Diskusia k téme Rádio Viva
Prečo si myslíš . Predaj a prevod je legálny ak to odobrí rada. Zmena programu tiež. Veď aj Rocková republika to skúša už tretím programom. Najskôr rock potom správy a nakoniec jazz.
Myslel som Anténu Rock Jemne boli vo výberových predtým
Ivan a čo tak frekvencie jemných melódií tie tiež idú do výberového konania a tiež neboli získané dzentlmenskou dohodou :)r
Presne tak. Nech rada rozhodne ako , ktoré rádio ako prispieva k pestrosti spektra.
Rádio Sity má jedinečné hudobné špeciály a pokrýva aj klubovú tanečnú scénu v tomto je jedinečné. Áno zvukový obal je pôvodný od vzniku stanice no určite sa prikrývajú perinou na , ktorú majú.
Frekvencie im fungujú v pohode pokial nezasiahne vyššia moc v podobe búrky či výchrice. S tým však majú problém aj ostatné rádia , ktoré si vysielanie zabezpečujú sami. Jedinú frekvenciu , ktorú by mohli vrátiť je 98,5 30W pokiaľ je neplánujú presunúť do inej lokality v BA, kde sú bez pokrytia. Tá však nijako nepomôže inému hráčovi v BA.
Uz som sa vyjadril ze po cudzich frekvenciach nepojdem. Mame medzi radiami gentlemansku dohodu , ze ak si frekvenciu radio samo skoordinovalo, patri jemu. Tato dohoda sa z casu nacas neplni :) Aj nam chcelo jedno radio zobrat nami skoordiinovanu frekvenciu 94.9 hned na zaciatku. Keby Rada nectila gentlmensku dohodu tak nevznikne Superadio - predchodca metropolitneho Radia Viva. Ak su frekvencie nevyuzivane Rada by ich mala podla zakona odobrat. Potom uz v dalsom vyberovom kole gentlmenska dohoda neplati a moze ich mat kazdy kdo prejavi zaujem. Rada rozhodne.
Len doplním, že z Trnavy nepochádza ale študuje tam. K téme frekvencie by ozaj mohli získať 96,0 a SiTy už skončí, veď to rádio je čistý amaterizmus
Tak aspoň by ste sa mohli uchádzať o 96,0 v Ba po rádiu Sity a 93,3 vypnúť a ešte Ga 92,1. Lebo Sity my pripadá jak pred krachom stále im nefungujú vysielače.
To bolo mozno povedane v roku 2013 . Dnes sme v 2018. Frekvencie radia Viva ma radio Vlna. Niet co riesit a o co bojovat.
Nerozumiem tomuto prispevku. Ved Radio Viva stale funguje :)
V poslednom príhovore na Vive pred ukončením vysielania zazneli posledné vety: Využijeme čas a urobíme všetko preto, aby sme sa na svoje frekvencie vrátili. Držte nám v tom palce. Ešte sme to nevzdali.
Peter dostal ponuku vysielat v Rannom Show v Trnavskom radiu. Kedze pochadza z Trnavy tak to ma na skok. Z Radia Viva mu zelame vela uspechov .
Peťo má vo svojom facebookovom profile uvedené, že od 17. septembra pracuje v Trnavské rádio. Myslím, že kedysi počas vysielania odznelo, že pochádza z Trnavy.
Na webovej stránke Peťo medzi ľuďmi v rádiu Viva už nefiguruje. Myslím si teda, že ho už z tohto rádia počuť nebudeme.
Dobrý deň vám prajem. Mám otázku na pána Ivana, či mi neviete povedať kedy bude vysielať Peter, dlho som ho nepočula. Ďakujem a želám príma deň.
Tesi ma , ze na nas vsetci v dobrom spominate. :) Haloooo. Ale my sme stale tu ako metropolitne radio. :). Frekvencie Antena rock zostanu Antene rock ak rada nerozhodne inak :). My sa o ziadne frekvencie cudzich radii uchadzat nebudeme.
Bodaj by to bolo tak, že z Vivy sa opäť stane celoplošné rádio. To by ma ale veľmi potešilo.
Hlavne vtedy, keby to bolo opäť také aké bolo vtedy, lebo to bolo jednoducho nenahraditeľné rádio. Nástupca Vivy, Vlna nestojí za nič. No ale nemyslím si že sa tak stane. Ale mohlo by. Opäť by som mohol počúvať rádio bez preladenia. Jednoducho povedané všetko by bolo super.
Je nepísaným pravidlom, že frekvencie fungujúceho rádia vysielatelia nežiadajú.
Nechcem Ti brat iluzie, ale to, co pises, je nerealne. Viva je na celom uzemi v podobe radia Vlna ... a novodoba Viva je cisto metropolitne radio pre BA a okolie a nemaju financne zazemie na to, aby isli do celoplosky (nemyslim to v zlom, je to fakt). Vsadzam cely svoj majetok na to, ze pokracovatelom na vsetkych frekvenciach po Antene Rock bude prave Antena Rock :)
Viva sa môže stať opäť celoplošnou, keďže sú vo výbere frekvencie po Anténe Rock. Ja by som starú dobrú Vivu naspäť rád uvítal.
Škoda že tie nové jingle čo máte niesu už v tom istom duchu ako tie staré keď boli ešte nahovorené Luciou Vrablicovou.
To si mi nemozeme dovolit :). Povolenie by malo dorazit do niekolkych dni. Potom tam je este 15 dnova lehota na pravoplatnost. Takze september nevidim realne. Ale coskoro :).
podiel [%] celkovej počúvanosti
4. vlna 2023 + 1. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň