Diskusia k téme Ktoré rádiá by ste vrátili naspäť?
Firma, ktora ju prevadzkovala, dodnes funguje, takze je to velmi jednoduche. Staci len zmenit napln odbavovacieho systemu. Cisto softverova zalezitost. A samozrejme jeden telefonat Dj Flebovi. :)
stare FUNko , REBECA, TWIST, DCA , KOLIBA, RMC, VYCHOD, B1 ,FORTE
určite najlepšie žilinské Rádio Fajn :)
RADIO ZET ZILINA
RADIO REBECA
RADIO FAJN
KISS FM PARTY
Ja jednoznačné NAJ-ko. Na to mám pekné spomienky. Dokonca mám ešte nahrané pesničky na kazete :D
ÁAAAHOJTE, Horeháj, Nedelné-oné, Zlatá žila... Rádio Koliba... původní sestava, původní pořady...
... rádio KiKs a rádio Východ!!!
http://www.permon.eu/resources/BP3-2012.pdf
Na prvej strane a potom pokračovanie na 14. strane.
PS: Nevedel som kde presne to zaradiť, tak to dávam sem.
Tak by si to zaslúžilo DCA Rádio to na prvom mieste a potom Koliba v pôvodnom zložení bola super.
staré pôvodné FUNRADIO,KOLIBA,REBECA,B1,TWIST,VÝCH OD a DCA.Oj to boli časy,keď aj SK éter bol rozmanitý a niekedy nastávali chvíle,že človek musel vyberať medzi2 alebo aj 3 stanicami v jednom momente.Všade bol dobrý program.
Rádio Koliba v pôvodnej zostave moderátorov aké bolo na začiatku...
pre mn ako technika, ktory vysielal vo
Fore a Naj s menami ako zuzka cizinska, jano meciar, stanka jakubikova, dalia sakovicova, brano dvonc, bidlo bidelnica, jozo stopka, zuzka sikulova, jopo... boli casy pekne.... velmi pekne... spominam na ne rad a vsetkych zdravi marek "john"
tak sua budem aj ja.
B1, B1 a zase len B1. Aspon tu mame Radio Best.
Rad by som vratil Flash.Ale vsetci ybehli do BA.Maju tam lepsiu stravu a urcite aj vyplaty.Nedalo sa donekonecna doplacat na prominentnych ludi.
Aj ked GoDeejay že vraj nahrádza DCA radio.DCA je DCA
nemam pocit ze by radio flash zivorilo jedinym dovodom preco zaniklo bolo ze im RPR nepredlzila licenciu udajne porusili zakon tym ze neskoro poziadali o predlzenie licencie.neviem ci si to este pamatate ale radio flash v isto obdobi ziadalo o volne frekvencie po celom slovensku.RF sa malo stat celoplosnou stanicou a vsak ani jednu z pozadovanych frekvencii nedostali.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň