Diskusia k téme Rádio Expres
Dnes po polnoci som si nahodou naladil Expres a hrali tam pesnicky prevazne s prvej polovice 90-tych rokov. Cele to vysielanie bolo bez jinglov, reklam a dopravneho servisu. Asi to bolo len nejake nahradne vysielanie kvoli udrzbe, alebo nastavovaniu systemu. Ale bolo to dost zaujimave.
Omyl. Nie Radio Slovensko skoro predbehlo Expres, ale Expres skoro "podbehol" Slovensko. Pretoze podla ocakavani mu JM ukradli ludi tak sa priblizil SRo. Ale predpokladam ze pri tom co teraz Slovensko vysiela budu prudko klesat, takze Expres zostane prvy.
Rádio Slovensko skoro predbehlo Expres!Prajem im aby Expres predbehli!!!!
Dnes rano okolo po osmej zaznel vo vasej relacii zmamy vyrok"Davam bolsevikovi rok, najviac dva" Suhlasim, aj ja davam nasmu Bolsevikovi na cele vlady rok, najviac dva.(len pre Boha aby to nebolo ako v spominanom diele dvadsat rokov)karol
tak je ten jurasko moderator ci nie, tak lebo obcas je ho pocut, ale na stranke ako si neni... ci to su len taki neaktualni?
pls uz pustite bud Boba Sinclera ale bo Tinu pls diki moc vopred
-ste uple suer ale mohli by ste pustiz Sinclera diki moc
ludia uz nemusite len sediet a nadavat,mozete aj konat!spravili sme peticiu za povodne pokrytie signalom RADIA FM!!!vsetky info najdete na www.peticiafm.szm.sk zapojte sa aj vy!sirte tuto spravu dalej,vsetkym ktorych poznate,nech to vie co najviac ludi!!!!!nechceme sediet len so zalomenymi rukami a cakat kedy nam zrusia FM uplne!!!!!!!vytlacte si to a zozbierajte co najviac podpisov,aj ked nazbierate jednu stranku,bude to fajn!nech nas je co najviac!!!mame uz podpisy aj slovenskych kapiel,DJ-OV,MODERATOROV FM,dlhe diely budu zbierat podpisy na koncerte,takze to urcite stoji za to!FM FOREVER
Dnes som pocul na Exprese Jutin Timberlake - what goes around, celkom ma to potesilo.. aj ked ma to trochu prekvapilo...
Inak Expres ako najpocuvanejsie radio by mohol konecne urobit nieco aj s kompresiou zvuku, lebo to teda nie je nic moc...
Hej, doteraz čo som počuval, tak vždy povedal len to, že sa vola Roman, ale podla hlasu som hned zistil, že to je Juraško z Markízy, no v radiu sa mi viac lubi jak v televizii, celkom mu to ide, len uvidime, ako dlho mu to vydrži, jeho kolega z Telerana - Števo, vydržal v Exprese len zopar mesiacov... ;-)
Nepočúvam už toto podpriemerné rádio, zvlášť odkedy vyhodili vynikajúcu hlásateľku Majku Š. a namiesto nej tam dali to mutujúce nemehlo. Nevedia si vážiť ľudí a poslucháčov. Dopravný servis takej istej kvality dnes majú aj ostané rádiá. Ešte stále sa vystatujú, že majú najlepší dopravný servis? Už dávno to nie je pravda. A lepšiu hudbu má napr. VIVA. Toto je môj názor, tak sa neutrhnite z reťaze vášnivých obhajovaní Expresu, meniaceho sa na osobný vlak, ktorý stojí pri každej vŕbe, teda aj v Hornej a Dolnej Maríkovej, dokonca v Hornom, Strednom a Dolnom Sôšove.
na exprese prave vysiela Roman Jurasko, ako sa vam pozdava? vyjadrite svoje nazory :))
Ahoj SDX cital som sie nietore tvoje prispevky a napadlo ma ci nehodime rec , nedas mi mail?
A to uz kedy? Moc sa mi tomu nechce verit.. nemylis si to so Snow?
Pre X je aktuálny hit aj pol roka stará pieseň.... Bernasovská tak predstavovala R.H.CH.P - Tell Me Baby
Ked nejaku pesnicku hrava uz aj Obecny rozhlas v Hornej Marikovej, tak je velka pravdepodobnost, ze sa objavi aj na Exprese. To je asi pripad skladby Viem, ze povies ano... mimochodom, uz ju hravaju aj v CR... :)))
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň