Diskusia k téme Ktoré pesničky vám chýbajú na EXPRESE?
Mne chyba Lady Gaga a Rytmus, mohli by ste s tym nieco urobit???
Velile & Safri Duo - Helele a potom Darude - Sandstorm
no mne na exprese chýbajú pesničky Majkla Jacksona prosim hrajte ich castejsie
Ved si zapni Devin, ked vies ze to tam hraju..
,callouty robia, ale chcel by som vidiet tu vzorku ludi, ktora sa zucastnuje na calloutoch a po druhe: Vzorka vybera uz s nejakeho predbezneho zoznamu do ktoreho ked skladbu nedas, tak nema sancu. Zalezi na metodike calloutu a dramaturgii, ktora to cele moze ovplynit tak, ako chce. To znamena, ze ked ma radio neschopneho dramaturga, tak callout je naprd.
mne chybaju na exprese pesnicky, ktore hraju na Devine.
blba tema, o com to akoze ma byt? expres ma prieskumy, callouty, vedia co maju hrat tak, aby zasiahli co najviac "svojich" posluchacov.
nemam expres rad, no robia to dobre - ak chcete nieco ine, tak smola, kvoli par ludom (cielovke inych stanic) nebudu menit styl o 180 stupnov.
taka hudba sa ne exprese nebude nikdy hrat, na taketo veci tu je radio go deejay
preco to nehrate aj v radiach...je to pecka........kazdemu sa to paci...v cechach to uz ide......niektore lokalne radia to hraju len nie a nie sa dockat vysielania z radia express, fun, alebo europa.........hmmm.....
chybaju v radiach novinky od slovenkych skupin co hraju pop, tanecnu hudbu..pustate zahranicnych interpretov a na domacich zabudate...vymente si najprv hudobneho dramaturga lebo ti su vacsinov zatrpknuti ludia....sorry ak sa niekoho dotykam..........alebo si stanovte podmienky za akych budete hrat skupiny ktore maju vonku albumy ...cena od- do....na slovensku je to marne preto maju na nasu scenu taky nazor za hranicami,.........
Najviac mi chýba hit 90 rokov 2Unlimeted - No Limits a Maxx - Get away
Potom hity od Bjork a Royksopp
Chýba mi na expresse 2Pac - changes , Regiment - pravda musí von , 2Pac - I Ain\'t Mad At Cha , 2Pac - life goes on
Obavam sa toho, ze Je__e Melodie budu ako SNS (Strana Narodneho Socializmu) - ta tiez davna narazila na svoj strop - 10% - a nie a nie odtial spadnut. :(
A este 1 komentar: zaujimalo by ma, ako prisla Maťka k adrese pluto.slovakradio.sk
JM uz narazili na svoj strop, cez 10% sa urcite nedostanu :)
Maju dost specificku cielovku...
Fun vedie v skupine 14-29,najpocuvanejsie ranne vysielanie v cielovke 14-34, dalej je najpocuvanejsie radio cez webstream a takisto ma najdlhsiu pocuvanost na 1 posluchaca. To uz je myslim solidna konkurencia pre X, nemyslis?
No predsa vsetky,ktore sa daju pocuvat.Nechapem,ako to moze este niekto pocuvat.
Funko ma viac posluchacov? A to odkedy. Pokial dobre viem/e tak este aj SRO 1 je pocuvanejsie. A Funko nekomentujem. Neviem ako moze mat vacsiu pocuvanost ako Expres ked Expres je na 1 mieste a SRO 1 na 2. A ako sledujem tie percenta tak aj Jemne Melodie pojdu vyssie. Chce to len trochu casu.
A podľa ktorého prieskumu má Fun viac poslucháčov?
akože niekedy boli expresaci lepsí..nieze by som chcela kritizovat kazdemu sa pci nieco ine, ale ked porovnam funko a expres je tam dost velky rozdiel!radio ma byt z vacsej stranky o hudbe a v exprese polovicu dna len prekecaju!mozna aj preto ma funko viacej posluchacov!
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň