Diskusia k téme Rádio Expres
Teším sa s Tebou :)) No nevravela som, že odpíše??
No pisal som Antalovi a............. uz to mam. Bol to Nik Kershaw- The riddle. I. Antala mi vypisal starsie pesnicky co v tej hodine hrali a som sa pozrel na net a nasiel som to. Takze super. :-)))))))
Jasné, že nie.. Veď ty si nemáš s kým písať - preto vypisuješ nám :)) Teraz tu ty trepeš úplne od veci.. "RÁDIO EXPRES" - tak sa volá toto fórum.. Tak ak máš, čo dodať k veci, tak prosím!! Ak nie, tak sem nepíš - nikto nie je zvedavý na to, že ty sa musíš učiť vlastivedu - v tom ti my nepomôžeme - z takých predmetov sme už vyrástli.. A popri vlastivede sa nauč aj poriadne čítať..
12 - kašli na to, tu je dôkaz aký sú ľudia, keď si nemajú s kým písať.. Musia útočiť na druhých.. :))
A ty si si uz napisal DU z vlastivedy? :-)))))))
No mile deti! iste si nevypisujem s kamaratmi a kamaratkami ze o kolkej sa stretneme na druhy den, ci mam napisane ulohy z vlastivedy a pod. cez toto forum
:-)))
A ty máš koľko rôčkov, keď nás nazývaš "detičkami"?? Toto fórum má názov "Rádio Expres" a pokiaľ vieš čítať, tak ti určite neuniklo, že to bol predmet nášho rozhovoru!! :))
Bolo by dobré, keby zriadili okrem diskusného fóra aj chat na radia.sk
V podstate nemám nič proti takejto forme chatu, ale keď si kecáte len Vy dvaja a raz-dva sú zaplnené dve strany.
Keby sme sa bavili a o funku tak zrejme nebudete mat nic proti a asi by ste sa pridali vsak? :-))))))
Chatom o radiach(pokial viem o nicom inom sme sa nebavili) :-)))
mile deticky na chatovanie pouzivajte azet alebo slovak telekom tam teraz mozete vyhrat aj 3-ko adidas s lubovolnym NICKom :-)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň