Diskusia k téme Pre redakciu
Je zaujímavé, že takéto niečo sa tu vôbec objavilo, keď to vôbec tak nie je a nikdy to tak ani nebolo (tu chybne uvedené RDS PS). Príde mi to tak, že redakcia si to ani neoverovala a len tak naslepo tipla. :-)
No áno, je tam dosť chybných informácií, čo sa týka RDS PS českých rádií, tak veľmi vzorne je to spravené tu: http://www.dxradio.cz/jidxc/fm_cr.htm
Teraz som si nie istý, ale zdá sa mi, že Wow-ko v RDS PS napr. na frekvencii 90.5 má uvedenú aj frekvenciu.
Slader mi v aute, mobile a nete pise =SLAGER= pred rokom tam bolo BestFM a este pred ... =DEEJAY= tak je to OK mas super mobil a zle autoradio...
Nemaju tu pri nektorych radiach len zle PS ale aj ostatne takže budem davat zaradom ako som si všimol že to je zle...
Takže ... Expres je odšktrnute že nema CT a ja CT na veži pri exprese mam normalne v poriadku (99.5 a 106,2)
Dobre Radio je tu odšrtnute že ma RT aj CT aj TP a TA neni pravda ani jednu tych popisanych funkcii nema (testovane na hifi veži a autoradiu pri vybornom signali testovane na 97.2)
Europa 2 zase nema CT a v članku mate že ho ma (103.7) a PTY ma už davno POP M nie ROCK M
Pri radiu Kiss mi na autoradiu nabehne TP ale v popise mate že to nema (90.8 , 104,1)
Radio Košice zase mate napisane že nema PTY a pritom mne vyhodi že ma to PTY ROCK M (90.4)
Radio Prešov zase ne CT ale tam mate že to poskytuje (91.4)
Radio Regina (študio košice) poskytuje CT aj TP tam mate zaškrtnute že nie (100.3)
Radio Slovensko poskytuje TA pričom v članku mate že nie (96.6 , 93.5 , 91.2)
No to je asi všetko čo som mal možnosť pretestovať
Na konci každeho Radia som napisal frekvencie na ktorych som to testoval
Testoval som to pri vybornom signali radia. Radia na ktore som mal slaby signal som tu nedaval aby to bolo čo najpresnejšie
Testoval som to na mikrosysteme LG s podporou RT , PTY , CT , PS a autoradiu Sencor s podporou CT , PS , TA , TP , PTY takže testy by mali byť na 100%
Ak tak tak si to ešte preverte a opravte to v člankoch :)
A nielen PLUS ma zle RDS: (podla abecedy):
Beta: tu BETA93,9, v skutocnosti __BETA__
One Rock: tu ONE_ROCK, v skutocnosti ROCK____
Rebeca: tu pre zmenu chyba, v skutocnosti _REBECA_
Slager: tu takisto chyba, v skutocnosti *SLAGER* (to mi pise autoradio, ale mobil mi pise "=SLAGER=")
Wow: tu WOW_90,4, v skutocnosti __WOW___
https://www.radia.sk/radia/plus
PLUS_FM_
Asi to máte chybne, išiel som okolo Nitry v sobotu a v utorok a RDS PS bolo "R-PLUS".
vdaka za upozornenie, trosku sme na to pozabudli - uz je to aktivne!
Prosím pridajte na stránku playlist aby sa dalo listovať, ktoré skladby boli odohrané. Ďakujem.
Keby aspoň boli o niečo lepšie čitateľné...
registracie sa hodia.. skor su otravne tie captcha kody.. a ja osobne by som uvital sekciu "mesta"! :)
Vdaka, FB pre Radio Rock sme aktualizovali.
Radio One Rock v sucasnosti vysiela na sieti byvaleho Hit FM, cize licencia je rovnaka tam (R/106). Z byvaleho Radia Rock je teraz One Retro (R/110)
https://www.radia.sk/radia/one-rock (FB stránka je už neaktuálna)
https://www.radia.sk/radia/rock
A neviem či je v poriadku, že sa vám tam líšia dátumy licencie.
nie som redakcia ale skúsim pomôcť. V prehliadači treba dať (ja mám chrome) opačným tlačidlom niekam na player a zvoliť možnosť zobraziť zdrojový kód stránky. Potom cez funkciu hľadať treba hľadať reťazec: "var stream={" a za tým by mal nasledovať konkrétny link. Nie je tam síce IP ale tá sa dá potom zistiť pomocou príkazu ping v príkazovom riadku
Ako zistim ip adresu streamu radii vo vasom vybere radii.
Dovod je ze niektore radia nenajdem v prehravaci inych poskytovatelov.vTuner atd.Dokazem si rucne zadat adresu do sietoveho prehravaca ale neviem ju zistit. Dakujem
Registracia bude :) Ale pripravujeme aj nejake dalsie veci, takze na to treba trochu viac casu, chceme to dat naraz von, kedze to spolu jedno s druhym suvisi. Tak este prosime o chvilu strpenia... Verte tomu, ze aj nas ten trulo neskutocne vytaca...
Opakujem ziadost o zavedenie povinnej registracie.
Vid diskusia Radio Slovensko.
Bomber zase navstivil toto forum. Je najvyssi cas sa seriozne zamysliet nad registraciou.
radia.sk ich nema odkial zobrat, musis napisat do Retra, aby pridali do streamu info o hranych skladbach a potom to tu bude
Chcelo by to playlist cez "on air" tohto radia.
Mohli by ste vo svojej aplikacii rozdeliť tie radia na Internetove a FM ako to mate tu v menu na stranke lebo fakt je to tam neprehladne a treba strasne vela rolovat kym najdem nejake radio a keď väčšinov počuvam len tie čo su aj FM tak dosť by to pomohlo kedˇže by som nemusel hľadať v toľkych radiach.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň