Diskusia k téme Pre redakciu
dobrý deň,čaute Prešove a okolí ide rádio Košice na frekvencií 90,8 FM a treba oznámiť áno pre redakciu,dovi,čau
dobrý večer,čaute kedy sa spustí Trebišov,Nitra už ten týždeň do piatka už by sa mohlo trvá to dlho ako ostatne vysielače best FM už idú ako žarnovica,Bytča,Piešťany,Trenčín,Zvolen,žiar nad Hronom,dajte mi vedieť informáciu kedy sa to spustí,dakujem,dovidenia
Rádio KISS okrem PO a KE má ostatné vysielače dlhodobo vypnuté. Moderované vysielanie podľa ľudí blízkych z rádia tak skoro nebude ak vôbec nejaké bude. Mohli by ste zistiť bližšie info.
Ďakujem.
Aj tú ikonu vysielača, označujúcu umiestnenie vysielača na mape pri frekvencí 88,5 MHz Dubnica ste ešte neopravili. Stále je na inom paneláku, kde ten vysielač vôbec nie je. Prosím o opravu, nech to nezavádza. Ďakujem!
Este to L-Rádio ste stale neopravili, od 2.9.2014 sa vola "Rádio Liptov", maju novy web aj facebook stranku. Vdaka
dobrý deň už ide rocková republika 3 časť Bratislavská frekvencia 90,1 FM,poprosiť upraviť,dakujem,dovi..
Aj ohľadom dubnickej 88,5 - údaj máte dobre, že je na Kollárovej ulici 1308/34, no ikona vysielača na mape je síce na Kollárove ulici ale na paneláku číslo 1303/13.
Dala by sa tá ikona premiestniť z paneláku č.13 na panelák č. 34?
Ako som už písal v inom vlákne - potvrdzujem spustený Martin (Anténa Rock). Žilina neviem v akom je stave - pokúsim sa to zistiť do konca týždňa priamo v ZA (ak ma dovtedy niekto nepredbehne).
RÁDIO ANTÉNA ROCK:dobrý večer aj poprosiť úpraviť frekvenciu 98,7 martine a lučenci 89,1 FM,dovi,čaute
Este by som poprosil upravy v sekcii: rádiá:
Radio Sport: od 30.9. je kosicka 103,2 vypnuta, uz bezia na novej 93,1-
L-radio sa od 2.9 vola "Rádio Liptov".
mate ho mat :) https://www.radia.sk/radia/fun-kylie-minogue
Prosím, pridajte tento stream na stránku a do aplikácie radia.sk aj spolu s playlistom. Tá ich ,,dokonalá,, aplikácia, na ktorú si robia reklamu vôbec nefunguje na mojom zariadení keďže nepodporuje asi všetky zariadenia. Vaša aplikácia je najlepšia, pretože sú tam všetky rádia na jednom mieste.
https://www.radia.sk/radia/antena-rock
PTY už je ROCK M.
To uz ako fakt tu treba pisat cisla domov v amerike aby sa dal pridat prispevok ?! To som este nikde nevidel :D Napr. teraz ze fotka nejakeho americkeho domu a na nom cislo domu 1177 :D
Mne na veži píše v PTY nie POP M ale LIGHT M
Zrejme prisli nato ze spytat sa 29 ludi v prievidzi nieje zrovna najlepsia vzorka pre cely dany region :-) a ked si chces u nich objednat a zaplatit regionalny prieskum, tak ani sa to neda, esteze existuje viac takych firiem.
nie je to chyba, Median nam tieto informacie uz neposkytuje, takze od 2013 mame len celoslovenske cisla
Ahojte
Keď si prepnem tabulku počúvanosti na jednotlivé kraje tak najnovšie porovnanie je iba za rok 2012. Je to zámer alebo chyba? dík
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň