Diskusia k téme Rádio One
Sem tam sa sekne zvuk, zaujímavé, signál je ale veľmi silný, je to jeden z najsilnejších TP na 1°W.
Dobrý deň,
na kóte je značná porucha a na odstránení sa usilovne pracuje!
mino
už o probléme ohľadne 90.5 vie, ZV stále hrá.
90.5 BB ONE teraz šum.
už ide z vysielača LC toto rádio ? ja bývam asi 30 km od LC a zatiaľ som nič nenaladil ,napr v LC sa dá chytiť aj trebárs slabo ? nevie to náhodou niekto kto tam býva ?
Má niekto funkčný stream na rádio ONE NR ?
A nepatrí náhodou ten spomínaný Adam k novým moderátorom?
mňa Tí noví sú lepší, kvalitnejší a zábavnejší.
Kde sa stratili? Adam, Oliver, Janka. Po dlhom čase som sa vrátila domov a počujem nové hlasy v rádiu ONE. Prečo tie zmeny
Písať normálne, zrozumiteľne a nezavadzajúco!!!
Hlavne, že RVR napísala frázu: "Vhodné len pre Rádio One" - to je zavádzajúce. Mali napísať "Vhodné pre spoločnosť/subjekt pre ktorý spoločnosť Rádio One skoordinovala kmitočet. Nabudúce nech píšu normálne a nie ako hotentoti!
zistite niekto či One má v pláne skoordinovať niečo aj pre Prievidzu v blízkej budúcnosti :)
..neviem čo tu robíš okolo takejto somariny veľké haló. Neviem čo je na tom nepochopiteľné z toho čo ti poslali. Stream je distribuovaný na web zo štúdia, čiže opozdenie je minimálne. signál pre VKV je distribuovaný do nejakej tramtárie a potom na satelit a na dané vysielače. Opozdenie je obdobné tomu čo ti napísali. Keď mali stream cez ABRADIO tak stream meškal z toho dôvodu že ABRADIO odchytávalo ich signál cez FM pásmo a posielalo na svoj server. Nechápem čo je na tomto nepochopiteľné a čo konkrétne ťa na ich vysvetlení dostalo.
Dobrý deň,
je to možné preto, lebo stream ide do serverovne "na priamo" zo štúdia a na
kóty sa signál šíri cez satelit ktorý má oneskorenie cca 3-7 sekúnd.
S pozdravom Milan Homola
Lenže to oneskorenie je až príliš veľké, okrem iného zo satelitu to ide s 90.5 a 89.7 synchrónne, aspoň teda donedávna ešte šlo.
Nie som si uplne isty, takze ak vie niekto, ako to naozaj je, dajte vediet, ale myslim si, ze oneskorenie VKV oproti internetovemu streamu moze byt sposobene jedine tym, ze sa na BB a ZV vysielac berie signal zo satelitu a do streamu ide priamo zo studia.
Zistil som, že stream rádia ONE BB je asi 4.5 sekundy pred VKV2 frekvenciami pre BB a ZV, teda 90.5 a 89.7, tie 2 frekvencie idú úplne synchrónne, toto už je ako možné ? Počúvaný stream ONE BB rádia: http://217.75.92.14:8000/xstream.m3u
Nedávno hľadali moderátorov do štúdia v BB, skôr by som povedal, že po polnoci je idealny priestor pre štart niekoho nového a vychytanie chýb... Nepôjde asi hneď do dňa.
Teda dnes je to prvý krát? Zaujímavé že rádio ktoré má málo moderovania prišlo s nočným moderovaním
To odkedy sa na One v noci a dokonca po polnoci moderuje?
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň