Diskusia k téme Pre redakciu
Zdravim, v sekcii on air som nenasiel radio Kosice, vari nevysielaju informacie o vysielanych pesnickach ?
dobrý večer,čau treba vymazať plán už to vysiela a ešte stále je tam a ste zabudli dáť preč spolu vydaním správ,dakujme,dovi,čaute
dobrý večer,čaute ide best FM v spišskej novej asi treba oznámiť na rádia.sk a u vás v štúdio nahláste a oznámte od dnešného večera už vysiela a je spustená ta to frekvencia až jú pri Sabinove naladil jeden kamarát Jožko z šarišských Michaľan,ahojte,servas
V kosiciach vysiela z heringesu tak ako antena rock. Opravte si to
Myslím si, že by sa dole medzi "iné stránky" zišla pridať stránka Jihlavského DX & HiFi Clubu.
Dobry den, prosim pridat Fun Radio Letne Hity aj spolu s playlistom. Narodeninovy event stream ukoncil vysielanie o polnoci a od 7:30 funguje uz letny stream. Je ale na event pozicii teda nie ako bol oznaceny po minule roky summer. Neviem preco to tak spravili tento rok. Takze link na stream: http://stream.funradio.sk:8000/event128.mp3 A este poznamka ked som sa pokusal spustit narodeninovy stream ked vysielal cez vasu stranku tak nehral asi ste mali niekde v linku chybu.
Ahojte redakcia,opravte si adresau radia liptov,spravna je Sturova 41 Liptovsky Mikulas.Ahojte
Je to novy letecky radar...teda bude keď to dokoncia.
vazena redakcia. nevedeli by ste zistit, co stavaju v slanskych vrchoch nad obcou backov? zatial to este len stavaju, vyzera to podobne ako vysielac makovica, velka zelezobetonova stavba. hladal som nieco o tom, ale nic som nenasiel. dakujem vam
aby sme to teda uviedli presne, pozreli sme zakon - licencia v tomto pripade sama zanikne:
§ 53 Zánik licencie - Licencia zaniká ... f) uplynutím 360 dní odo dňa nadobudnutia právoplatnosti rozhodnutia o udelení licencie, ak osoba, ktorej bola licencia udelená, nezačala vysielať
v kazdom pripade maju cas este tak mesiac a pol :)
pokial viem,tak do jedneho roka,ked nespustia svoje vysielanie,tak by im rada mala licenciu automaticky zobrat.
ako uz uviedol Pali, este je do vyprsania platnosti licencie par piatkov:
RADIO FORMAT CONSULTING, s.r.o., Hviezdoslavova trieda 755/14, 949 11 Nitra
Názov programovej služby: Rádio ELÁN
Frekvencie:
92,0 MHz Prešov
99,4 MHz Banská Bystrica
Číslo licencie: R/127
Platnosť licencie: 31. 7. 2014 – 31. 7. 2022
Lehota vyprsi na konci jula, Rada sa tym bude zaoberat najskor po prazdninach. Frekvencie sa teda realne uvolnia pre konanie najskor na buduci rok.
Elan este o licenciu oficialne neprislo, este len teraz niekedy uplynula/uplynie rocna lehota, takze este sa tym bude musiet zaoberat Rada;
Udaje chybali ale uz su doplnene, s miernym meskanim, bola dovolenka :)
Tak už definitívne prišli o licenciu ? Článok od vás som nenašiel.
Na 101.8-ke nie je PTY "INFO" ?
https://www.radia.sk/radia/vlna
Pod frekvenciami vám chýbajú RDS informácie.
dobrý večer poprosiť opráviť oznámiť aj vymazať plán na frekvenciu 88,2 MHz,čaute
aj tak najlepsie regionalne radio bola Duha.vysielanie farebny cocteil ,ci pduha Jubilantom,Duhovka ,atd boli velmi ob.lubene skoda ze uz nik nemal zaujem o znovu zrodenie,
Prosím vás zmeniť číslo do dopravného servisu. Europa 2 nemá prebraté od Zelenej vlny RTVS, ale od Stella centra.
Děkuji za písničky Teamu, jsou moje srcovka. Jsem z ČR tak jsem si pustila vaše rádio , když jsem četla na fb, že v sobotu hrajete Team . Tak už mám na sobotu program Děkuji Eva
Dobrý deň.
Urobili by ste rozhovor s riaditeľom Rádia Šláger, ako ste to urobili za čias Rádia Go Deejay?
Nakoľko sa zameriavate na rádia, nebolo by zlé, priniesť informácie čitateľom rádia.sk. Prajem pekný víkend.
Uz niekolko dni ziadne nove spravy, zeby sa na radiovom trhu nic nedialo?
Tie ranné show sú dnes všetky na jedno brdo. Niekedy mali rádia svoj vlastný formát, hudobný obal, moderátorov... dnes je všetko robené podľa šablóny, vstup moderátora je presne časovo vyhradený, pesničky vyselektované softwérom, telefonický kontakt s poslucháčom je len keď je nejaká výhra na obedňajšie menu do McDonald´s...
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň