Diskusia k téme Rádio Expres
Co hovorite na dvoch moderatorov vo vysielani ?? Vzali si priklad od funka??
Vsimli ste si ze expres zacal hravat v poslednom case starsie hity... myslim 2005,2004, ale aj 80.90 roky hrava uz castejsie. Hmm, aspon sa to tam tolko neopakuje :-)
Andy, akú má SRo1 a Expres zmluvu? a o čom to je?
Jednoducho povedané chýba v étery, vysielanie bez neho nema grady... CHCEME HO SPAT....
Meno pani M.Škarohlídovej ( čudné priezvisko - škarohlíd je české posmešné slovo, ale ako hlásateľka je šikovná) už ani nie je medzi menami na expresovej stránke, čiže asi odtiaľ načisto odišla. Múdre rozhodnutie
Kedysi dávno táto osoba pracovala v programovom centre SRo ako hlásateľka pre 1., 2. a 4. okruh. Potom odišla do nejkakých komerčných staníc a od 1/2 júna je zas v spravodajstve - nastúpila za Štefucu a Bárdošovú, ktorí odišli.
na exprese menej reklam?? tak pocuvaj funko! :D
Pani Škarohlídovú som zaregistroval dnes ráno okolo 5,00 na rádiu Slovensko, číta tam správy ako na tom idiotskom Exprese... Urobila správne rozhodnutie
Všetko je na tom radiu ok ale mohlo by chodit menej reklam
Veľmi rada počúvam Expres.Najradšej mám Doda Kuriľáka. Som rada že púšťajú Jamesa Blunta.
nebodaj... zbalil kufre? mas namysli? možne to je...
Inak, ako tak pozeram, tak onedlho tam bude moderovat vsetko iba Guttler sam :-))
Nie som nejaký Expresák, v robote ho počujem a nejaký ten deň nebolo počuť Doda K. Je na dovolenke alebo nebodaj...
zlato, táto téma sa rieši v téme :profesionáli rádia e.
Kam sa podel hlas Majky Škarohlídovej ??? Nie je ju počuť! Chýba nám, tuším už od začiatku mesiaca, je na dovolenke???
Zato sme zaregistrovali už asi mesiac nový, nevýraznofónnyhlas slečny(?) Ďurčíkovej.... Nie je to náhodou niekoho "tlačenka"?Ďakujeme, neprosíme...
Boze, preco nenapises co ti vadi? Vsetci sa stazuju ale napisat kto/co im vadi to nie.... samozrejme Ex sa meni, format sa meni..
ja som uz davno preladila, expres ide dolu vodou a riadne :-( kedysi dobre radio teraz sa uz niektori moderatori ani pocuvat nedaju :(((
Ano pocul si dobre, robi uz asi rok. Coskoro pravdepodobne prejde na moderatorku
Počul som dobre Moniku Zázrivcovu /Superstar/ v dopravnom servise???
Podla mna najlepsia moderatorka je Maťka Žikavská. :-) cmuq
ale nahodou stanekova nie je az taka zla, je aspon mila, nie vtirava. su tam aj horsie,podla mna.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň