Diskusia k téme Ktoré rádiá by ste vrátili naspäť?
Starý dobrý Max Nové Zámky, bez dnešných " hviezd " s " vysokou" počúvanosťou
B1-tku predsa !!
Tie Jemne Melodie, co ju teraz "akoze" nahradili velku vodu asi nenamutia !!
Ja by som vrátil HVIEZDU FM a staré-dobré komentáre s Vladimírom Mečiarom.
Mohlo by sa vratit KIKS bolo to dzive radio.Aspon by sme vydeli ktore je silnejsie ci KIKS alebo KISS,-podla mna...NEVIEM
ako uz z nazvu vyplyva...jasne ze vtipne a veselo FLASH!
vidim ze nie som sam kto chce spet stare fun spred 2-3 rokov, (music files, hotline...)
RockFM bolo velmo good v casoch ked tam posobili moderatori ako Virsik,Chovanec,Cernak,Kuruc,Otcenas .... a potom este Kolibu ... prve dva roky sa dalo ... potom uz bola komercna
e+m a hlavne sobotny discoexpres dusana marusaka a petra groissa,a potom legendarny program na rock fm,ktory sa volal dmc in action-to boli slehy...
D.C.A Radio,RAGTIME,HIT FM a jeho vysielanie od 2000-2003,FUN RADIO okolo rokov 1994-2000
Asi stare radio Twist, a potom este b1-tku asi tak 2 roky dozadu. Rock FM bolo tiez na zaciatku uplne svetove asi prvy rok.
A s hlasmi ktoré som počúval najradšej ako Andrea Kučerová,Jana Grajciarová,Dalibor Bíro,Marek Behun ,technici Peter Foldvari,Jano Šárnik a ďalšie mená na ktoré rád spomínam a neprestanem spomínať.,,,Žiaľ dvakrát nevstúpiš do tej istej rieky,a tak 21.6.možme už len spomínať nedožité 12.narodeniny tohto rádia,ktoré defacto "umrelo" 16.10.2003.:o(((
ďalej by som si želal návrat do éteru starej dobrej b1-ky v tej podobe a s tými ľuďmi a reláciami,ako vysielalo do zmien ktoré sa začali lámať minulý rok, v septembi.
no isotne Hviezdu FM, potom DCA, Forte, Ragtime, stare Funko, nechal by som si nove Radio_FM, RMC samozrejme, a nechal by som si ceske Krokodyl v urcitych veciach.
ja nesuhlasim z kexxxom to ho uzcite nepoznal za davnych cias!!!
jedine radio,ktore plne vysielalo moderovane bloky aj v noci-to asi kexxx spal/ ak nepocitam slovensky rozhlas nik u nas v noci nerozpraval na zivo.pokial ide o mna ja som ho cez den nemusel,ale v noci to stalo za to, len skoda politickej propagandy
inac mnoho moderatorov sa uchitilo v slov radiach,ci uz fun,sity,expres...
Radio Nitra resp. Hviezda FM by som do etru nikdy nevratil!!! Absolutny hudobny a slovny gulas a ta nexutna propagacia HZDS, no fuj!!! Taketo radio si nezasluzilo byt v slov. eteri!!!
mozno radio nitra?
pokial idslo o nocn7 program,tak to nemal hadam nik
basnickaren vtipy,hitposky, a kontaktna noc na telefomn kopec pesniciek na zelanie,sutaziii, tak to ma na tu dobu celkom oslovovalo prakticky to bola tak trochu z kazdeho rosku trosku a vela ludi si nasla svoje...
no pokial ide o den tak ... ten uz kulhal smerom k hzds ale boli tam aj spravy a komentare inych-z dennikov z televizii,takze clovek mal prehlad aj ked nesledoval telku...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň