Diskusia k téme OLDIES = Radio Best
Je to ozaj vynikajúce, len škoda, že som sa ešte pre nedostatok času k počúvaniu nedostal.
Co hovorite nato,ze sa konecne vratila Party s Dusanom Marusakom do slovenskeho eteru,ale tento krat nie na radio Viva,ale na radio Best a radio Sity:-)Konecne sa da zase pocuvat nieco kvalitne v nasich radiach:-)
Aj ked pocasie maju momentalne idealne hrat sa s vysielacom na stoziari. No nic, ved oni vedia najlepsie, kedy to spustit :D Rock Radio zatial nema ziadne stranky, resp. o nijakych neviem. Ozaj, ak chces, posli mi mail na seba ... tiez som z BB, tak si budeme mat co povedat :D aj mimo toto forum.
Ahoj, presne to...však ešte majú nejaký čas...uvidíme..tiež ale pochybujem, že to teraz v priebehu takej krátkej doby spustia, nakoľko to doteraz nespustili...zdá sa, že len samé sľuby a skutek utek...
Inak to Rock Rádio už má nejaké stránky ?
Cau. Usudzujes podla tej poslednej znamej informacie, ze to spustia v prvom stvrtroku? :) Ja im uz neverim ... ;) Kludne by som sa aj vsadil, ze to v marci nebude. Tipujem, ze ich predbehne aj ONE Two, teda Rock Radio :)
že do konca marca pôjde BB, majú už len 7 dní. :-D
Bestko na svojej stránke robí prieskum. Zapojte sa :D
Zaujimave. Toto sa vonkoncom neda povedat o Rajeckej doline, kde zilinske mestske vysielace nejdu zrovna najlepsie.
Najhorsie su: Radio_FM 91,9 z Dubna, ktore ledva zachytim. Potom E2 na 102,8 Mhz z Domu techniky, ktore v RT este ako tak ide (porovnatelne so Souchou Horou 106 MHz), ale v Rajci si uz neskrtne. Hornet z tej istej lokality ide podobne.
Jednoznacne najlepsie ide Lumen z Velkeho Hradiska, pricom ten smer je najviac zakrty kopcami nad RT. Teda presne naopak, akoby clovek ocakaval.
Velkou nevyhodou je blizkost Krizavy a Velkej Luky, odkial pali 6 radii vysokymi vykonmi, co sposobuje pretazenie vstupneho dielu menej odolnych prijimacov. Tento problem v Bytci asi nie je.
Rádio Best zo Žiliny ide v Bytči až po začiatok Považskej Bystrice, bez problémov, stereo, RDS, nulový šum a krásný zvuk. V Bytči v pohode sa dajú naladiť všetky stanice s vysielačom umiestneným v ZA a okolí, v PB a okolí, MT a okolí a dokonca stereo aj s RDS aj z TN, NM, BB a NO okrem toho poľské a české rádia.
Od kedy vypli Jemne 90,8 tak Hitko zo Žiliny sa dá ale veľmi slabo chytiť aj pri Trenčíne.
Toto rádio má veľmi dobrý dosah z vysielača zo Žiliny. U mňa ide ako jediné rádio, ktoré vysiela priamo z mesta Žilina aj s RDS. Pritom výkon má najmenší a signál musí prekonať 32 km a to ponad vrchy Malej Fatry. Z ostatných rádií chytím aj 90,8 Hit, ale to len veľmi slabo a taktiež slabo 92,7 Viva a napríklad takú Europu 2 zo 102,8 alebo Hornet zo 104,2 vôbec
Ja som tiež najprv videl, že tento štvrtok, asi je to tým, že sa už neviem dočkať štartu. :-)) Aby nakoniec Rock neodštartovalo skôr tu. :-P
No, uz som siel privolat skorsi start :) moja chyba, dik za upozornenie ;)
radio bude spustene tento s t v r t r o k a nie stvrtok!!!
No vida, dik za reakciu. Potesi, ked sa niekto kompetentny ozve. Este posledne technicke otazky: pojde o samostatny okruh, alebo bude vysielanie identicke s niektorym z inych (BA, pripadne ZA)? A co vysielac, bude realne na vodojeme Kostiviarska? Lebo tipoval by som, ze to nakoniec pojde z obchodneho centra Europa :) Dakujem za doplnujucu odpoved a vo stvrtok sa pocujeme :D
tento stvrtrok BB spustime, tak ako sme slubili koncom minuleho roka v tlacovej sprave: na prelome rokov 2010/2011 (rozumej koncom 2010 alebo zaciatkom 2011). Je to v predovsetkym otazka technickeho riešenia na ktorom pracujeme...
dik za trpezlivost
Vase radio BEST
Stalo sa ... uz davnejsie v decembri. Odpoved na mail ziadna ;)
Ved im napiste do radia, ze slubili, ze BB mala byt v decembri alebo koncom / zaciatkom roka a nic z toho.
Presne tak, všimol som si to...ako keby tam tie technické záležitosti ohľadom BB ani nevideli, proste to ignorujú...v tomto ohľade už majú odo mňa mínus a to tu ešte ani nezačali vysielať...
A vies co je smutnejsie? Ze nie su ani schopni odpisat na tuto otazku ohladom BB svojim (moznym buducim) posluchacom v ramci facebooku (ked si uz zriadili profil a chcu mat fanusikov). Nehovorim, ze tam musia rozpisovat litanie, stacilo by strucne: "koncom mesiaca", alebo nieco podobne. Isteze, povinni urobit to samozrejme nie su. Ale ak si len trosku vazia svojich posluchacov a fanusikov, patrilo by sa.
stále nič, ktovie kedy to už konečne spravia i pre BB.
naladil som si Vás pred istým časom a dnes som s Vami denodenne
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň