Diskusia k téme Ktoré rádiá by ste vrátili naspäť?
Ešte raz opakujem: TWIST,REBECA ,D.C.A,NAJ/FORTE,VÝCHOD,B1
vtedy by to bol svojím spôsobom aj veľmi ťažký výber,ale radšej ťažký výber ako vyberať z ničoho.
jediné počúvatelné rádio na SR zmizlo z éteru už dávnejšie, ale to neznamená, že to tak má zostať navždy. všetci rockeri a metalisti čakajú na jej návrat. komunizmus už dávno pominul, tak prečo by sme nemali mať všetci rovnaké práva aj v oblasti výberu obľúbeného rádia. veď prachy nie sú všetko! VRÁŤTE NÁM REBECU!!!
aj ked som pocuval take ako fun, tak velmi som si potrpel aj na kvalitne lokalne radia... Forte bolo naj super a potom este hviezda mala daktore dobre relacie.. Ano, a tearz si uvedomujem, vlastne tie relacie boli vzdy pre mna dolezite.. :)
T, FORTE, NAJ - to boli super radia a super ludia v nich...skoda, ze zanikli
Tam hrajú pohodovú muziku/aj keď s dôrazom na frankofónnu hudbu/.V noci sa dá naladiť.
Máš svoj vkus, počúvaj stanicu, ktorá hrá podľa neho. Regtime, Rebecca, Nay - tri priklady rádií, ktoré "umreli", hoci hrali tú najlepšiu hudbu... Teraz ju hrá FM a má problém prežiť. Detto Lumen. Prečo sa všetci opičia po Exprese, veď nemusia?! Lebo tých 100 skalných poslucháčov ich neuživí...
Rock FM, alebo ešte E+M
tak, či tak, som spomänuté stanice počúval "minimálne"
Takze bez nejakej vacsej diskusie: RAGTIME.
na dobu kedy vysielali hrali take tracky co dnes nepocujes kolkokrat ani na _FM.
Ale, ... smola... - bolo to sukromne radio a jednoducho muselo padnut. A v tom ma dnes vyhodu _FM - chvala Bohu, ze existuje aj na Slovensku zopar rozumnych ludi v tejto sfere a vedia co je kwalitna music pre normal ludi co neziju len v ulite ved na svete funguje tolko roznych hudobnych stylov-nie iba hrat stale x-krat za den tie iste trapne komercne odrhovacky dookola vid podpriemerny Expres, nasledovany vsetkymi ostatnymi radiami u nas.
Tak!!!
Kiks,bolo jedno z prvych......bolo naj......Respect
prosim nahradte niekto niecim radio B1. to bolo vyprofilovane radio ktore ozaj hralo pesnicky overene casom a nie skladby o ktorych si -nastrocny myslia ze su dobre. (nic proti -nastrocnym) zil som s nim uz od radia Ragtime a teraz si neviem pustit radio. bolo to radio s velkyn R.
. . . bolo to best one rádio ktoré sa dalo počúvať od rána do večera. Fajn moderátori hudba na želanie atď. Bohužiaľ zostali len spomienky :-(
jednoznacne RADIO KIKS v rokoch na prelome tisicrocia
jednoznacne RV, po kt tu zostala diera plus v dalsich regionoch by urticite posluchaci privitali byvale radia zo siete b1
Ja som bol jednym zo skalnych pocuvacov DCA. Na svoju dobu - ako pise Hemendex. Ostatni zavideli pocuvanost, robili sa radia pre ludi, nie peniaze. Z Rebeky sa rychlo stal odpad, pociatocna snaha Expresakov tiez rychlo vyprcla... Tak som skoncil u neotravujuceho, vyvazeneho, objektivneho a prijemnymi hlasmi disponujucom... Radiu Slovensko. A hudba? Tu hraju kvalitnu, no ked mi srdiecko zatuzi po niecom specifickom, v ere mp3 techniky no problem... =)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň