrený prestup ku priamej konkurencii na takmer identickú pozíciu. "Nie je možné, aby vrcholový manažér začal z jedného dňa na druhý pracovať pre konkurenciu," povedal Branislav Zahradník pre SME. (ra)
medialne.sk
Bara si mi zdala jedna z mala normalnejsich v Exprese
Barbora Štubňová už pravdepodobne (dosť vysoko) nepracuje v rádiu Expres!!!
boze..ake ubohe ze Zuzku objavili aj po piesne : par dnii.....fakt ubohe...
Smatanovu asi zacali hrat, az po dute Par dni- predtym o nu ani nezakopli- a ze zahrali Slnecnu baladu??? Tak to ma fakt sokovalo :)))))
Na exprese "uz" rotuju piesen Tam kde sa neumiera od Zuzy Smatanovej a Dychaj ma dychaj ci ako sa to vola od Pehy.Mozno za dva roky budu hravat sucasne slovenske hity.
http://koktail.pravda.sk/sk_soubiz.asp?r =sk_soubiz&c=A050509_143329_sk_soubiz_p2 0
Kde sú zástupcovia rádia, ktoré má všetko najlepšie???
Anonym: Radio Expres uz v Ruzomberku cca 2 roky nevysiela na frekvencii 96.5 ale na 88.4. Povodnu frekvenciu 96.5 vratili kvoli tomu, ze v oblasti Dolneho Kubina dochadzalo k interferencii s vysielacom Expresu v Trstenej na rovnakej frekvencii. Bol som na verejnom zasadnuti, ked Expres ziadal o 88.4 a vyjadrili sa, ze 96.5 vratia. Neviem, preco sa tak deje az po dvoch rokoch.
4/ SK: 159-LO/D-1015/2003 zo dňa 19.11.2002
vo veci žiadosti o zmenu licencie z dôvodu zníženia územného rozsahu o frekvenciu 96,5 MHz Ružomberok
ÚK: D.EXPRES, a.s., Bratislava
Barboru ucia ako byt co najpodlizavejsia- preto asi este nesla do vysielania, hehe :)))))
Expres je najpočúvanejším súkromným rádiom na Slovensku, to už je verejne známe. Aké sú však príjmy v najpočúvanejšom rádiu na Slovensku? Nadávate na moderátorov, redaktorov, kvalitu vysielania, ale tam hocikoho predsa nezamestnajú. Dokonca ani Barbora Chlebcová, účastníčka finále "Dievča za milión",sa musí ešte veľmi veľa učiť, aby mohla ísť do vysielania v rádiu Expres. Presne takto nejak sa vyjadril programový šéf T. Búza. Ak to teda porovnám, tak Expres je TV Markíza v rozhlasovej sfére. V Markíze sú veľmi slušné príjmy, ale aj konkurzy sú dosť tvrdé, lebo je konkurencia. Úspešná spoločnosť z dobrými platmi má vždy mnoho uchádzačov.
Videli ste tie sutazne fotky na stranke radia Expres? ( http://www.expres.sk/?action=17&kluc=su perstar_supertour)
Je mi na bluvanie, co ti ludia neurobia pre par listkov na koncerty ...
Je pravda ze sa zhorsil signal na 107,5 Prievidza . Mam informaciu ze je tam nahradny vysielac nakolko povodny sa pokazil. Mozno.
Tuto sobotu som si naladil EXPRES na 107,5 Prievidza a bol som prekvapeny z nekvalitneho zvuku.Bolo to takmer v takej kvalite,ako keby som pocuval stredne vlny,navyse aj signal sa brutalne zhorsil.Nevie niekto,čo sa stalo
aaaaaa, bude live koncert!!!
budú aj tentoraz NAJlepší??? Hoci už aj pred nimi boli rádiá, ktoré s tým majú bohaté skúsenosti? Som zvedavý...
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň