Diskusia k téme OLDIES = Radio Best
Zdá sa mi, že Bestko s pribúdajúcimi frekvenciami, nie že ide dopredu, ale skôr dozadu. Zase nasadili prvú verziu hodinového jingla (propagujúci len 95,6 BA), o polnoci a napoludnie neinformujú na čo je hodinovka zameraná (ja to viem, ale kľudne to mohli ponechať) a na webe je k dispozícii len playlist a stream BA+TT.
A čo sa týka jinglov, tie mi vadia úplne všetky, ale ten hodinový je hádam najväčšia katastrofa v slovenskom éteri.
Aktuálne je tam ticho..stále je to v testovacom režime zrejme.
Ževraj je už Banská Bystrica spustená v testovacej prevádzke zo Slnečných stráni, vravia na webe. Môže niekto potvrdiť?
Aktuálne je tam ticho..veď je to stále v rámci testovacieho režimu.
Ved Bystrica - Pazrava pri Zvolene ;-)
S tym radiom Piestany to samozrejme myslim skor ako zbozne prianie ... ale chapem ich realne moznosti, na to tu mame vela prikladov z minulosti. Mohol by to byt pre nich naozaj existencny problem, vid Rebeca, Forte, Naj, ci koniec-koncov Hit fm. V dobe internetu to samozrejme nie je problem a Piestany viem pocuvat prakticky kedykolvek, okrem auta. Ospravedlnujem sa za OT. Spat k Bestu :) Aj ked Best je z podobneho sudku, co sa tyka velkosti radia - cca. plus minus :)
evosonic: S tym Rdaiom Piestany to bol dufam len vtip :) Ano, to radio je moc fajn, ale jeho caro spociva prave v tom, ze je to "komunitne" radio s 1 vysielacom. Akakolvek jeho expanzia by pre jeho majitelov skoncila velmi zle :(
@Pe3k: Co je to PpZ? :)
Radio Best ... Far the best!
Skor som to tu vnimal po technickej stranke, ze vysielac funguje a hotovo. Neglorifikujem ziadne radio (mozno trosku s vynimkou R. Piestany :D ) ale na to mam slabost od ich vzniku a basta :) To, ze Best je spestrenie, tiez beriem ako fakt - muzicka z 80. rokov v aute cestou do prace vzdy potesi ... na par desiatok minut to staci :) Ale mas pravdu, nenahovarajme si, ze tieto radia su spickou. Suhlasim.
Tak chlapci, par dni sa vytesujte a zacnite intervenovat za Hornet... Potom este ktore chcete, aby ste boli v BB dokonale stastni? :-D Ach jaj, kedy si uvedomite, ze v tychto nasich zap*denych bezaujimavych koncinach dlho nic poriadne nevznikne? Tieto pračky typu 1, tyzden, 365 dni a pod. nikdy nebudu pocuvatelne a tych 150 posluchacov im na dlhsie obdobie stacit na prezitie nebude...
Žiaľ, je to zatiaľ tak ako píšeš, mali by sa zobudiť už..však len rok trvalo kým to spustia a za prvé 3 mesiace nič neurobili..navyše som tam nedávno počul dlhšie ticho..nie len pár sekúnd. Stránka zatiaľ fakt mŕtva..no comment.
Nuz, Rock tu bezi od juna, cize predvcerom 3 mesiace, ale vyzera to tak, akoby to spustili vcera. Pesnicky z ticha do ticha, to iste aj jingle z ticha do ticha ... niekedy aj 2 jingle za sebou. V tomto pripade sa ani neda hovorit o radiu - je to cisty amaterizmus. Vid ich stranka radiorock.sk. Radsej nech frekvenciu vratia a keby ju tak obsadilo Radio Piestany :) to by bolo nieco.
Ale spat k teme, tesim sa aj na Best :) rozhodne sprestrenie pre BB.
Rock nám tu v BB beží od 20.6.
Zatiaľ sa mi páči výber pesničiek na BEST FM..teraz ABBA - Waterloo :-)
Potvrdzujem, hra to. Zatial je to samohrajka, co je prirodzene - vyladia zvuk a po par dnoch ocakavam plnohodnotne spustenie. Nie ako ten nepodaROCK :) ktory asi testuje dodnes uz niekolko mesiacov.
Myslím konkrétne RT..tak a teraz prvý jingel..
Už to zas hrá asi 2 minúty a niečo sa začalo objavovať v RDS.
Tak to bol to len krátky test..pred 19:07:30 to odpojili.
pred 19-ou zapol, tak ešte dolaďovali zvuk, zatiaľ sa to javí len ako samohrajka bez jinglov.
RDS je "BEST FM", identifikácia RT je, ale RT je prázdny zatiaľ.
Tak to už spustili niekedy poobede.
Ale veď máš anténny združovač (zlučovač) on to zlúči a z dvoch vysielačov pustíš do jednej antény pokiaľ frekvencie vysielajú rovnakou polarizáciou. Aj na veľký vysielačoch je to tak, že z niekoľkých UHF vysielačov to dáš cez združovače do jedného anténneho systému. To je presne opak ak doma od antény zo strechy privádzaš signál a rozbočovačom ho rozdelíš na 2 časti pre 2 televízory.
podiel [%] celkovej počúvanosti
2. + 3. vlna 2024 (kĺzavé dáta)
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval včera
% populácie SR vo veku 14-79 rokov, počúval minulý týždeň