Diskusia k téme Rádio Expres
Vieš, Martina pracovala cele leto vkuse, tak je normalne, že ma teraz napriklad dovolenku, nemysliš?
robi, neni dovod preco by nemala, pokial by sama neodisla a to si myslim ze nespravi.
SDX-hlasovanie je o najlepsej hlaske..a inak mas pravdu, staci kliknut dole a si na stranke..takze kto uz toto nezvladne..
Martina Žikavská tam ešte robí? Len tak pre zaujímavosť...
Surfer: Co sa ti zas nepodarilo? Ake hlasovanie? Dole mas Chod dalej na a klikni na www.expres.sk. A ake hlasovanie myslis? Ziadne nie je.
To ma neprekvapuje. Expres je po technickej stranke slaby. Staci si vypocut trebars ich zvuk, z kompresneho hladiska je to bieda a to uz nehovorim o tom, ze kazdy vysielac ma iny zvuk... Na to ze su najpocuvanejsie radio, by si to mohli nastavit poriadne...
Odporucam vam tuto stranku a hlavne ak sa niekomu podari prejst cez to blbe hlasovanie (rek.kampan),a dostane sa dalej na stranku ma velky respekt.Mne sa to teda nepodarilo.Ake radio,taky web.
na to kolko maju penazi si mohli aj krajsiu babu tam zaplatit :-)
Co hovorite na novu reklamnu kampan radia Expres
V Exprese pribudli nejaké staršie skladby. To sa občas robí, že sa v rádiách testujú staršie skladby a potom sa podľa výsledkov zaraďujú do vysielania.
kto si vsimol ze expres hrava viac ceskej aslovenskej hudby?? hlavne starsej??
..kes ste si nevsimli, tak tu sa debatuje o Exprese...nechapem, preco tu pletiete slovensky rozhlas!
tebe je co? od 10.00 ide SRo 5 po ukrajinsky, potom od 12.00 do 20.00 ide SRo 5 po madarsky a po zvysok dna ide regina, teda od 20.00 do 10.00
Halo, prečo vysiela Rádio Regina na stredných vlnách doobeda po maďarsky ????
a ty toho asi tiez nevies vela, ked mas t-com, vsakpravda :)
Hej, skor by som povedal ze Funradio spolupracuje s Jojkou
Presne ako napísal luboss, Mika prešiel z Expresu do Markízy a navyše sa nerozišiel s novými majiteľmi a vedením v zlom. Tak je jasné, aké rádio bude teraz s Markízou najviac mediálne spolupracovať.Mimochodom Funradio nebolo mediálnym partnerom Let´s dance, ale sponzorom. To znamená, že reklamu pred týmto programom si normálne zaplatilo.Funradio spolupracuje s Markízou len minimálne.
A taktiez Trstena (Uhlisko)... len tak btw.
MAJAK: medzi prve frakvencie viem že patrila v Považskej Bystrici
Parafrazujem ta: "taku pindovinu moze zadret len clovek co ma chello". Inym tu veselo nadavas, zhadzujes ich ale pritom hovno vies. A este si aj lenivy. Predstav si, ze v case ked expres spustil vysielanie v Blave mal v prevadzke uz 13 vysielacov. Strasne vsak? Radio, ktore nevysiela v Blave a v Cadci hej...
ze prvou frekvenciu na ktorej zacalo radio expres vysielat bola Cadca (kota Jurosovky vrch) ?
lebo ak nie tak v tom pripade ma solid europe na stranke blbo uvedene informacie
mne osobne sa zda ze zacali vysielat v bratislave z koty horsky park a dnv.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň