Diskusia k téme Rádio One
Kedy budete mat webovky a pojdete cez net? Som zvedavy na vase vysielanie. Zatial som pocul len slova chvaly, tak si to chcem overit :)))
Ahoj, si prvý poslucháč, ktorý sa ozval do eteru, takže aj nás si nesmierne potešil. Prajem ti pekne dni a zachovaj priazeň, budeme sa snažiť nesklamať (nielen teba)..
Vsetko v pohode ste super ... Len kedy spustite web. Ten web mal byt uz davno vopred ... (sorry ale logo neratam...)
...velmi ma tesi, ze ste aj tu... :)
...prave na tento mail som nemyslel, to som ani necakal, ze mi odpisete, myslel som na mail o spolupraci, kedze mam zmluvne internet radio, ale samozrejme nemozem zase ocakavat, ze budete reagovat na nieco, co vam nevyhovuje do vysielania...
...dakujem za odpoved, velmi ma to potesilo... :)
Telefonovali sme spolu Albert v sobotnom vysielaní ráno a preto sme ti už na mail neodpísali..a nie je zvykom odpisovat na každy mail v radiu..Zu
...co povedat, posielal som uz aj nejake maili, ale odpovede som sa zatial nedockal :(
SKUSTE IM TAM NIEKTO PREPOSLAT, NECH ROBIA NIECO AJ S WEBOM... LOGO JE SICE PEKNE ALE...
...musime asi vydrzat, kym sa rozbehnu web stranky radia...
...vysielanie je zatial v pohode, trochu budem viac cakat na to tradicne vysielanie v strede tyzdna, zatial vysielaju take uvolnene moderovane bloky o comkolvek... :)
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň