Diskusia k téme Rádio Expres
Tvoje nazory ti brat nebudem.... ja pocuvam z hip-hopu len niektore veci, kde sa moc nenadava a interpretov, ktory naozaj vedia, o com rapuju. Napr. zo zahranicnyx Dizzie Rascal alebo Roots Manuva, ktoryx hud. kritici vynasaju do neba. Z SK hip-hopu je to napr. ten Cistyxov...
To, ze s HEXom to ide dolu vodou netvrdim len ja, ale takisto viac ludi...
BTw. POwtera na _FM hravaju, a dost casto-takze laskavo si hubu o _FM neutieraj. Aj ked ja by som sa neurazil, keby ho na _FM vobec nehrali :))))
Kde je moderator Tomas? Kedy vysiela?
Uz dlhsi cas sa pokusam pripojiť na adresu live vysielania radia Expres, no stale mi po kliknuti na odkaz vypise: Typ adresy je neznamy, alebo nie je podporovany. mms://stream.expres.sk/ Expres_LQ. V com je problem??
expres je super,teraz hra kvalitnu slovensku a zahranicnu hudbu__
http://www.ifpi.sk/airplaychart.doc Bavime sa o tom Airplay Charte tam je Bad Day napisane ako Bad Boy.
Tak ja v prvom rade pocuvam radio koli oddychu a info. Mozno som radovy posluchac a co ma byt? Vobec sa za to nehanbim! Naozaj neviem co mas proti country ale country ma uz nejaku tu tradiciu. Na rozdiel od tych hip-hopovych "frajerov" ktori tvrdia ze robia hudbu pre ludi, ich hudba su zvuky ulice a pod. Pritom vacsina z nich nema ani ponatia ako to na tej ulici vlastne chodi. Ak si myslis ze ta hudba nie je lacna komercia tak sa mylis..............Mne sa zda hudba Hex-u pohodova a s tymi textami na tom tiez nie su najhorsie. Pocul si uz niekdy pojem "Popoularna hudba"?. Tak presne taku hra aj Z.S a Hex. A vobec ich nemam rad preto ze chodia na Exprese. Mal som ich rad uz ovela skor ako som zacal pocuvat Expres. Btw Ja samozrejme viem ze to je preklep. Asi ten clovek pocuva Radio Fm kde o Danielovi Powterovi nemaju asi ani ponatia. :-))))
Btw. Ten nazov, ze Bad Boy, je preklep, ktory si zatial nikto, co to na ten web pise nevsimol...
12 ty si typicky bezny radovy posluxac, pre ktoreho je akakolvek hudba vybocujuca z unifikacie nestravitelna... ja mam rad radsej hudbu, ktora je niecim svojska, teda Cistyxov aj PPE mi plne vyhovuje...
Btw. Hex kedysi robili dobre pesnicky- vo svojix zaciatkox zneli jak The CUre- teraz su to len krcmove odrhovacky, ktore by sa mozno nestratili ani v repertoari niektoryx "cesky countrymanov". Cakal som, ze nova tvorba Zuzky Smatanovej bude lepsia, aj ona sa postupne dostava k folku a country- nexapem preco, ale na rozdiel od Hexu ma aspon dobre texty.
Btw. Pises, ze tu novu od Hexu zboznujes, ale asi len preto, ze ju hraju na EXprese. Keby ju tam nehrali, asi by to bol pre teba rovnaky shit, ako si pisal o PPE a pod. A zevraj ten Expres nevymyva mozgy... :)))))
Lenze oni ho naozaj hravali uz skor(a nielen v EMS) a okrem toho ho nehravaju az tak casto. A okrem toho ten rebricek je nejaky cudny. Ze vraj na tretom meste bol Daniel Powter s pesnickou Bad Boy. Este ku tej slov Hudbe- V poslednom case na Exprese nasadili Z.S- Nech sa deje co sa ma. IMT Smile A Z.S- Usmev a caj. Peha - Za tebou a este aj HEX - Zivot. Nehovorim ze ja tie pesnicky zboznujem(Teda Hex ano :-))).) ale urcite mi pripadaju lepsie ako Cistychov alebo P.P.E .
Ano, preco potom teraz G.G. vyskocilo v SK eteri tak vysoko, ked vacsina radii mu uz znizuje rotacie, hmmm???
Btw. A neargumentuj mi, ze ho hravali v EMS, tak akoze ho na EXprese hravali...
Hej, kolko tyx kvalitnyx slov. veci hra, hmmm??? Vymenuj...
Nooooo zaujimali by ma tie tvoje pocty. Ty si to vsetko vysvetlis po svojom a potom je taky aj cely tvoj prispevok. Trosku objektivity by naozaj nezaskodilo, potom by si si mozno aj mohol vsimnut ze Ghetto Gospel zacalo na Exprese chodit uz velmi davno. Co sa tyka Hexu zrejme nemozes zniest ze Expres zacina hravat coraz viac kval. slov. veci.......Ano stale ti to budem tvrdit.
Prave sa opat divam na SK eter- 2Pac- Ghetto Gospel poskocilo z 35. miesta na 11. TO znamena, ze ho zacali hrat na EXprese.... Hmmm, polroka staru pesnicku nasadili az teraz, v pripade Hexu to iste...
Co Ty na to 12???? Este stale mi tu budes tvrdit, ze EXpres nasadzuje skorsie a viac veci nez FUN???
No lenže on nie je z východu, ale z okolia Bojníc, predtým než v roku 2000 nastúpil do Expresu, tak pracoval tuším v rádiu Beta... a neviem,že odkial ste nabrali to, že išiel do toho východniarskeho rádia.
Z celoplošného najpočúvanejšieho komerčného rádia do síce ako tak počúvaného ale predsa len regionálneho rádia... Opačný postup. Iste má svoje dôvody, ak je z východu, tak nebude musieť toľko cestovať :-))
Rádio KIKS?
Heh :)))) Z jedného trápneho rádia prešiel do ďalšieho......
dostala sa mi taka infoska, ze na vychod do nejakeho regionalneho radia Kiks ci ako sa vola, ale ci je to pravda netusim, nemam overenu info :-(
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň