Diskusia k téme Ohlasy na novinky v Twiste.....onedlho Vive
si normálny?? konečne je ten twist počúvateľný.. pokojne si počúvaj rádio regina, ale do twistu nekidaj!! a zvlášť nie predo mnou!!!
staronove na Twiste: Sportmagazin... prave teraz:-)
pocuj Sro, uz neprovokuj, mozes nam konecne vysvetlit o co ti vlastne ide?
zabudol si na Rapantovu...
Ocuj SRo, ty robis sam zo seba vola, vo vsetkych rubrikach mas nejake pindy na vsetky radia a tvrdis, ze ty komerciu nepocuvas uz Ikser ti napisal, ze si korunovany idiot, ty si si musel v tom cirkuse vymenit platz s tym krodilom. Zaloz si temu o prihluplom a zdieracskom SRo a tam sa mozes odbavovat od rana do vecera a od vecera do rana a neser sa kde ta nikto nechce! "Irtem baratom?" !Gracias!
nie nenahnevam uz som to tam chcel napisat.
Zatial su novinkami iba staronovi Vlado Vostinar a Jano Meciar a jeho spektrum, Stanka Jakubikova a Pavol Michalka. Zmeny vo vysielani sa v Twiste uz urcite neudeju, ale zmenu prinesie az VIVA.
Twist ide dolu vodou - pred 6 rokmi sa ešte ako-tak dal počúvať, no pri pohľade, čo dnes produkuje - tomu mizivému počtu poslucháčov sa nedivým :-(
Palo, preco myslis, ze by sa mala z Twistu stat druha B1, ved tieto radia mali vzdy od seba dalekooo, hmmm?
Ja sa trocha bojím,aby sa z Twistu nestala druhá B1...
Dúfam, že sa Rasto nenahnevá ak fórum TOP moderátor/ka Rádia TWIST, necháme na reakcie tým, ktorí sú v Twiste TOP, a ohlasy na novinky píšte sem :-) Hodnotíte ich pozitívne? Ja musim povedat, že jednoznačne áno
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň