Diskusia k téme Rádio One
v case fotenia fungoval ako Expres 92,7 tak aj čerstvo rozvysielana 88,1-ka Best-ka....One-ko zo Žarnovice nefunguje hadam aj 2 roky....ale slušne to supluje 91,4 ZH preto ich to asi moc netrápi, ze predmetny vysielač je off
Tak snáď redakcia v prehľade frekvencií pri tej 99.6-ke doplní poznámku "nevysiela". :)
Aha, vďaka za info. 88.1 BEST FM a 92.7 EXPRES, tieto 2 frekvencie normálne fungovali.
Uvedená frekvencia nefunguje dlhodobo sam som si to overil pri fotení vysielača.... http://kuvang.blog.cz/galerie/fotogaleria-vysielac… ....taktiež aj pridelena frekvencia pre Novu Baňu je od pridelenia RVR nerozvysielaná čo je trochu škoda lebo ťah R1 by bol od NR po BB kompletne pokrytý....
Včera pred ôsmou ráno len šum, funguje vôbec táto frekvencia ?
Chvala ti za peknu reakciu! Ale naozaj reagujes na spam z dielne mirgo :)
Pripomínaš mi jedného nemenovaného diskutujúceho :-) Ale k veci, Rádio One momentálne nemá pridelenú nijakú frekvenciu v Košiciach a okolí, takže do KE nemôže ísť. Najbližšie licenčné konanie však bude už túto jeseň, veď ako každú jeseň, budú zverejnené voľné frekvencie a neskôr aj zoznam žiadateľov o tieto frekvencie, tak to sleduj, bude sa o tom písať ako tu v diskusiách, tak aj v článkoch. Samozrejme nie konkrétne na tému One v KE, teda ak tam to rádio nebude o nejakú prípadnú voľnú frekvenciu bojovať
Áno, pôjde. O pol hodiny Ti ide vlak :-)
Nie, nevysiela, toto "rádio" rieši distribúciu signálu na vysielače iným, lacnejším a podľa mňa modernejším spôsobom
Prosim vas vysiela radio one aj cez satelit? Ak ano ake su parametre pre naladenie...
Zachytil som medzicasom ze kvalita zvuku je velmi slaba ajv BB.
Cez Lučenec som išiel nedávno 2x. Prvýkrát 25.7.2014 a v tento deň bola frekvencia off bol tam len šum. Druhýkrát som išiel 9.8.2014 a to už 93,5 hrala ale ten zvuk je moc nekvalitný. Keď porovnám zvuk v Leviciach na 92,3 a v Lučenci na 93,5 tak v Leviciach je ten zvuk perfektný a kvalitný ale za to v Lučenci je ten zvuk slabý.
Ahojte. Nema niekto informaciu co je s vysielanim na 93,5 ? Di
Mešká vám čas bezmála 1 a pol hodiny na 90.5 MHz.
Minulý týždeň v sobotu som išiel cez Lučenec a frekvencia 93,5 vôbec nešla. Bol tam len šum. V Rimavskej Sobote na 92,9 išlo v poriadku.
Presne na toto som narážal už pred vyše dvoma týždňami, sa divím, že to za toľko dní nedokázali dať do poriadku.
One ide niekolko dni v BB na 90.5 nepocuvatelne - chrci to ako na hranici prijmu, nevypisuje ani RDS, autoradio frekvenciu nedokaze same naladit.
Na 90.5 to ide akosi nahlas, navyše je to nejaké rozladené.
http://www.radioone.sk ešte zatiaľ nefunguje u všetkých providerov (ešte nie sú prepísané DNS záznamy), narozdiel od http://www.oneradio.sk
Zhodou okolnosti som sa vcera cez fB informoval, ako to je s webom, a dostal som info, ze prave v priebehu vcerajska dochadza k jeho spusteniu ... dnes som to skontroloval a ide. Dalsie weby postupne, v poradi - Rock, Retro. Novy web je pekny, informacne vsak dost jednoduchy. Vsadzaju hlavne na hudbu a jej prezentaciu aj na webe. Definitivne sa odklonili od "Vasho regionalneho radia", co je ich prax v eteri uz niekolko mesiacov.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň