Diskusia k téme Rádio Expres
mne len stale nejde do hlavy preco Tomas odisiel na vychod :-( teraz ho uz ani v eteri nebudeme pocut :-(((((((
Vidíš,ked´si už spomenul reláciu ´´Bez rešpektu´´tak aj ten moderátor-Martin Halanda je už fuč,a tak teda je otázne,či ešte táto relácia bude bývať...
:-) nie on bol moderator zvacsa predpoludnim :-)
a preco sa takto rozhodol je fakt zahada .-/
A prečo sa vlastne o tom mlčí ? To je mi nejaké záhadné ? Čo vlastne robil Tomáš v rádiu EXPRES, vari len nie "bez rešpektu" :-))
uz nie je na webe a ze vraj siel na vychodne Slovensko
To je ešte stále otázne,že kam išiel,pretože sa o tom stále mlčí,a aj preto je stale ešte na webe jeho meno...
A neviete kam Tomas odisiel???? do akeho radia alebo este bude robit v mediach
Vsak ok ja sa nehadam len ma trosku zmiatlo to ze p.Durcek je stale na www stranke Expresu. Btw rapantova@expres.sk :-)))))
Zaľúbil som sa do Hany Rapantovej. Má niekoho? Ak nie tak mi na ňu dajte kontakt.
Tomáš pracuje vo Fun rádiu ako asisent dopravného servisu a občas aj upratuje záchody.
dam ti moj mail tam pokecame klinkova@zoznam.sk, nechce sa mi verit, ze Tomas tam uz nerobi :-((
Lenže ja to viem od jeho kolegov,ktorých som sa pytal cez e-mail a nie preto,že nema vysielanie...len sa o tom mlčí,že tam už nepracuje,čo je mne velmi ľúto,pretože bol jedným z NAJ.
To este nic neznamena, moze mat dovcu, PN, nie???? Za to, ze doobeda vysiela Noro, este neznamena, ze Tomas uz v X nepracuje :-))) apropo potom by uz nebol ani na webe X ako moderator, nemyslis??????
Verte mi, Tomáš Ďurček už v Exprese NIE JE,ale ked´ mi neverite,tak je to vaš problém,ved´prečo máva teraz každý deň predpoludňajšie vysielanie Noro Dolinský? pretože nahradil Tomáša...
No neviem to posudit sice som ho tam uz dlhsie nepocul ale na stranke www.expres.sk v kolonke moderatori stale figuruje.
Podla teba je relacia Macheta riesi svoje problemy vyplach? A preco? Jaaaj no jasne ved ju predsa vysiela Expres! Pocul si niekedy tu relaciu? Asi nie lebo potom by si zrejme toto netvrdil. Viem ze Anti-Expresakov vie nastvat ked sa Expresu dari ale je to tak a musite sa sa s tym zmierit.
a to vies odkial????? je to krepotina Tomas tam este stale pracuje!!!!!!!!!!
Čo sa týka Tomáša, tak ten už v Exprese nepracuje...
Tak toto je fakt sila. Že expres takýmto spôsobom pôsobí na mozog obyvateľstva som ani netušil. Veď to je už takmer výplach. Irónia je pre expresákov asi cudzie slovo. Asi preto nemajú radi Funnews, pretože si myslia, že je to všetko pravda. Nie zlé. Len tak ďalej...
Re: Luco
Keby si tak za jeden vrchnak vyhral pol milionove auto zrejme by si zmenil nazor vsak?
Re: jimmy
Som rad ze si uznal ze Expres je aj vtipne radio. Svedci o tom aj cena ktoru dostal na festivale Kremnicke gagy kde bola ocenena jeho relacia Macheta riesi svoje problemy. A nie ziadne Fun news a pod. Btw tie dva neboli nahodou kamiony???
Som veľmi rád, že má expres takých v slovenskom jazyku zdatných moderátorov. Istá moderátorka ma v sobotu večer v dopravnom servise vetou "dva havarované autá" naozaj pobavila. A pre istotu to zopakovala aj o ďalšiu pol hodinu. Ani som netušil, že expres je aj vtipné rádio.
...bez urazky si dalsi, ktory si necha balamutit hlavu sprostostami...venuj sa radsej babam, alebo chod s kamosmi na pivo a vrchnaky z mitickej pokojne vyhod do kosa...zbavis sa zbytocnosti, ktore len zavadzaju :-)
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň