Diskusia k téme Rádio Expres
myslim ze sme ale dospeli k nejakemu zaveru
Si si istý?? Veď aj tak si každý melie svoje, takže aj podľa mňa to nemá zmysel..
no sorry trosku som to domotal tak prepac LULU
Lulu je baba, takže nie "Luluovi", ale normálne "Lulu" - mali by ste sa najskôr naučiť slovenčinu, a až potom niekam písať..
A pre všetkých: pre každého je to jeho rádio najlepšie, takže neviem o čom táto diskusia vôbec je??
Dovolim si nesuhlasit. Neviem ci ma radio Expres najlepsi dopravny servis ale k tomu rozsahu- Expres ako jediny vysiela 24 hodin denne kazdu polhodinu. Takze z toho mi vyplyva ze rozsah ma najvacsi. A povedz mi preco si myslis ze nema najlepsi dopravny servis(netvrdim ze ma len chcem vediet preco si myslis ze nema) Mne to moze byt jedno lebo ja vodicsky nemam
Mám 3 rádiá, ktoré striedam: FUN, Radio_FM a Twist. Twist počúvam vždy celú hodinu - kvôli správam. Radio_FM je pre mňa zdrojom zaujímavej hudby a FUN počúvam, keď si chcem spraviť dobrú náladu ... ešte keby vysielalo Radio Groove - tak počúvam aj to. Som však satelitný fanda, tak brázdim orbit a počúvam, čo je tam nové (KISS 100; Veronica; TSF; Paris Jazz; ...). Ešte k tomu vymývaniu mozgov - neviem kde kto nabral, že Expres má najlepší dopravný servis. Veď ho vysiela tak často a v takom istom rozsahu ako aj konkurenčné stanice. Keď aj čítam vyjadrenia "osobností" v magazínoch (TV OKO), na otázku, aké rádio počúvate, väčšinou odpovedajú: Twist, Slovensko ale v aute mám naladený Expres. Tomuto ja hovorím vymývanie mozgov - tvátiť sa, že mám najlepšiu dopravnú službu, hoci to nie je pravda - a potom sú tí ľudia o tom presvedčení ... hoci keby si v tom aute naladili trebárs aj FUN, dostanú to isté. Expres už dávno nie je dopravné rádio, hoci aj ich web je ladený "moto" štýlom. Ale vymývanie mozgov to priam zas až nie je, skôr je to ich taktika.
Mne tiez najskor vadila ale potom som si zvykol. Ale Martin je aj tak najlepsi. Hlavne v EMS :-))))))) A co sa tyka Antalu tak myslim ze vie co robi.
Ja si myslím to isté.. Bernasovská je o ničom.. A písala som Ti, aby si mu skúsil napísať, lebo ja som mu už písala, a odpísal.. Je v pohode.. Som na 100% presvedčená, že Ti odpíše..
Ja som len chcel vediet ci uz mu niekto pisal ??? Nic viac a pre teba lulu ja som ho pocuval asi dva roky a jedine co sa mi pacilo bolo rano lebo vzdy sa lahko zobudzalo ale potom prisla Bernasovska ktora to martinovi kazila !!!
Je zaujímavé koľkí z Vás tu píšu o Exprese veci o tom aké je to hrozné rádio a pod.. Ale ako to viete keď ho nepočúvate??.. To, že sa vám nepáči je vaša vec.. Mne osobne sa nepáči Fun - ko.. Minule som bola u kamaráta, kt. ho počúva a to ich "Fun, Fun, Fun.." na začiatku každej skladby bolo dosť otravné.. Nikto Vám predsa nekáže Expres počúvať.. A Andy, ak máš problém s Antalom, tak mu skús napísať :) - určite Ti odpíše - potom daj vedieť..
No mne osobne tiez nejake pesnicky chybaju. Ale to su zvacsa pesnicky pre mladsich, cize expres sa snazi zaujat skor strednu generaciu, zatial co funko vacsinou mladsich. Cize na exprese nepocujem velakrat galvanize ale zato hraju napr Scorpions. Takze je len na posluchacovi co si vyberie. Myslim ze ziadne radio nie je genialne ale je len na posluchacovi co si vyberie. Ty si si vybral fun a ja som si vybral expres. PS: Kludne napis Antalovi ale pochybujem ze po tvojom liste bude chodit 5 krat za den galvanize :-))))) Prajem pekny den
Ja si myslim ze humor na Funku nie je nasilu!!! Mne sa napriklad hrozne paci ako sa technici smeju :-))) all: Pisal uz niekedy niekto Antalovi preco pusta jednoliatu hudbu!!!! Napriklad jingel "hrame iba hity" ale oni ani tie hity nehravaju napr. 2 Pac feat. Elton John - Ghetto Gospels alebo aj galvanize , new order atd.!!! Lebo by som chcel vediet jeho subjektivny nazor :-))
No jasne ze to je vec nazoru. Ja osobne nemam proti FUNku nic dokonca niekedy pocuvam hod si to v nedelu poobede. Mna len dokaze nastvat niekto kto povie ze expres vymyva mozgy. A ty vlastne co pocuvas?
No vidíš, to je vec názoru ... mne sa zase zdá humor vo FUNku v pohode a v exprese je to (čisto podľa mňa) silené. Takže tak :-)))
No neviem ze by v Exprese robilo viac hlasateliek a moderatorov TA3(takze nechapem preco pises v mnoznom cisle). A aj seriozny moderator dokaze robit dobry humor. Nemam rad humor nasilu ktory produkuje Fun. Clovek potom vytriezve a nema z toho nic. Ja si v Exprese najdem aj zabavu(Bohush Bindo atd) aktualnu hudbu( EMS , Hlava hudby) a mnoho ineho. A prave preto pocuvam Expres. Takze tak. :-))))))
Chlapci ste este nevyzrety a neviete co je dobre !!! Fun je zabavne radio takze tam nie je treba "serioznych" moderatorov a staci tam Fun news !!! V expres su poondene hlasatelky a poondeny moderatori Ta3 !!! a tak by to nemalo byt v radiu ktore sa radi do EHR !! To mi na nom vadi
Ano-pocuvam Expres dost casto ale urcite si nemyslim ze su bezchybny aj mne niekedy vadi jedna pesnicka 4 krat za den. Ale v ponuke slovenskych radii sa mi zda najlepsie. Iste potrebujeme aj radia ako je Twist vobec nemam nic proti nemu len mne vyhovuje viac Expres(hlavne aktualna hudba). Ale nastvat ma dokaze to ze nejaky manik povie ze v Exprese vymyvaju mozgy. Nikektory v tejto diskusii su az prilis fun. :-))) takze tak
Teraz píšem výhradne za seba, hoci Kexxx tiež nemá názor na Twist od veci. :-) Zatiaľ by som nepoužíval také silné slová, že Twist by sa mohol stať plnohodnotnou alternatívou voči expresu - jedine v prípade, že je to Tvojim želaním. A mojím rozhodne je. Expres nemá riadnu programovú štruktúru - je to podmazové rádio. No Twist by mohol z toho vyťažiť, že ponúka rôzne programové bloky pre inteligentnejšieho poslucháča (Literárna revue, čierna skrinka, K veci, žurnál s vlastnými príspevkami, Pekná hudba P. Polanského ...). Čo sa týka tej kampane, je výrazná akurát tak žltou farbou, inak z môjho okolia si to nikto poriadne nevšimol. Motív jednotlivých billboardov je slabučký, chcelo by to viac nápaditosti ... . A ešte jedna vec: to že v noci takmer nerozoznáš či Ti hrá Twist alebo Expres nie je pre Twist bohvieakou vizitkou. Ak by si to náhodou naladil nejaký poslucháč Expresu (čo pochybujem, lebo ten neladí) tak mu bude vadiť, že sa zrazu objavil jingel Twistu, a okamžite nájde späť svoj Expres.
@12 - Ty si notorický poslucháč Expresu (čo Ti nezazlievam - Tvoja vec), preto s Tebou konštruktívne diskutovať o jeho nedostatkoch je nemožné.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň