Diskusia k téme Rádio One
Pri tom na koho je radio hudobne cielene, je lepsie ze nie su:-)
Ja som minule počúval otvárak hodiny o 8.00 a hneď po poslednej pesničke z predchádzajúcej hodiny išiel jingel a po ňom moderátori. Ale inak neviem, či cez deň tiež nejdú.
Ešte jedna zaujímavá vec, zdá sa mi, že na frekvencii 89.7 MHz to hrá o niečo tichšie oproti 90.5 MHz.
Všimol som si, že bystrické ONE rádio pridalo do RDS CT a EON, EON nemám na 89.7 napríklad. V RT je Najviac Hudby Cely Den !!! 90,5 MHz (nie som si istý či to tam bolo aj predtým), na 89.7 je ZV frekvencia samozrejme. V RT by mohli začať vysielať aj názvy pesničiek, podobne ako to má FUN, Expres, Viva a Jemné Melódie.
ani tak nemeditujem nad moderatormi, ale skor nad tym, ako znie podvyzivena MP2 pri 128 kbit/s. Aspon to prerusovanie tam uz nie je.
vy prd makovy viete.to radio ma take plany ze sa z toho este velmi budete cudovat.ale oldies od nich necakajte.a pokial ide o moderatorov-skuste popocuvat inde-max,g3,yes...na celoplosky sa nechytaju,ale v ramci lokaliek su tam top moderatori a nielen tam ,su aj ini ktori tiez s citom vyberaju ludi za mikrofon.napr.kiss.
a prosim roznych pseudoodbornikov na moderovane slovo aby sem nepisali.chodte na konkurz a posadte sa za mikrofon,potom sa mozete vyjadrovat.
Moj tip - prenosovku, ktora je dost draha, posunuli do Nitry, a aj vysielac v BB je napajany zo satu.
Tu v BB chytám One aj na zvolenskej frekvencii (bez RDS), signál by mal byť distribuovaný zo satelitu na vysielač, zaujímavé, že oproti BB frekvencii nemá tá zvolenská žiadne oneskorenie, hrajú synchrónne.
Univerzalne veci nie su dobre.Pretoze take radio by bolo pre nikoho.Staci vyjst do zahranicia a tiez su radia pre rozne vekove skupiny ludi. One hra vybornu hudbu pre mladych.
pre mladých ludi.. to suhlasim.. ale nie pre ostatných...alien to v tomto prípade vcelku vystihol.... povedzme si že univerzalne rádio aj tak dnes nenájdeme
One nehra vykopavky a la 80te roky, lebo nehra pre domovy dochodcov mixnute oddelenim geriatrie ako Hit Fm. Naopak mlada, zaujimava, svieza hudba pre MLADYCH ludi.
tak kvalita sa neda porovnavat.. kadečo na hit sú zaujimave kusky miestami až 80te roky... one..naproti tomu je nezaujimave
Ja naladím HIT FM na 97,4 Fm a ONE na Nitrianskej 90,6Fm a mne obe hrajú veľmi dobre bez šumu tak neviem
Od hudobnej podoby to ma dost daleko. Radio s novou hudbou sa neda davat na jednu ciaru s radiom, co je siroke a hra kadeco. Neviem ako na satelite ale z terestrialnych vysielacov hra hit fm velmi zle oproti one.
Nejaku dobu som pocuval One aj Hit FM. Nakoniec som skoncil pri Hit FM. Zda sa mi, ze to radio robi velke pokroky. One som nemohol zniest kvoli hroznej kvalite zvuku cez satelit, ale hudobne je dost podobne.
No myslím si že ONE e ako stvorené pre 15-22 ročných také hitparádovky celý den,málo rozprávania,ked už správy tak také rýchle a aj rýchlo odkecané,tie jingle ONE mi príde ako FUN RADIO 2
ak budu vysielat taku kvalitu zvuku ako doteraz,tak urcite nie
co vravite na to ze rozsiruju vysielace bude to mat uspech ked zatil ani pocuvanost nije dobra
Na 99 percent chyba u nich, nejde ani ich stream ( http://www.abradio.cz/player.php?kod=130&quality=a… , avšak RDS ide, vysiela sa PS, PTY a RT !
Stream rádia One NR je OK.
Aktualizácia: Už One BB opäť vysiela, vrátane streamu.
Ja pocuvam netovy stream a kvalita je vyborna. Neviem posudit ako satelit, ale mne stream (pocuvam Nitru) vyhovuje. Uz ide aj 128kbps.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň