Diskusia k téme Rádio Expres
hej to by bolo fajn kazdy tyzden by mohol byt jeden
Vieš čo by sa mi páčilo?? Keby bolo fórum, kde by boli samotní moderátori a takto priamo by sa s nimi dalo písať.. Možno by sa niektoré názory zmenili :))
ale taki dvaja sutaziaci hadzu kockou a plnia take ulohy
Skús si vyžiadať playlist z toho dňa. A napíš skôr hudobnému dramaturgovi.
O čom to vlastne je.. Fun - ko sa mi moc "nelubi" :)) - to len aby sa mi rozšíril obzor.. :))
no niekedy preladim na fun radio a tu relaciu hod si to ale to len niekedy
Tak ja nemusím ani Černáka :)) Daro je fajn a konečne je tam opäť Dodo.. A počúvaš aj iné rádiá, alebo ti hrá len Expres??
Na Bernasovsku som si uz zvykol a koho neznasam? neda sa povedat ze by som neznasal ale niekoho mam rad viac a niekoho menej ale paci sa mi Mato Fencak Lubos Cernak a Daro Richter
Len škoda, že mu tam vopchali Bernasovskú :(( Inak je dobrý.. A je tam niekto koho neznášaš?? :))
hej Antala je super aj Bindo ale mne sa najviac paci Martin Fencak
Ja mám rada Bindasa a tiež si rada vypočujem "Head of Music" - vieš Antala :)) Ale aj Bohush je super :))
pohoda vzdy si stiahnem nejake ukazky piesni z ems alebo nejake rozhovory a samozrejme Bohusha
jasne chodim tam pravidelne a viem o tom ale vo stvrtok o 23 30 sa mi uz nechcelo vstavat a zapinat comp :-))))))
Tak to ti asi nepomôžem :) Nehovorím, že je zlá moderátorka (sú aj horší :)) , len ju moc nemusím.. A bol si niekedy na stránke Expresu??.. Vždy tam píšu názov piesne, ktorú práve hrajú (to len pre zaujímavosť:))
v stvrtok okolo 23 30 ale to bolo nieco starsie ale mne sa zda celkom v pohode ked ma vecerne vysielanie tak si vzdy vypocujem nejake pikosky z Holywoodu
Snaha sa cení :) A kedy tú pesničku hrali?? Možno ti budem vedieť pomôcť..
jasne odpisala som sa jej pytal na jednu pesnicku co hrali(nazov) ale napisala mi kylie minoque a ta to urcite nebola ale nevadi
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň