Diskusia k téme Rádio Viva
Skôr by sa mohli uchádzať o DS 98,3MHz 50W.
Frekvencia 100,6MHz /500W/ kde svojho času šiel Aktual, Jazz hrala spoľahlivo na pomerne slušnom území, čiže dokrývanie nejakými slabými paralelnými frekvenciami by nebolo nutné a pokrytie by kontinuálne naväzovalo na NR, TT, BA....btw. keď jazdím smer BB po R1 tak 101-ka ide spoľahlivo po Žarnovicu....ale chápem je to otázka priorít a nastavenia efektívneho biznis modelu
Neviem ci pojdeme az tak daleko ako LV . Skor si chceme posilnit oblasti blizsie k BA. Tieto male frekvencie za kazdym mensim kopcom stracaju signal alebo su zarusene. Potrebujes viac krizovych prijmov z roznych stran toto eliminovat.
Palec 22.07.2020
Ten ruch/šum/pískanie na pozadí streamu neviete vyriešiť?
Ivan 17.09.2020
sme na tento o problem nejak zabudli :) ideme to riesit.
Keby ste to potiahli v rámci západu po LV nebol by som proti...101-ka tu síce ide, ale má svoje medzery
palec: sme na tento o problem nejak zabudli :) ideme to riesit.
David: samozrejme , ze sa pokusime doplnit biele miesta v zapadokraji , kde este nevysielame.
Bude sa Rádio Viva uchádzať o voľné frekvencie v jesennom výberovom konaní?
Ten ruch/šum/pískanie na pozadí streamu neviete vyriešiť ?
No niečo super. Medzi 18:00 až 20:00 zaznejú vždy také pesničky, ktoré nikdy nikde inde. Ja tomuto programu dávam 1*. Len tak ďalej. Normálne radosť počúvať. Len škoda, že to trvá iba dve hodiny. Ja by som takéto niečo vedel počúvať nonstop. Mohlo by to byť aj dlhšie, ale nevadí som rád že je aspoň toto.
Inak postreh z playlistu. Kým cca pred 2 týždňami upravili dodatky názvov skladieb z letných rotácií na "letné hity" z pôvodného "leto," tak pred 2 dňami zmizli tieto dodatky úplne, a to aj vrátanie "noviniek." :)
Žeby to synchronizované vôbec nemali?
:-)
V minulosti malo Ráio Expres veľa synchrónných frekvenciií, ale postupne ich menilo za iné frekvencie, lebo v analógu dochádza k rušeniu na rovnakej frekvencii z viacerých blízkych vysielačov a vo zvuku je počuť praskanie.
Napr. 101,1 MHz Lučenec vs zrušená 101,1 MHz Zvolen
95,4 MHz Dolný Hričov vs zrušené 95,4 MHz Čadca + 95,4 MHz Martin + 95,4 MHz Žilina
96,5 MHz Trstená + 96,5 MHz Banská Bystrica vs zrušená 96,5 MHz Ružomberok
107,6 MHz Bratislava - Horský park + 107,6 MHz Bratislava - Devínska Nová Ves - zrušené
Dúfam , že tam nebude ozvena ako to má The End v spoločnom pokrytí jedného územia totožnou frekvenciou z dvoch vysielačov..
Teraz ide 101,0 Nitra už od Serede či Galanty.
Rádia z TT toto územie tiež spoľahlivo pokrývajú.
Nepredbiehajme . Frekvencia bola schvalena na tu kotu. Je tam uz dnes vela radii nakope Hladame aj ine alternativy. :) Mame skusenost z Nitry kde 2 radia na jednej kote vyrobili parazitnu frekvenciu ktora rusila tretie radio.
V rámci TT frekvencií idú rádia z koty
Trnava - Coburgova 84, komín teplárne najlepšie Best aj Trnavské až po exit Čaradice na R1-ke....len otázka či je aj táto kota v hre?
To este riesime. Upresnim ked to bude tutovka.
Ďakujem za odpoveď :)
V akej lokalite bude umiestnený vysielač?
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň