Diskusia k téme Ktoré rádiá by ste vrátili naspäť?
HVIEZDU to je jasne aj so vsetkymi jej super moderatormi!!!!!!
Urcite by to bolo RADIO VYCHOD.Dufam,ze sa vrati.
Jednoznacne by som vratil RADIO VYCHOD. Radio ktore prinasolo vynikajucu hudbu, zaujimave informaciu z vychodu.Jemne melodiu, ktore ho nahradili RV nesiahaju ani po clenky.A z 10 ludi kt. pocuvali Vychod, JM pocuva najviac 1 clovek.Tuto diskusiu by si mali precitat majitelia JM. Kludne nech si vysialaju JM, ale na frenvencie 98,6 a 107,7 FM nech vratia Vychod. Uz sa tesim na prieskum pocuvanosti. JM.Jozo
NA SUCHU I NA VODE..... SME POCUVALI V POHODE..... RAAAAAAADIO KIKS. A radi by sme ho spat.
Akože ja tiež JEMNE moc nemám rád,ale páčia sa mi niektoré pesničky čo hrajú.
jednoznačne rádio východ,bolo zo vš rádií najlepšie. Teraz počuvať tie jemne hovadiny ma nebaví
No neviem stále pochopiť prečo vám tak strašne chýbajú tie tuctové rádiá, kde sa dokola hrajú hity len s Top 10. (Celý deň a stále dokola to istééé)
Mne osobne a mojim priateľom dosť chýba na západnom slovensku rádio Req time. Podotíkam, že to bolo posledné "undergroundové" rádio ktoré zostalo. Teraz musím počúvať už len Viedenské rádio FM4 na 103,8 FM. škoda ,že je v nemčine.
Ale vždy lepšie ako Fun rádio, alebo Expres a ostatné
istotne radio koliba,radio flash a radio tatry,sorry mr whistller,alebo ......mozno.......rock fm.......znie to ako anarchia co......vasa a
jednoznacne radio FLASH, bezkonkurencne radio to bolo
jednoznačne stará Rebeca, taká kde cez deň hrali Iron, Stratovarius... a kde bola Metelica
Aj RÁDIO T,pretože som ho ešte nepočul.Má niekto z toho rádia JINGLE?
Aspoň niekomu sa páčilo Toprádio, ani hudba nebola zlá. Som zvedaváá, aké bude to rádio Košice.
ja by som vratila stare dobre funradio. :D
ja by som vratil stare dobre Kosicke TOP RADIO,teraz je tu velmi slaba informovanost o diani v meste,mohlo by uz zacat vysielat planovane radio KOSICE
Však ja ti tvoj názor neberiem, tak neviem, prečo sa nevyjadríš aj Ty. Je otázka, ktoré rádiá by sme vrátili späť, tak som odpovedala a povedala svoj názor, tak neviem čo ja rešpektujem aj iné názory a neviem, či si tie rádiá počul, čo som spomínala. Mne sa páčia Top, Východ a Rebecca, tak mi to neber, ani ja ti neberiem tvoj názor.
Čisto Tvoj subjektívny názor. Ja si myslím niečo iné :)
Najviac by som si priala rádio Rebecca, ale to martinské keby vysielalo aj v Košiciach, pretože hralo presne tú hudbu, ktorú ja počúvam ako hardrock a melodický heawi. Najradsej som počúvala rockovú hitparádu s Petrom Cingelom vo štvrtok večer na intráku, to sa už nevráti. Na Slovensku nemáme rádiá, zaradené podľa hudobných štýlov ako v Čechách, pretože by sa im to nevyplatilo. Chýba tu melodické rockmetalové rádio. Potom by som sii priala rádio Východ, tie jemné melódie sú otrasné, lebo na východe sa nezabúdalo na hudbu olddies, ktorú tiež milujem, potom možno aj košické Top rádio, i keď z počiatku som si nemohla zvyknúť, ale tam hrali kvalitnú hudbu, chýbalo však trošku viac kontaktu skvelých moderátorov ako Mareka Petráša, Petra Hermana, Doda Kuriľáka, či Barbary Štubňovej, no boli dobré súťaže a aj potulky mestom Košice veľmi dobre poddané, keď prišlo Okeytop, niečo hrozné, katastrofa, však aj rýchlo zaniklo a potom možno aj staré Rockfm, od jeho úplného začiatku po rok 95, FM je niečo strašné. Teraz sa možno tak dá Viva, RTI Poprad a rádio Slovensko, ale tie dve predtým majú veľmi ďaleko do skvelých rádií, asi sa to nezlepší je to des nič sa tu nedá počúvať, dobrá hudba umiera.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň