Diskusia k téme Rádio Expres
Slanicka ma reportaze aj v bulvari Blesk na STV a aj v Extra :))
Slanicka robil v STV v Extra a myslim ze teraz robi este Test magazin.
Tak a opat tu mame idiota co si mysli ze je smiesne sa za mna vydavat! A asi aj viem kto to je!
No, ale napr. Slanička išiel niekam inam,ale už asi nie do radia on o tom aj hovoril vtedy, no a Barbara Š.pracuje nadalej v STV a Ďurček zrejme musel odísť žial :(
Tak nech si idu, ak myslia ze inde sa budu mat lepsie. V exprese mali slusny prijem, teplucko a istotu. Ci myslia, ze posrate funko sa o nich potrha?
Ja neviem, či ešte chodí už som ho dosť dávno nepočul...asi ho to už nebaví :)) ...a ešte niečo pred istým časom(zač.augusta)odišiel z rádia aj Michal Slanička z dopravy...
este obcas chodi aj hlava hudby :-))))))
Nevies ci este chodi Hlava hudby?
Tak tomu ver v tom,že teraz tá Expres party nestojí za nič s tebov súhlasím, je to otras a nedá sa to porovnať s tým, aké to bolo ešte napr.minulý rok, ked´ to mali aj lepší a schopnejší moderátori (Ďurček,Kurilak,Štubňova) a nie teraz...a kvôli tomu už Expres party nepočuvam bohužial :((
Mna zaraza ta ich prehnana sebavedomost. Napr vstup moderatora : Vychvali ze aku hrali skvelu pesnicku potom ze Expres hra len hity , potom povie nezazivnu informaciu , vyhlasi dalsiu pesnicku.
A Expres party bolo v minulosti celkom dobra ale teraz je to taky isty brak ako cele ich vysielania. Ja viem ze so mnou nebudes suhlasit ale je to moj nazor. Tak ako tebe sa lubi Expres tak mne Fun :)))
.......ako som zacal pocuvat Expres a okrem toho pocuvam aj ine radia. No a ten slogan same hity neviem co je na tom klamstva co sa tyka dopr servisu tam je to diskutabilne.
Nehovorim ze ta hudba je zla len mne proste nereze. A okrem toho Hex sa mi zacali pacit ovela skor ako som zacal pocuvat servisu tam je to diskutabilne.
Poviem vam takto , kym nezacala prva seria superstar vobec nehral expres ziadnu slovensku hudbu (okrem no name a to bolo tiez tak sporadicky ) a tebe 12 keby si pocuval hocijake radio tak by sa ti pacili urcite aj ine slovenske pesnicky a nie len Hex (ktory neviem z akeho dovodu zacali na exprese hrat) Urcite by sa ti zapacili PudingPaniElvisovej , Polemic , Le Payaco a atd.
A k teme ci hra Expres "same hity" sa nebudem vyjadrovat lebo tento slogan je klamstvo tak isto ako aj "mame najlepsi dopravny servis" !
Ved skončila už asi pred dvoma týždňami a auto vyhrala nejaka pani tušim,že z Nitry... ;-)
Ako skončila súťaž MÍTICKÁ, má už auto majiteľa?
Kedy som povedal ze pocuvam len Expres? Myslim ze ked recenzie robia ti isti ludia co pisu aj Airplay Chart a nevedia poriadne napisat nazov jednej z najznamejsich piesni tohto roka tak NO COMMENT! Btw 40-50 r je takmer nic.
A este nieco: Hip-hop ma uz tiez dlhu tradiciu- dobryx 40-50 rokov. To, ze k nam prenikol az v 90 tyx rokox je "zasluha" komunizmu a pod. "zivlov."
Btw. Ten Hex bol kritizovany na strankax hud. festivalov, napr. Pohoda atd. uz davnejsie a aj recenzie, ktore boli na ix posl. album nedopadli vobec dobre...
Ako si ho tam mohol pocut, ked pocuvas len Expres??? :))))
Ja ti tiez tvoje nazory brat nebudem. Kto este tvrid ze s Hex-om to ide dole vodou? Ja si hubu o nikoho neobtieram ja mam pravo vyjadrit svoj nazor. Ak D.P na FM hraju tak ok sice som ho tam este nepocul ale dobre.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň