Diskusia k téme Rádio Expres
Presne tak súhlasím s tebov máš 100% pravdu ;-))
Co ti na Exprese tak vadi? Pohodovi moderatori?(vobec ma netrapi ze sa neotrcaju kazdy den v telke) Dobra hudba? Seriozne spravy?(na fun radiu sa ich asi nedockam) Alebo ti vadi to ze je pocuvane? A k Bohushovi- urcite je menej trapny ako vsetci moderatori fun radia dokopy. A ta kofola on air- to mi pripada skoro ako archiv Ems. Napr. taky goo goo dolls- Na exprese to uz nehraju- lebo je to stare. Takze tak :-)))))))
TWIST.
To je súčasná situácia. V posledných mesiacoch sa však Twist poriadne vytiahlo. Zlepšilo marketing, dopravný servis a spravodajstvo. Ak takto bude pokračovať, stane sa plnohodnotnou alternatívou rádiu Expres. Musí sa však opätovne dostať do povedomia poslucháčov. Zatiaľ to rieši celkom zaujímavou reklamnou kampaňou, ktorú môžete zhliadnuť v rôznych printových médiách. Aspoň ja ju registrujem najmä v printových médiách. Inak mám analógové ladenie rádia a keď nehrajú jingle, ani moderátora veľmi nepočuť, najmä v noci, tak skutočne neviem či počúvam Twist alebo Expres.
Bohush je dost trapny!!! A myslim ze by mali hrat tie pesnicky uz ked ich maju v archive!!! Ten ich jednoliaty archiv :-(((( A cakam uz len na ten okamih ked si ludia uvedomia ze expres je ZLE radio :-)))))))))))) vtedy budem happy
Dovolim si nesuhlasit. Kofola on air je ibe cisty rebricek. V EMS mas okrem toho hudobne premiery a samozrejme Bohusha. Okrem toho nechapem preco by vsetky pesnicky mali hrat. Ved to je naj v Europe a nie naj v Exprese. Takze tak. :-)))))
Mozem s tebou len suhlasit :-))) je to len taky slaby vycuc s ktoreho expres nehrava polovicu
mno. mne (osobne) pripada EMS - hitparada pesniciek, z ktorych dotycne radio polovicu vlastne realne nehra ako smiesna.
Kofola on air :-))))
Expres is grrrrrrrrrrrrrrrrrrrc
No neviem co vsetci pindate! Povedzte mi napr lepsiu hitparadu ako je EMS
Tu evosonic - výkonný riaditeľ zemegule. Ja prijímať akékoľvek otázky na Kexxx. Neboj Kexxx, ja všetko dôležité vybaviť. :-)))
PS: Presne tak, nech je sranda - nie len puberťaci môžu blbnúť. :-)
A este 1 dolezita vec:
Kexxx si dat pauzu- 2 tyzdne sa na diskusii neukazat- akekolvek otazky a postrehy preto smerovat mojmu 1. namestnikovi a vykonnemu riaditelovi zemegule- evosonicovi...
Howk!!!! :))))
PS: To sa niektori ludia potesia :)))))
A este inac- ze TWIST slape Expresu na paty??? To si hadam myslel len ako vtip- rozdiel v pocuvanosti 600 000 posluxacov....
Sak ja som to myslel len z recesie, hehehe :))))
Keby som uz fakt nevedel co s peniazmi a s nudou, tak by som zalozil radio, ale vysielalo len po internete a bolo by to radio, ktore by hralo vyrazne mensinovu hudbu... Zakladat celoplosku by som nemal v umysle...
No neviem, či ešte existuje priestor na vytváranie nových rádií (pre masovú populáciu, nemám na mysli menšinové). Rádio Expres má výborný marketing a ako možno vidieť, rádio Twist sa mu snaží poriadne šliapať na päty. Začali vylepšovať spravodajstvo, dopravný servis, celkovo program a reklamu. Potom tu je ešte Fun rádio a Okey. Toto všetko prevalcovať, tak to by si musel ponúknuť perefektný projekt a zlanáriť tých najlepších odborníkov z brandže, aký u nás žijú. A samozrejme peniaze, ktoré máš od EBOR a SPF :-)
Zabezpec mi rovnaky financny obnos z EBOR a SPF a ja postavim take radio, ze Expres strcim do vacku po roku :)))))
Vitaj v klube Riaditelov zemegule a medialnyx mudrlantov...
Mne sa Expres na Hot AC moc nezda- skor je to nieco medzi- ano noviniek je tam v porovnani s klasickym AC viac, ale HOT AC vyzera trosku inac- skus napr. cesku Evropu2. CHR- radio ktore hra hlavne TOP40, TOP 50 alebo v lepsom pripade TOP100 singlovej hitparady- vyznacuje sa mimoriadne hustou rotaciou spominanyx hitov zo single- xartu- nehra poxopitelne vsetky. U nas zatial nemoze vzniknut cistokrvne CHR, lebo nemame single-xart. Jedine ak by hralo napr EURO TOP 50.
EHR.- menej agresivna forma CHR- hra aj starsie veci, a zasa hra aj veci, ktore este len budu hitmi a nasadzuje ix skor nez vyjdu na singli- rotacia je tiez husta,a le nie aztak ako u CHR.
Toto je laicky vyklad, ked xcetet odbornejsi- musite na konkurencny web, ale ani tam to nie je dost dobre vysvetlene.
Problem totiz je, ze aj radia s rovnakym formatom sa odlisuju v zavislosti v akej krajine vysielaju...
skoda ze pri vytvoreni novej temy v diskusii sa nepodpise jej autor, to by sme videli kto ma aku inteligenciu
Áno, si namakaný, respekt. Ďakujem za Tvoj postreh aj za vybudovanie nezmyselnej diskusie o mne a Kexxxovi. Vždy som po tom túžil. Kde je, prosím Ťa, uvedené, že sa nesmiem vyjadrovať o počúvanosti, objeme reklamy, o moderátoroch ... ? No nevadí (asi si poslucháč expresu), ja ako výkonný riaditeľ zemegule to ponechám bez komentára, nejaký ten názor asi pridá generálny riaditeľ zemegule Kexxx :-))) On je šéf, však mal vlastnú diskusnú miestnosť skôr ako ja :-)
Ach jaj, z tohto sa zase črtá isto nejaká "inteligentná" debata.
Kexx a Evosonic, dlho som mlcal a sledoval Vase vyroky na radia.sk a aj na radiowebe.sk a mam pocit, ze vy dvaja ste riaditelia zemegule a slovenskeho eteru, vsetko viete a vsetkemu sa rozumiete. Co keby ste si zalozili vlastne radio a ukazali vsetkym, ako sa da robit jedno celoslovenske cool radio s najlepsiou pocuvanostou, najvacsim objemom reklamy a najlepsimi moderatormi slovenskeho eteru???
Skusim.Najprv klasicky AC (Adult Contemporary). Je to nenarocny format prevazne popovy s presahom do lahkeho rocku alebo do lahkej tanecnej hudby.Su to hity poslednych 20 rokov,cielova skupina je 25-50 rokov.Novinky su zaradovane az ked sa osvedcia. Hot AC je s vacsim poctom noviniek ale tie su tiez prevazne...no,tiez ako som pisal vyssie.Cielova skupina je 18-40 rokov. Mozno by to Kexxx alebo @ vysvetlili lepsie. Co je CHR a EHR netreba vysvetlit?
LuboTS, vysvetli mi prosím, čo je formát Hot AC?
Mozno nema zmysel diskutovat,ci hra Expres hity alebo kvalitnu hudbu.Expres hra to,co patri do formatu Hot AC,preto niektore veci nehra a niektore hra neskor. Expres ani mne nevyhovuje,ale ako je Fun vyprofilovane ako EHR, tak aj Expres je vyprofilovany ako Hot AC.Vzdy lepsie ako radia ktore hraju vsetko mozne a tym padom su pre vsetkych aj pre nikoho.Opakujem vsak,ze mne Expres nevyhovuje.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň