Diskusia k téme Rádio Viva
Som zvedavý, kedy Viva spustí Trnavu.Nejak sa na to zabudlo?
...za mňa houseove podcasty aj každý večer úplne v poriadku :)
Ďakujem!
Od novembra 2020 je zamestnaná v TV Markíza ako redaktorka Televíznych novín a prevažne sa venuje témam zo školstva.
Veru tak. Staré dobré časy. Aj ja veľmi rád spomínam na to zlaté obdobie. Mne tiež veľmi chýbajú tí skvelí moderátori. Taktiež chýba z tímu aj Lukáš z ranného vysielania. Škoda, že odišli.
So Semisonicom mi Peedroo pripomenul Vivu Metropol na začiatku: s Marekom, Zuzanou, Miškou, Denisom, Mirom , Evou. Hodnotné vysielanie, za ktoré som vďačný!
Nie, použil som leukoplast. Mal som radšej sekundové? Ktoré je lepšie - Loctite alebo Pattex?
Dúfam, že si tie nahradené chýbajúce prvky dobre prilepil sekundovým lepidlom.
Super, dnes zaznela pesnička od Semisonic - Closing time
Podobné veci by potešili aj častejšie:)
Páni! Ako to, že v správach o tom nebola ani zmienka?
Aká bola rýchlosť? >250 km/h?
:-)
Dnes sme nahradili chybajuce prvky prijimacej anteny na 94.9 . Malo by to byt v poriadku. Daj vediet ako to hra u vas. :)
Menilo. Od 21_22 kludnejšie 90ky a od 22-24 tanečné pecky
Viem, poznám tú reláciu. To je tiež niečo super, jedinečné v SK éteri. Lenže to je trocha niečo iné, lebo tam sa hrá iba tanečná hudba 90. rokov. Vo Flashbacku sa hrajú 80. aj 90. roky a nie len tanečné.
Tak poč<vak v piatok o 22-24h na Trnavskom rádiu a uvidíš čo 1
Tak ako vždy aj teraz to bolo na 1*. Najlepšia relácia na Vive. Človek vždy počuje niečo zaujímavého, čo nikde inde. No a bývalé jingle rádia sú len čerešničkou na torte. :-)
Ďakujem za vysvetlenie. :-) Samozrejme je mi jasné, že novinky a rotácia A sa hrajú častejšie. Tých 3x za deň to je tak akurát. Do vyšších rotácií by som už určite nešiel. To by len pokazilo jedinečnosť Vivy. Ja som myslel tie ostatné kategórie, čiže hlavne staršie skladby, ktoré sa hrávajú bežne vo vysielaní. U tých som si všimol, že niekedy sa hrali dvakrát za deň, ale inak je to v pohode. Mne sa teraz zdá, že sa playlist zlepšil a sprestril.
Vcera sme to zistili tiez. Dakujeme za info. Pravdepodobne sa jedna o otocenie alebo odtrhnutie prvkov prijimacej anteny silnym vetrom na streche Vienna gate. Zajtra to pojdeme opravit.
Medzitym sme odstranili bzucanie v streame radia. Uz by to malo byt v poriadku.
Este k Davidovi. Kratke rotacie mame len v dvoch kategoriach. Novinky a Rotacia A. V obidvoch kategoriach zaradujeme novinky , ktore chceme, aby posluchaci napocuvali viac. Tu je rotacia 1x az 3x denne. Takze kazdych cca 6hod. Kratsia rotacia moze byt len v jednom pripade, ked o novinke hovori moderator vo vstupe a pustí si ju po nom. Moze sa stat ze uz isla pred 2 hodinami. Vsetky ostatne kategorie maju rotacie tyzden aj viac.
Dobrý deň, dnes počúvam v Petržalke na 94,9 Vivu s rušením, z 93,3 je to lepšie, nejaká zmena na vysielači, alebo ruší nejake iné silné vysielanie?
Vďaka!
Máš pravdu, ja som počúval kedysi Vivu stale (všade kde sa dalo) ale teraz už vôbec. Ide to s nimi dole vodou čo je veľká škoda ako píšeš.
Všimol som si, že Viva čím ďalej, tým viac rotuje pesničky. V poslednom čase sa už stáva, že tá istá pesnička sa hrá až 4-krát za deň. Už som postrehol aj to, že medzi jednou boli len 4 hodiny alebo 5. A popritom bývalá Viva mala playlist na celé 4 dni bez opakovania. Je to strašne veľká škoda a je to chyba, že rádio ide týmto smerom. Už to pomaly bude na úrovni ako Expres, Fun alebo Europa 2. :-( Mne sa Viva najviac páčila v roku 2017, keď mala najlepší a najpestrejší playlist počas celej jej existencie. Bol to zlatý rok. To proste nemalo chybu! Hrala sa hudba od 50. rokov až po súčasnosť. V pomere oldies a súčasná hudba - 1:1, čiže hrali sa rovnako často aj staré aj nové veci. Tak skvelo to fungovalo žiaľ asi len rok. Prečo to nemohlo zostať takto ako to je v tomto článku?
https://www.mediahub.sk/ivan-lacho-radio-viva-sa-v…
prvky antény zalep sekundovým lepidlom aby nevypadávali a aby anténu neotáčal vietor, tak ju ukotvi šnúrami na sušenie prádla.
Opravene. Vietor strhol prvky prijimacej anteny. Dakujem za echo.
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň