Diskusia k téme Ohlasy na novinky v Twiste.....onedlho Vive
Twist bol lepší, ale zvykol som si aj na Vivu
Tak čo, ako sa vám páči Viva ??? Hrá stále pre radosť ???
slniecko, Dado je velmi drahy a obavam sa, ze sa pre dnesne super formatiky nasich radii nehodi a nezapada do ich strategie o napchavani vrecak
teraz sa mi zda robi v rozhlase...resp.robil:-P
Nevie nahodou niekto ci bude mat svoju relaciu na Vive aj Dado?
no , alebo na markize... fakt neviem ja to nesledujem len sa mi nieco mari:-)
Nejaky Stefuca komentoval F1 na Markize. Bolo to asi pred troma rokmi. Mozno to bol on.
nerobil on nahodou nieco v sporte pre Jojku? nieco s motoristickym sportom, alebo sa mylim?
Meno Igor Stefuca je mi akesi povedome, ale neviem si spomenut...?
si nejaky premudrely, ze by si sa radsej ucil na maturu, co? :-)
Šéfredaktorom spravodajstva Rádia Twist je dnes bývalý redaktor Rádia Expres Martin Halanda, vedúcim vydania Peter Tomašovič. Správy budú prinášať napríklad Jana Zvalová, Pavol Michalka, Igor Štefuca, Jana Bárdošová. V éteri sa objavia známe mená ako Vlado Voštinár, Katarína Brychtová, Ján Mečiar, Hana Rapantová, zvukovú grafiku rádia naspieval Marcel Palonder. Hlasom stanice je herec Ján Kroner, ktorý bude mať aj vlastnú reláciu Súrodenci. Vlastné formáty budú mať na Vive aj Szidi Tobiás či Ady Hajdu.
Peto, tomu sa vravi diplomacia:-))
No, teraz si múdry, ale keď som sa Ťa pýtal pred 2 týždňami ... :-D
Napadlo ma presne to iste len bez toho Expresu.
Inak to, ze xcu do 3 rokov ziskat podiel na trhu 16-18% je utopia. To by museli vyhodit do vzduxu Expres :)))))
Nove frekvencie... definitivne od 3.aprila 2006
http://www.musicserver.sk/aktuality. asp?id=11748
tu mate co kde a ako s radiom viva :) aj ked to uz viete ale verim ze sa niekto najde , kto si to bude chciet precitat
Ja sa len bojim 1 veci: Aby sa z noveho radia Viva nestal podobny grc ako cesky Impuls. To by sme si moc nepomohli :(((( A moj 10. zmysel mi take nieco nasepkava :))))
nezda sa vam, ze v twiste je to teraz ako ticho pred burkou?
Jo, ja viem ako vyzera VKV antena. Ak mi vystaci cas, pojdem sa tam pozriet, ak nie pozriem aspon dalekohladom :D
Aha tak to som nevedel, kazdopadne anteny na MMDS su nejake a na rozhlas zase ine niekolko 10-tok cm dlhe dipoly s nejakym sitom vzadu. Darmo VKV je VKV. Zober nejake foto a uvidime :-)
Mily SRo asi zistil, ze vie citat, precital si oznam, zavolal do Fonendoskopu na rozhlase, tam mu pogratulovali a teraz sa tesi:-))
Tak sa posnaz, v zdravom tele zdravy duch! (A ja navyse tento vikend doma nie som.)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň