Diskusia k téme Ktoré pesničky vám chýbajú na EXPRESE?
Vangelis - Chariots Of Fire
Richard Sanderson - Dreams Are My Reality
Mariah Carey - Without You
Ano je, ale taktiež je rozdiel, keď je ta pesnička normálne zaradená v playliste a keď je vo vysielani zaradená aj hitparáda... Expres nie je v tomto nejakou novinkou, už aj mnohé iné, či už rádia, ale aj televizie a nielen na Slovensku to mali tak, že išla pesnička v hitparade, tá skladba bola napr. na 1. mieste, odohralo sa, hitparada skončila, začalo sa dalšie vysielanie, ktore bolo hudobne naplánovane tak, akoby tam ta hitparada nebola a hopla, spominana pesnička, ktorá bola v hitparade odohrana na konci hodiny z prveho miesta, sa odrazu ocitla aj v uvode ďalšej hodiny... Užasne čo? ...objavili sme Ameriku ;-))
A môžeš si kludne počuvať Expres aj 24 hodin a zistiš, že počas dňa v bežnom vysielani v playliste nebudeš počuť pesničku každe 3 hodiny, ale minimalne 4 až 4 a pol hod.
Btw. vypočuj si trebars Orange Top Fun... opäť priklad: prvé miesto Morandi. Skonči sa OTF a šup, po par minutach začne dalšia hodina a čo ide na uvod? predsa známa to vec - Love is The Answer, hrana na Funku každe 3 a pol hodiny ;-) to je čo? :D
nie nepocuvam ho teda pocuvam ale iba ked som v kuchyni tam ho pocuva moja mama a väčinou jedavam pred 18:00 cize hmm viem co tam hraju a vzdy ked tam pridem pred tou 18:00 tak tam hrali uz dost caso spominanu pesnicku ja zato nemozem a exot je rozdiel ked sa pesnicka rotuje kazde 3 hodiny ako kazdu hodiny par minut zasebou.
Mohol by si vedieť, že to nie iba expres, ale takmer každe rádio. Pusti si napr. Jemne Melodie - budeš tam počuť stále tie iste veci dookola, alebo si pusti FUN, tam ide momentalne každe 3 hodiny napr. Will.I.Am a Cheryl Cole... a mohol by som takto pokračovať... ale veď žijeme v takej dobe - Vox Populi, Vox Dei... posluchači si to tak želaju, tak to tak je a už by ste si mohli na to zvyknuť po tak dlhej dobe, čo tu stale niekto vypisuje ako hrá to rádio hento stale dookola a ako tamto rádio hra to iste a podobne...
"jaaj no lutujem tych posluchacov expresu" ...ďakujem nemusiš nikoho lutovať, ale nechapem presne ako to mysliš tu vetu, veď podľa toho, čo tu pišeš a ako máš zmapovany playlist, tak počuvaš Expres aj ty ;-) LOOOL
Expres je taký formát, v ktorom ide o omieľanie pesničiek. Určite to meniť nebudú, keď im to podľa prieskumov ľudia žerú.
... určite mi nechyba Jordin Sparks - Tattoo ktora isla 17.9.2008 pred 18:00 aj po 18:00 a dnes tak isto pred 18:00 a tak isto pojde po 18:00 tak len tak jaaj no lutujem tych posluchacov expresu
http://www.youtube.com/watch?v=_vy7x1NkUGc
Tak toto mi chýba na exprese! Neoton Familie a Sandokan!
Ja počúvam väčšinou Expres, je to pekná pesnička, rozhodne by ju mal Expres hrať, aspoň môj názor.
Tuto pesnicku tiez hravaju na Jemnych.. Takyto typ hudby, ako pises rozhodne na Exprese nechyba..
Chýba mi na Exprese song od Mariah Carey - Without You, tento song hrá napríklad Sláger rádio v Maďarsku. ;-)
Jeho pieseň reality hrali aj na EXprese v programe Bumerang.
Je to vlastne soundtrack z populárneho franc.filmu La Boum 1 a 2-u nás vysielaný pod názvom Večierok.Natočený v 80.rokoch,hl.úlohu stvárnila vtedy mladučká SophieMarceau.Ako decko som ten film zbožňoval,ale rád som si ho pozrel znova na jar na JOJke.
http://www.youtube.com/watch?v=tePicVRq1CA Tak tu je dôkaz, hneď prvá stanica je Jemné Melódie a hrajú to tam. ;-) Bandscan robený v Budapešti.
Dík za upozornenie, ja však Jemné Melódie nepočúvam, ja som verný Expresu, mohli by ju hrať tiež.
Ved tuto pesnicku u nas hraju skoro kazdy den na Jemnych melodiach.... Tak naco aj na Exprese
Richard Sanderson - Dreams Are My Reality, super vecička, myslím, že v Maďarsku to hrajú.
hmmm... pocuj ty si doteraz spala co ? v ktorom roku si zaspala ?
Mili moji zlati! By som to vedela tak rozhybat, ze az!!! Nesrandujem, dajte mi cas a uvidite, ze by som bola jedna z najlepsich hudobnych dramaturgov v SR! To netrepem len tak do vetra! To je pravda! Ak nahodou, tak ... moj mail mate!!!!!
Vangelis - Chariots Of Fire, naši južní susedia to môžu počuť minimálne vďaka Sláger rádiu, dosť dobrý pohodový song, u nás sa vôbec nehráva, niekedy časť z neho zahrá Slovensko, pred správami. Určite by zapadol do playlistu Expresu. ;-)
... ten ich velky letny hit od Tinušky ? priznajte expres ze ste urobili dost velky preslap a aj samotna Tina vas mozno zradila ze vybrala nooo taky hehe dost trapny text.
Este aj summer fun co naspievali moderatori FUNka pred 2 rokmi je lepsia pesnicka.
Ked vyhrala skupina Lordi vc.Eurovizie redaktor v pondelok povedal do radia,ze oni take skladby nehraju a jemu sa nepacia tak to hrat nebudu.Byt jeho sefom uz tam nie je.Skladby nie su dohrane do konca, hlavne gitarove sola.Naco to vobec hrate,len rozpravajte a hotovo.Hovorime Vam,ze ste 3-cd radio,lebo po odohrati asi 3cd ide znova to iste.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň