Diskusia k téme Rádio Expres
Ja som ho tam sice uz dlhsie nepocul ale robi! Co sa tyka slov hudby trochu sa zlepsili a ako si ty povedal hraju to co pasuje do ich formatu. Este by tam mohli hodit aj novy singel od IMT Smile a bolo by to super.
Asi sa v Exprese zobudili a poobzerali sa aj po niecom novsom zo Slovenska. Hravaju novu Zuzku Smatanovu, Pehu a aj Hex. Niesom privrzenac Expresu, mam ovela radsej Funko, ale s tymi tromi slovrnskymi pesnickami maju u mna mensie plus. Ved do ich formatu niektore (isto nie vsetky) slovenske veci pasuju. Odbornici na Expres, robi tam este Tomas Durcek?
No tak tu je dôkaz, že rádio asi nepočúvam naplno. Poplietol som si trochu mená, Slávka Golisová a Ingrid Gorčíková.
Až na to,že v Exprese nie je žiadna Slávka Gorčíková,ked tak Ingrid Gorčíková ;)) Ale prijemný hlas má aj Tomino Ďurček ja osobne ho mám velmi rád a taktiež aj Doda,ale čo sa týka toho Ďura Šimka,tak ten mi je veľmi nesympatický :((
Ako vieš, že v Exprese majú pravidelné školenia a naopak v rádiu FM na to serú?! Inak v Exprese majú moderátori skutočne veľmi pekné hlasy. Ďuro Šimko, Michal Slanička, Marian Palesh alebo Slávka Gorčíková má tiež veľmi príjemný hlas, ale aj niektorí ďalší. Ja počúvam najviac hlas a obsah nie je až taký podstatný. Inak je dosť málo ľudí, ktorí počúvajú rozhlas naplno aj z obsahom, sústredia sa na správy a potom to už ide ako podmaz. Čo poznám ľudí, tak väčšinou počúvajú rádio v situácii, keď pracujú ako podmaz, v aute pre dopr. servis. Samozrejme nájdu sa aj výnimočné situácie, napríklad pri dlhej ceste autobusom sa toho veľa robiť nedá a tak sa dá počúvať rádio naplno.
jasné a všetko je perfektné Lulu!!! zobuď sa....
hlasy moderatorov expresu su ozaj vcelku kvalitne, pekne zafarbene s prijemnou melodiou. Maju pravidelne skolenia, co ine radia zanedbavaju, vratane radia-fm, ktore ma pritom plnu budovu profesionalnych rozhlasakov. Horsie, ze expresaci tieto svoje hlasy posadia do nesmierne slizkej roviny, neprirodzenej a to mi dviha zaludok. uff. blee.
averzia voci expresu prameni v tejto stranke, ktora svojou nechutnou propagaciou dokaze aj z radia s prijemnymi moderatormi spravit NECHUTNÝ EXPRES
Podla mne jedine co je dobre v Radiu Expres je to, ze cestou na rozvoj ne je nakup lokalnych stanic ako je v Polsku.
Radio Expres je celoplosne radio - vykon vysielacy Expresu je maly. Siet' vysielacy Expresu je velka
V Polsku je Radio Eska, ktore znicilo lokalne stanice, a teraz funguje ako celoplosne radio...
Však ale ľudia z Expresu majú pomerne príjemné hlasy. Kde pramení až taká silná averzia voči Expresu? Podľa mňa je to celkom počúvateľné rádio a pritom počúvam aj ostatné rádiá.
Expres je totálne o ničom rádio!!Hlas moderátorov je ako...nebudem sa k tomu vyjadrovať
Jasne ze som nepocul vsetky doslovne, ty mudrlant
ale ziadne radio sa mi zatial tak protivne nevtiera do usi ako expres
pod pojmom musim znamena , ze neviem ovplyvnit hranie radii v hypermarketoch a v restauracnych zariadeniach
A kedy je to "musím ho počúvať" - človek nemusí nič, keď nechce, nie??? A si si istý aj tým, že "všetky ostatné" - to si si ich vypočul už všetky - tak to gratulujem... A ak hej, tak ako dlho si ich počúval, keď to vieš takto ohodnotiť...
Expres pocuvam len ked musim , takze ho pocuvam (nasilu) a nemam ho rad, podla mna su vsetky ostatne radia nornalne aj ked kazde radio ma ineho hudobneho dramaturga a styl akym vysiela a co vysiela , len expres je radio ktore sa vymika prijemnemu pocuvaniu, sytyl akym jozo ospevuje expres je asi adekvatny jeho inteligencii , ale takyx posluxacov ako jozo ma expres velmi vela :-)))
Čo tým chceš povedať???... Ja Expres počúvam a považujem sa za normálnu, tak ako ostatných... A súhlasím s Jožom - Fun - ko je rádio o ničom...
Nechápem, prečo ľudia, ktorí Expres nepočúvajú sa tu vyjadrujú.. Veď keď ho nepočúvate, nemôžete o ňom nič vedieť, a tak tu nemáte o čom písať...
Tvoj "inteligentný" príspevok je zámerne taký vadný, alebo to je Tvoj štandardný prejav? Opäť typický poslucháč expresu :-) Typický normálny človek počúvajúci slušné rádio. :-)))
expres je najlepší! Fun je sračka! Oplzlé k-fun grc. Bastardi!!!! Fuj k-efun pogrcaný. Ešteže expres je slušné rádio pre normálynch ludí.
Akoby mu mohol napísať, veď najskôr by musel mať jeho e-mail... A si si istá, že to tu niekto z rádií číta?!
I. Antala ti odpísal sám od seba, alebo si mu napísal "žiadosť". Ak ti napísal sám od seba, tak to znamená, že toto fórum čítajú aj ľudia z rádií, čo je dosť pozitívne.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň