Diskusia k téme Ohlasy na novinky v Twiste.....onedlho Vive
kral Twist zomiera, nech zije nova kralovna Viva.
Lidi, nejako sa nam tu dlho neukazal SRo. Nevie niekto kto bude novy minister propagandy v Bielorusku?
Cez vikend budem doma v DK, ak bude pekne pocasie, mozem tam vybehnut a poreferujem.
Ja mam Kuzminovo na dohlad, ale anten je tam dost, vysiela odtial MMDS, takze jedna parabola a anteny sa tam stratia...
dobra rada... musim sa :-))
Neviem, ale chod sa pozriet na Kuzminovo (zrejme tam kde je koniec vleku). Ma stade vysielat len Twist. Takze ak tam su podozrive anteny + tanier, tak ich spustia ked nie tak nie :-)
veru tak...doziva, tazko sa to pise, ze? ale ja som optimista, ty?
v kazdom pripade twist svoj zivot pomaly doziva. :((
vypadlo ich pomerne dost, z uz aj tak okliestenej zostavy.... od Noveho roka, ale aj prisli niektori na druhej strane:-)
Ak by ju niekto z nas vedel, tak by ju tu uz urcite napisal, ale nakolko sa to par ludi stale dookola vypytuje a nikto na tieto prispevky nereaguje, tak asi nikto nevie. Prispevky ohladom frekvencii je v sucasnosti zbytocne pisat...
Kedy už budú medzi novinky Twistu/Vivy patriť aj dobré dva roky nespustené frekvencie? (Dolný Kubín, Trstená/Námestovo, Čadca, Brezno, Prievidza, Nitra).
Pokiaľ tieto nespustia, tak mne ako Dolnokubínčanovi sú ich novinky na dve veci........ (Aj keď nejaký ten mizerný signál sem doletí z MT).
Vie niekto odpoveď ? ? ?
no akosik z eteru vypadli stoklasova a milos petras. no namiesto geskera sa radsej mohli zbavit ciefa, ktory sa k ostatnym viac ako nehodi...
a čo tie ???nové??? frekvencie? Spustia ich vôbec?
potesil ma prichod Jana Meciara a tiez spektra.......je to fajn znovu pocut...
mal by si si zobrat k srdcu Ikserove slova, co ked ta tovarist Lukasenko vymenuje za ministra propagandy. A mohol by si sa vozit zadarmo vo vlaku.
SRo by mal ist do Bieloruska, presviedcat Lukasenka, aby v ziadnom pripade nepovolil sukromne radia. Mozno by sa tam z neho stal aj nejaky minister. V kazdom pripade, SRo a Lukasenko by sa k sebe asi dost hodili.
no mozeme este poprosit webmastra radia.sk aby nam ho odfiltroval, myslim, ze by nam vsetci podakovali.
Neviem co si ho vsimate, hmmm? ved on sa len tesi, ked moze pisat tie svoje zvasty. Tak chlapci a dievcata, oddnes prisny zakaz odpisovat na reakcie typka s nickom ***SRo***, alebo s adresou ***fw.vodotika.ba.netlab.sk***(minim alne vramci tejto diskusie), inak nas tu zaspamuje, a mne sa nechce stale nove fora zakladat, okej:-))
A tebe ***SRo*** odporucam volat do Nocnej pyramidy, ked je ta debata s tymi lekarmi (sa mi zda v pondelky), tam sa pekne vyrozpravaj, povedz co ta trapi a pokojne spi
chod za svojou ucitelkou slovenciny a povedz jej aby vratila svoj plat, pretoze ta nenaucila citat, tu sa rozpravame o radiu Twist, nie o Exprese.
SRo- zalez si na tie svoje Lazy, nalad Reginu a nepindaj!!! Ako si sa vobec dostal k internetu, to by ma fakt zaujimalo??? Uz by ti admin mohol zablokovat vstup na tento sajt, lebo tie tvoje prispevky ma uz fakt privadzaju do zurivosti!!!!
Pre každého je počúvateľné rádio iné a s iným typom vysielania. Ale tieto komerčné sú jedno ako druhé - neplatí to však o EXPRESE a FUN - tie sú najhoršie a absolútny výťaz v najhoršom vysielaní je samozrejme EXPES a o 0,0009% nižšie je FUN.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň