Diskusia k téme Rádio Expres
No nech je už ako chce, asi expres vie čo ľudia chcú, teda väčšina ľudí, keď je najpočúvanejší. A teraz to už roztočil tak, že rádio expres je mediálnym partnerom každej druhej show na slovensku. Za všetkých stačí len spomeňuť: ,,dievča za milión" ,,Slovensko hľadá SUPERSTAR" alebo televíznu anketu na najobľúbenejšiu osobnosť televíznej obrazovky OTO. Plus mnoho reklamy najmä v tlačených médiach. Expres už zarába ťažké prachy.
Dost mi na Exprese vadi ich pre mna nepocuvatelny zvuk. Chcelo by to robit s tym nieco...
z tohoto radia si priklad netreba brat
,prisposobuje sa informaciami inteligencii svojich posluchacov
aj tak to pocuvaju , len aby nieco hralo a niekto tam nieco drístal, staci ze pocuju od moderatorov nieco o hitoch
tak to je dobre vymyvanie mozgov a hlavne je asi ucinne u mna tiez rotuje asi 10 radii za tyzden a vzdy skoncim pri maxe tam sa aspon dobre pobavim a zasmejem
NoName , polozme si otazku...preco su aj telenovely v TV take najsledovanejsie???
dnes staci ludom vymyvat mozgy a vtedy su najspokojnejsi
Ľudkovia, mňa by veľmi zaujímalo, keby sa niekto z Vás, hoci aj všetci pokúsili o určitú analýzu, prečo práve rádio expres je najpočúvanejšie komerčné rádio na Slovensku. To, že je najpočúvanejšie je fakt, prieskumy rôznych na sebe nezávislých agentúr to dokazujú. Skúste mi napísať, prečo ho ľudia počúvajú a naopak prečo ho práve Vy nepočúvate. Ja osobne rádiá rotujem, dva dni počúvam FUNko, potom TWIST, Okey-piánko občas, Expres, a najnovšie aj znovuzroednú rebbecu.
...som zo ZA a s oranzovymi sa tu vrece roztrhlo...vsade na kazdom kroku ma prepadavaju a nedaju mi pokoj...uz fakt nevladzem...mna to radio neskutocne unavuje...ani sa mi nechce k tomu vyjadrovat, lebo som velmi sklamany a znechuteny :-)
ja expres nepocuvam a nie vsetci ho pocuvaju ako ty tvrdis....pozri si prieskumy :) a preco hladam chyby? lebo expres o sebe tvrdi, ze je NAJlepsi vo vsetkom. to je ten dovod.
A cudujete sa-EXprd je typicke AC radio a mnohe veci nasadzuje aj s 3-4 mesacnym sklzom. Akurat to, co boduje v Nemecku, tak to nasadzuju nacas. Inac radu ma absolutnu pravdu- na Slovensku su mesta ako napr. Zilina, kde toto radio strasi asi vsade. Este stastie, ze v Puxove som ho nikde naladeny nepocul- dufam, ze sa to za tie 2 mesiace nezmenilo .....
expres na nas ciha ako chripka na kazdom kroku, je ho nemozne nepocut tak ako je iste ze kazdy musi mat v zime chripku....expres je nakaza ! .aspon kym miekto nechyti pevne do ruk kormidlo a usmerni ludi v exprese...TRICK ME :-)))
páčia sa mi tie kritiky na najpočúvanejšie, na najčítanejšie a najsledovanejšie média na Slovensku, stále mi vŕta v hlave, prečo na nich všetci nadávajú, ale všetci ich počúvajú či čítajú, a ešte nezabudnú alibisticky dodať, bolo to v obchode, tie noviny mal priateľ, atď. Ale každý má právo na názor a aj na chyby, a jednou z mnohých slovenských chýb je- hľadať najmä chyby ....
nikdy som si nemyslel, ze ma expres rozosmeje...a stalo sa! bol som v stredu v jednom obchodiku, kde isiel expres. moderator zahlasil toto: "A toto je uz aktualny hit od Kelis-Trick me".....skoda len, ze Kelis ma uz davno novy singel Millionaire (feat. Andre 3000)......iba som sa zasmial a pomyslel som si svoje....NAJspravodajstvo, NAJhity, NAJdopr.servis, NAJ DRISTY !!!!
nie kazdy je nalepeny pri radiu 24 hodin ako ty....a podla mna je zbytocne s takymito vecami otravovat uz mesiac a pol dopredu...predpokladam, ze to na exprese opakuju 3x za hodinu ako niektore "hity".
To vám na tom vašom úžasnom funradiu nepovedia ani zmeny,ktoré sa chystajú? Tak to je dobré teda ha-ha.
ale ale...ved si mi napisal, ze uz funko nebude mat *94 a nic viac....mal si to hned vysvetlit.
Lenže ja som sa sem skôr nedostal a jediný mudrlant si tu Ty!
skoda Exot, ze si to nevysvetlil skor a ozyvas sa az vtedy, ked to tu niekto iny vysvetlil....mudrlant
Presne tak to je! To iba zatial majú *44 do nového roku a potom každé rádio,ktoré má dopravný servis zmení číslo,takže aj Fujradio a Stella Centrum nie iba Expres.
*44 sice este funguje, ale iba do 31.12.2004, potom bude zrusena, presne tak ako vsetky "hviezdickove" cisla. Nakolko podla europskych noriem, ktorym sa Slovensko prisposobuje, nemozu taketo cisla s hviezdickou existovat, bolo zriadene nove cislo 0800 800 444, na ktore sa da volat bezplatne aj z mobilov aj z pevnej linky.
Cize nebolo zriadene vyhradne pre umoznenie bezplatnych volani z pevnych liniek... to by bola ozaj blbost.
tha asi expresaci, ne? :))) je to blbost, ale co uz...mozno si mysleli, ze: ides po ulici-havarka-nemas mobil/co je mimochodom naivne/-mas po ruke tel.budku-zavolas do exprdu.
len kto to vyuzije? nikto.
bezplatne cislo pre pevnu linku .-(((
, no kto bude zhanat budku pri ceste aby zavolal do radia , kde stoja kopíci-policajti
Podľa mňa expres nemenil číslo dopravného servisu *44, to zostava aj naďalej v platnosti zo sietí oboch mobilných operátorov, len zriadil nové bezplatné telefónne číslo pre sieť ST-pevná linka.
chlapci, vaša výmena názorov nikoho nezaujíma, obzvlášť , keď v nej chýbajú aspoň niečím podložené argumenty, prepáčte, ale nedalo mi na vás nereagovať, lebo čakám názor na rádio a nie názor na váš názor a nie som zvedavá ani na váš názor na moju pripomienku, píšte prosím k veci.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň